Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    29. Travanj 2017. 00:12

Nakon tesle kojem prijeti prodaja ne mogu se ičeg sjetiti. 
    Gittin muž spava. Iscrpljen. 
    Nek se ugnijezdi ovaj mjesec. Zimske bebe su super!
    Ilani d vit do 4 god. Ajme... Baš si me iznenadila s tim. 
    Hrana. Pa p komadiće kao smoki kruh keks jede a ostalo niks. Trebam tenu kao učiteljicu. 

Mi bili kod zubarice. Još ima 2 zuba za popravak. Al junački odradio klinjo. 
    Pa poslije kod frendice (s kojom sam u kino išla). 
    Perilica je još dvonožna. Nadam se sutra ovoj. 
    Petra super. Jedino se sva osula. Moja mama tupi da se otrovala hranom, ajd popustila joj... Sve stoji da je povraćala i imala jak proljev. Što god bilo, prošlo je. 8. zub još nije vani. 7 već mm mjerim
    Pokloni za Neli i Enu su krenuli na put. Pa mame javite nam kad stignu! 
    Baš mi nekako nestvarno da su nam bebe slavljenice!

Sunshine1
    29. Travanj 2017. 07:53

☕☕☕☕🍼🍷🍫🍳🍳
    Kava za sve,vino za Tpol. 
    Tena popila 50 ml km bez greske. Svidja joj se i odustajem od ad. Prvo...neda mi se to. Drugo nije jij se svidjelo,popila je mozda 15 ml neki dan kad sam joj dala. Trece ubite me ako je zatucano ali mi se ne svidja kako as snije stajat pola sata napravljeno🤔😅

url=https://lilypie.com]

Abies
    29. Travanj 2017. 08:01

Jutro. Ja katkad kakao na ad napravim. 
    Kojih pola sata, mah. Ak je tak daj mi mašinu za novce

Littleladybug
    29. Travanj 2017. 09:44

jutro zenice..kod nas napokon noc za pohvalit se, dva budenja i par meskoljenja al dobro je, sve u svemu ja zadovoljna..
    Sunshine ako prihvaca km a vidim da je, ne sjeda joj tesko, ne kompliciraj si zivot i daj joj km..i tako ce joj skoro 11mj 😉 
    Lucy sorry nisam popratila jesi imala mengu dosad 😊  bolni jajnici, mene znaju boluckat dok sam god u plodnim danima, ako nije nesto sto ne mozes izdrzat mozda stvarno da sacekas mengu 😉 ne zvuci mi kao upala al probaj si stavit topao oblog na bolno mjesto, bude malo olaksalo..i caj od brusnice je sretnije rjesenje od uvinog ako si dojilja ☺
    Brojcana kompletic divan 😁
    Ugolina zlica mrcina 😍😍 super da dobro podnosi cjepivo 👍
    Mare ajvar 😂😂😂 jel joj se svidio 🤣 

Gitta
    29. Travanj 2017. 10:02

Jutro žene! 
    smoothie popijen, e sad bi mogla i kavica!
    jajnici i donji dio leđa me rasturaju, nadam se da je to znak da dolazi O. abies i ja se nadam da će ovaj mjesec biti dobitan :D
    što se tiče ad, dajem ga malcu sad sve rjeđe a km sve češće. do godinu dana planiram mu davati ad, a onda samo km. Nama noć super prošla, evo već odrađuje prvi spavanac.
    ugodan dan svima!!! :*

Sanjarka88
    29. Travanj 2017. 11:08

Evo meee psmt opet moram lovit zaostatke 😬 pa to stvarno nije humano, tipkat cu vise kad krenem radit ionako mi je posao na kompjuteru 😁
    Noc sinoc koma, ja ne znam sta je njemu pa nocu pizdeka a danju vesel i raspolozen.. u 23.30 se vec probudio pa nista nije pomoglo dok nije dobio bocu, 0d 3.30 do 5h show, nisam znala vise sta cu pa je dobio još jednu bocu 🤔 potegli smo do 8 uz jos nekoliko cviljenja kroz san, prdio je dosta ja ne znam sta mu to teško padne... ugl ne mogu se inace puno zalit na nase noci al ova je stvarno bila bljak
    Sad zaspao, pa kad se probudi i pojede otic cu s mudricom kupit joj jos sta treba za eskurziju. Sinoc nije izabrana za natjecanje u Rijeci i bas mi je bilo milo koliko ju je to jako pogodilo, totalno ne zna prihvatit poraz 😥

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    29. Travanj 2017. 11:13

A jadna mudrica 😥 nema nis gore neg kad ti je dijete zalosno..
    Nisam nis zapamtila osim da je kod abies jos uvijrk dvonozna perilica 😂😂😂
    Kod mojih stigle i sad umjesto da y mamom pecem kolace,lezim kraj male jer me trta da se ne probudi i ne padne s kreveta,starci imaju bas visok i promisljam cim bi ju mogla zagrediti

Ugolina
    29. Travanj 2017. 11:13

Zagraditi

Sanjarka88
    29. Travanj 2017. 12:18

Ejic jel se nastavio dobar niz noci? 😉
    Miss nama je tjemenica s obrva sama nestala 
    Ellie cestitke na polozenom ispitu 👍 Ena sa sesiricem 😍
    Ilani ipak se cijepili ma tako i triba a ne se mislit.
     puno. Meni je Lana 8 dana nakog tog cjepiva dobila temp i osip
    Babycoming ajde bar se lipo spušta na glavu ne baca se 😂😂 odlicno za noc 👍👍👍 nebi li se nastavilo 🤗
    Brojcana ajme divan kompletic 😍
    Sunshine lipo da si nam svratila 😗 sretno s odvikavanjem od dojenja
    Gitta je u poslu vidim  😂😂😂
    Ugolina zlica nam komad cure 😎😍

Sanjarka88
    29. Travanj 2017. 12:20

Velikom nasem frendicu Kikiju sretan 10. minic 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
    A Masha nas odjebucnila 😂 sretan 8. Fabi 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.