Kava odlicna!!! Dosla da kazem ilani da mi je bilo bas drago upoznat ju i vidjet predivnu nikolinu i da ce doci i drugi put i da cemo se mi babe moc malo vise razgovarat😁
Bellaru meni isto bilo jako drago vas sve upoznati napokon, divne ste a djecica su jednostavno prekrasna. Da voljela bih da možemo malo više popričati ali bojim se da u ovoj njihovoj fazi odrastanja to je gotovo neizvedivo. Al dobro, eto tu je i forum a nadam se da cemo se i opet uskoro vidjeti.
Al ono puzaliste je danas bilo baš prometno 😁mislim da nemaju tamo svaki dan ovako slatku ekipu 😆😆😆
Bome je bilo prometno😆 nisi znao tko preko koga ide i tko koga cupa i nateze🤣
A nikolina jos sve stigne polovit i prestic neke...moj je necak prohodao sa godinu i pol a propuzao valjda mj dana prije a sad ima godinu i 9 mj i neumoran je i ne mozemo ga polovit. Al evo jos ne prica..sve nas strah kad krene pricat da nece znat sutit😄😄😄
Mare,ovo za sirenu s cicom mi je prejako a mis mali kako se ona sjetila cice ,to joj je sigurno falilo kao utjeha. Pa koliko ima da ne dojite?
Marcel i Kiki isto vise nemaju mira ,treniraju mame bilo bi super da se i oni pridruze u ono danasnje puzaliste da pojacaju broj decki,jer karlo i Simon su bili sami medu svim samim curama
A nikolina jos sve stigne polovit i prestic neke…moj je necak prohodao sa godinu i pol a propuzao valjda mj dana prije a sad ima godinu i 9 mj i neumoran je i ne mozemo ga polovit. Al evo jos ne prica..sve nas strah kad krene pricat da nece znat sutit😄😄😄
Haha možda mali čovjek nema što konkretno za reći 😆 Ma vjerujem da će stići, zasad usvaja teoriju 😊
A nikolina jos sve stigne polovit i prestic neke…moj je necak prohodao sa godinu i pol a propuzao valjda mj dana prije a sad ima godinu i 9 mj i neumoran je i ne mozemo ga polovit. Al evo jos ne prica..sve nas strah kad krene pricat da nece znat sutit😄😄😄
Haha možda mali čovjek nema što konkretno za reći 😆 Ma vjerujem da će stići, zasad usvaja teoriju 😊
A mozda se nema sa kim pametnim ni razgovarat😄😄😄
Ma svaka beba je za sebe...neki brzo neki sporije...bitno da su oni sretni.
Ilani, da Marcel dode u to puzaliste nastradale su sve cure koje imaju i minimalno kose na glavi 😂😂😂😂😂 Bas jako voli cupati kosu 😂😂😂😂😂
Super sto ste se lijepo zabavili! Bas mi je zao sto ste mi svi tako daleko i ja sama ovdje 😔 Moram organizirati bar neko ljetovanje negdje gdje vas ima pa da bar dio vas upoznam 😉
Bas je bilo za ispuniti 💟
Radosna da sam upoznala Ilani i prekrasnu Nikolinu (frizura još), Vjevericu i Vjeverića, Jambicu i jambičicu.
Masha super da je cica bolje! A tvojoj curi sretan veliki 5ti rođendan!!!!!
Ilani,drago mi da vam se svidja.
A moje kumce je bonboncic🍬😍uzivo jos deset puta sladja,vec prava velika curka.I nadam se da uskoro ponavljamo druzenje.
P.s.i Katja je samo promatrala kao Nikolina i isto odspavala dva sata.Njih dvije puno mozgaju pa se umorile😀
Mi HB danas bolje, ali imamo problema sa septičkom pa nema puštanja vode bezveze. Nista od pranja, još mi stoji suđe od jutros i moram moliti Boga da nije negdje cijev pukla.
Ugolina, ni mene sada ne bole menge, iako sam isto bila kao ti. Kud bi još da me bole??
U h&m vam je večeras do 22h 20% i besplatna dostava, ne treba mi lidl.
Mateo po noći ima neke faze kad plače bez razloga.
nemam mira od njega vise.
Hm 20% joj joj... Do ponoći ću i pc upaliti.
Suđe Lucy brrrrrr iš iš. Ja još ne znam gdje mi suđerica zapela na putu 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji