Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    10. Travanj 2017. 12:03

mare1989

Lucy16

Mare, nenaspavano i umorno. Muz sad malo bolje pa odmah izasao van za poslom a ja opet sama s njim. Noc je isto moja, on ga proba umiriti pa kad ne ide da ga meni a on uz ono vristanje uspije spavati. Menga mi je uzasno obilna, pa i to iscrpi. Da bar nema tog sranja da nas ne muci jos. A dobila ju odmah 2 mj poslije poroda.

Ja sam je dobila 4tj nakon poroda
    Brz i tebi oporavak da imas snage za malog

Hvala!! :-)
    Ja sam 5 tj poslije poroda krvarila, 2 tj bila mirna i onda opet 3 dana nesto mrljalo, gin rekla da je i to mozda vec menga, i 4 tj poslije toga ona prava. Inace sam imala obilne, mislila sam da ce poslije poroda biti manje, ali su jos gore. Ne uzimaju mi se tbl i to mi je tlaka piti svaki dan da se smanje, ali ne znam kako ovako fu

TPol
    10. Travanj 2017. 12:20

Jutro svima 🍷🍷🍷🍷🍷🍻🍻🍻
    Definitivno poslužujem samo alkohol . Kao prvih jedva je zaspala u pol 12 pa se probudila u pol 7. I počne cvilit a meni se tako vrti u glavi i mm preuzeo opet ju uspavao u ergu a juce je isto bilo tako samo sam je ja  uspavala .  Ona njena vriska tako rano 🔨🔨🔨🔨
    I onda ne mogu nista nać sve mi u kaosu 😩😩
    Lucy samo da vas jos prođe brzo
    Ugolina ma ok sladoled al za te pare trebao bi bit Zlatan 😂😂
    Brojčana vidim i tebi veselo 
    Sunshine uzivajte s novim kolicima 
    Neka Sanjarka malo odmori mozak od nas 😂😂😂

Ugolina
    10. Travanj 2017. 16:57

mare1989

jutro tete
    Mi smo kao kokoske cekale u redu lidlu
    Ejic Marcel mali penjac 😍
    Ilani nek joj zubic sto prije izade 😘
    Sanjarka bar je izdrzao pola mise,moji zaspu nakon 5min mise 😂

Hahaha a jesi ju modno uskladila od-do

Ugolina
    10. Travanj 2017. 17:00

Joj joj lucy,uzas kak vam se sve poklopilo 🔫🔫🔫 brzo ozdravite 😘😘

Ugolina
    10. Travanj 2017. 17:03

Lucy16

mare1989

Lucy16

Mare, nenaspavano i umorno. Muz sad malo bolje pa odmah izasao van za poslom a ja opet sama s njim. Noc je isto moja, on ga proba umiriti pa kad ne ide da ga meni a on uz ono vristanje uspije spavati. Menga mi je uzasno obilna, pa i to iscrpi. Da bar nema tog sranja da nas ne muci jos. A dobila ju odmah 2 mj poslije poroda.

Ja sam je dobila 4tj nakon poroda
    Brz i tebi oporavak da imas snage za malog

Hvala!! :-)
    Ja sam 5 tj poslije poroda krvarila, 2 tj bila mirna i onda opet 3 dana nesto mrljalo, gin rekla da je i to mozda vec menga, i 4 tj poslije toga ona prava. Inace sam imala obilne, mislila sam da ce poslije poroda biti manje, ali su jos gore. Ne uzimaju mi se tbl i to mi je tlaka piti svaki dan da se smanje, ali ne znam kako ovako fu

Kad vec o mengama,prije trudnoce sam umiralaaa od bolova,bez brufena 600 i plakanja u fetus polozaju u krevetu nije islo..nakon poroda ko bog..imam obilne menge prva tri dana,jos dva naglo smanjeno krvarenje,al vise ne bole ?!? Kako to

Ugolina
    10. Travanj 2017. 17:04

TPol

Jutro svima 🍷🍷🍷🍷🍷🍻🍻🍻
    Definitivno poslužujem samo alkohol . Kao prvih jedva je zaspala u pol 12 pa se probudila u pol 7. I počne cvilit a meni se tako vrti u glavi i mm preuzeo opet ju uspavao u ergu a juce je isto bilo tako samo sam je ja uspavala . Ona njena vriska tako rano 🔨🔨🔨🔨
    I onda ne mogu nista nać sve mi u kaosu 😩😩
    Lucy samo da vas jos prođe brzo
    Ugolina ma ok sladoled al za te pare trebao bi bit Zlatan 😂😂
    Brojčana vidim i tebi veselo
    Sunshine uzivajte s novim kolicima
    Neka Sanjarka malo odmori mozak od nas 😂😂😂

Dobro jutro u pol 1 popodne aaahaha bome tpol 🍹🍹 cuj da manje ovih ujutro popis mozda ti se nebi vrtilo 😂😂😂

TPol
    10. Travanj 2017. 22:03

Zatišje 🤔🤔🤔🤔
    Ugolina hahha da , definitivno od toga al popola sam si popodne rakijicu ma neće joj nista bit od dva gucka 
    Bile smo po vani prekrasan dan 🤗🤗

Sunshine1
    10. Travanj 2017. 22:15

Lea pije rakijicu,Nikilina se posjeda🎉🎉🎉👍😉 Josipa hoda...

Pozdrav i laku noc. Sutra se vidim sa nekima na kavi nisam jos oprala kosu😂😂😂🔫niti ja a niti Tena.  neda mi se,al morat cu ujutro jer je uzasna. Trna ce bome ic sa masnim. Kasno smo dosli doma pa je nisam prala.

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    10. Travanj 2017. 22:25

Vecer!! Da da zg kava sutra 💪💪 aj da smo se konacno usuglasile.. 
    Tocno me trta kak bu to ispalo..obicno mi maloj vrijeme za spavanje u dogovoreno doba,bas bu zlocesta sigurno.. A opet,ko zna..
    Zasto zene vise tu ne pisu? Mislila vikend zatisje,a kad ono produzeni vikend zatisje

10. Travanj 2017. 22:46

Večer mame! 
    Ugolina to sam se i ja bojala kako ću jer i Nikolini je vrijeme za spavanje u dogovoreno za kavu vrijeme, ali je ona sama riješila problem. Evo je još je budna pa očekujem ujutro kasnije ustajanje pa i kasnije spavanje. Nadam se da će i opravdati moja očekivanja😀
    Sunshine, dolaziš na Zg kavu? 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.