Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Travanj 2017. 15:52

bellaru

Kava odlicna!!! Dosla da kazem ilani da mi je bilo bas drago upoznat ju i vidjet predivnu nikolinu i da ce doci i drugi put i da cemo se mi babe moc malo vise razgovarat😁

Bellaru meni isto bilo jako drago vas sve upoznati napokon, divne ste a djecica su jednostavno prekrasna. Da voljela bih da možemo malo više popričati ali bojim se da u ovoj njihovoj fazi odrastanja to je gotovo neizvedivo. Al dobro, eto tu je i forum a nadam se da cemo se i opet uskoro vidjeti. 
    Al ono puzaliste je danas bilo baš prometno 😁mislim da nemaju tamo svaki dan ovako slatku ekipu 😆😆😆

bellaru
    11. Travanj 2017. 16:02

Bome je bilo prometno😆 nisi znao tko preko koga ide i tko koga cupa i nateze🤣
    A nikolina jos sve stigne polovit i prestic neke...moj je necak prohodao sa godinu i pol a propuzao valjda mj dana prije a sad ima godinu i 9 mj i neumoran je i ne mozemo ga polovit. Al evo jos ne prica..sve nas strah kad krene pricat da nece  znat sutit😄😄😄

11. Travanj 2017. 16:07

Mare,ovo za sirenu s cicom mi je prejako a mis mali kako se ona sjetila cice ,to joj je sigurno falilo kao utjeha. Pa koliko ima da ne dojite?
    Marcel i Kiki isto vise nemaju mira ,treniraju mame bilo bi super da se i oni pridruze u ono danasnje puzaliste da pojacaju broj decki,jer karlo i Simon su bili sami medu svim samim curama

11. Travanj 2017. 16:12

bellaru

A nikolina jos sve stigne polovit i prestic neke…moj je necak prohodao sa godinu i pol a propuzao valjda mj dana prije a sad ima godinu i 9 mj i neumoran je i ne mozemo ga polovit. Al evo jos ne prica..sve nas strah kad krene pricat da nece znat sutit😄😄😄

Haha možda mali čovjek nema što konkretno za reći 😆  Ma vjerujem da će stići, zasad usvaja teoriju 😊

bellaru
    11. Travanj 2017. 16:16

ilani

bellaru

A nikolina jos sve stigne polovit i prestic neke…moj je necak prohodao sa godinu i pol a propuzao valjda mj dana prije a sad ima godinu i 9 mj i neumoran je i ne mozemo ga polovit. Al evo jos ne prica..sve nas strah kad krene pricat da nece znat sutit😄😄😄

Haha možda mali čovjek nema što konkretno za reći 😆 Ma vjerujem da će stići, zasad usvaja teoriju 😊

A mozda se nema sa kim pametnim ni razgovarat😄😄😄
    Ma svaka beba je za sebe...neki brzo neki sporije...bitno da su oni sretni. 

ejic
    11. Travanj 2017. 16:46

Ilani, da Marcel dode u to puzaliste nastradale su sve cure koje imaju i minimalno kose na glavi 😂😂😂😂😂 Bas jako voli cupati kosu 😂😂😂😂😂
    Super sto ste se lijepo zabavili! Bas mi je zao sto ste mi svi tako daleko i ja sama ovdje 😔 Moram organizirati bar neko ljetovanje negdje gdje vas ima pa da bar dio vas upoznam 😉

Abies
    11. Travanj 2017. 16:56

Bas je bilo za ispuniti 💟
    Radosna da sam upoznala Ilani i prekrasnu Nikolinu (frizura još), Vjevericu i Vjeverića, Jambicu i jambičicu. 
    Masha super da je cica bolje! A tvojoj curi sretan veliki 5ti rođendan!!!!!

curicax3
    11. Travanj 2017. 17:02

Ilani,drago mi da vam se svidja.
    A moje kumce je bonboncic🍬😍uzivo jos deset puta sladja,vec prava velika curka.I nadam se da uskoro ponavljamo druzenje.
    P.s.i Katja je samo promatrala kao Nikolina i isto odspavala dva sata.Njih dvije puno mozgaju pa se umorile😀

Lucy16
    11. Travanj 2017. 18:37

Mi HB danas bolje, ali imamo problema sa septičkom pa nema puštanja vode bezveze. Nista od pranja, još mi stoji suđe od jutros i moram moliti Boga da nije negdje cijev pukla.
    Ugolina, ni mene sada ne bole menge, iako sam isto bila kao ti. Kud bi još da me bole??
    U h&m vam je večeras do 22h 20% i besplatna dostava, ne treba mi lidl.
    Mateo po noći ima neke faze kad plače bez razloga.
    nemam mira od njega vise.

Abies
    11. Travanj 2017. 19:11

Hm 20% joj joj... Do ponoći ću i pc upaliti. 
    Suđe Lucy brrrrrr iš iš. Ja još ne znam gdje mi suđerica zapela na putu 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.