Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Travanj 2017. 08:03

Dobro jutro mame 😘
    Evo me na kavu ☕ vikend bio aktivan pa nikako na miru do foruma. 
    Kod nas nervoza na momente, cas je dobar cas je cendrav do bola. Noc kako koja neku spava mirno a neku nemirno kao da ga nesto muci. Tko ce to vise popratit 😁 
    Bili smo jucer na misi bio je miran negdje do sredine propovijedi a onda je krenuo okolo cupat ljudima masline pa smo izašli ispred crkve 😂😂
    Jucer bili kod svekica na rucku i ovi puzao pravilno kao da to uvijek radi 😂 momcina mamina 😘
    Ugl aktivan je 100 na sat i bas mi (vrlo cesto) nedostaje vrijeme kad je mirno lezao 😂 
    Idem ga presvuc i nahranit, poslje hvatam zaostatke 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    10. Travanj 2017. 09:03

Sanjarka88

Dobro jutro mame 😘
    Evo me na kavu ☕ vikend bio aktivan pa nikako na miru do foruma.
    Kod nas nervoza na momente, cas je dobar cas je cendrav do bola. Noc kako koja neku spava mirno a neku nemirno kao da ga nesto muci. Tko ce to vise popratit 😁
    Bili smo jucer na misi bio je miran negdje do sredine propovijedi a onda je krenuo okolo cupat ljudima masline pa smo izašli ispred crkve 😂😂
    Jucer bili kod svekica na rucku i ovi puzao pravilno kao da to uvijek radi 😂 momcina mamina 😘
    Ugl aktivan je 100 na sat i bas mi (vrlo cesto) nedostaje vrijeme kad je mirno lezao 😂
    Idem ga presvuc i nahranit, poslje hvatam zaostatke 😘

Aaahahaha,a cuj nju, nema kravljenja vise 😂😂😂

mare1989
    10. Travanj 2017. 09:21
    Da i ovdje pokazem ulov iz Lidla 😁
    Da i ovdje pokazem ulov iz Lidla 😁

jutro tete
    Mi smo kao kokoske cekale u redu lidlu
    Ejic Marcel mali penjac 😍
    Ilani nek joj zubic sto prije izade 😘
    Sanjarka bar je izdrzao pola mise,moji zaspu nakon 5min mise 😂

Sunshine1
    10. Travanj 2017. 09:39

Sanjarka zabusava?😊😅 onda nisam tako losa. Procitala samo zadnje dvije str. Nema nas,sunce,druzenje i lijenost. Pisem kad zaspi

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    10. Travanj 2017. 10:25

Sunshine1

Sanjarka zabusava?😊😅 onda nisam tako losa. Procitala samo zadnje dvije str. Nema nas,sunce,druzenje i lijenost. Pisem kad zaspi

Samo zadnja 3 dana 😋😋😋

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lucy16
    10. Travanj 2017. 11:29

TPol, Brojcana i ja se nadam brzom ozdravljenu. Temp vise nema samo nos sad zeza. Ove noci kako je bolestan vristi po noci, nocas 2 puta. Ne znam sta mu bude, nos bude cist jer svako malo cistimo. Mozda ima strahove od toga. Nase spavanje 0 bodova. Sad sam i ja bolesna, kasalj i grlo.
    Mare, od kad ima u lidlu robice? Nisam vidjela reklamu. Joj, a nista mu ne treba osim par bodica kratkih rukava al ne mogu si pomoci.
    Ugolina, n

mare1989
    10. Travanj 2017. 11:31

Lucy16

TPol, Brojcana i ja se nadam brzom ozdravljenu. Temp vise nema samo nos sad zeza. Ove noci kako je bolestan vristi po noci, nocas 2 puta. Ne znam sta mu bude, nos bude cist jer svako malo cistimo. Mozda ima strahove od toga. Nase spavanje 0 bodova. Sad sam i ja bolesna, kasalj i grlo.
    Mare, od kad ima u lidlu robice? Nisam vidjela reklamu. Joj, a nista mu ne treba osim par bodica kratkih rukava al ne mogu si pomoci.
    Ugolina, n

Lucy od danas je robica
    Nek sto prije ozdravi mis mali. Kako si ti?

Lucy16
    10. Travanj 2017. 11:32

Glupi stari mob, moj jos na servisu.
    Ugolina, ni mi se bas ne zaljubljujemo. Prvo muz bolestan, pa mateo, sad dosla menga i ja bolesna, kad krene, krene......

Lucy16
    10. Travanj 2017. 11:43

Mare, nenaspavano i umorno. Muz sad malo bolje pa odmah izasao van za poslom a ja opet sama s njim.  Noc je isto moja, on ga proba umiriti pa kad ne ide da ga meni a on uz ono vristanje uspije spavati.  Menga mi je uzasno obilna, pa i to iscrpi. Da bar nema tog sranja da nas ne muci jos. A dobila ju odmah 2 mj poslije poroda.

mare1989
    10. Travanj 2017. 11:47

Lucy16

Mare, nenaspavano i umorno. Muz sad malo bolje pa odmah izasao van za poslom a ja opet sama s njim. Noc je isto moja, on ga proba umiriti pa kad ne ide da ga meni a on uz ono vristanje uspije spavati. Menga mi je uzasno obilna, pa i to iscrpi. Da bar nema tog sranja da nas ne muci jos. A dobila ju odmah 2 mj poslije poroda.

Ja sam je dobila 4tj nakon poroda
     Brz i tebi oporavak da imas snage za malog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.