Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    09. Travanj 2017. 17:41

Ugolina

A sada malo o smijesnim nezgodama 😂
    Idemo iz crkve kroz park doma i posere se ptica na mene!!!!!! I kolica,sreca pa nije na malu!!!
    To se zove usrana sreca! 😂😂
    Dodemo doma,njoj pelena hektolitar pisaline,prematam,brisem,a ona pocne pisat po prematalici, naravno i robu, s njom pod tus,presvuc…taman spustim da se igra i usere se 😂😂 a covjece koji dan…umorna sam..
    Ves opran,dio posusen, ja peglala neki ves od prije.. Di su dani kad nedjeljom nismo prali ves i peglali..

Hahaha,jesam ti se nasmijala.Al da te utjesim,tebe bar beba popisala.Meni nocas moja cetverogodisnjakinja zapisala sve.Jos uz plahtu otislo i na njen i na sekin jorgan.Pa i meni masina radila.Inace nemam obicaj nedjeljom,jos pogotovo Cvjetnica.Al sta je tu je😉

mare1989
    09. Travanj 2017. 20:36

Vecer cure
    Jutros smo ustali rano i vec u 9h bili kod mojih na dorucku a mm je doam ostao spavati. Popodne smo proveli u spremanju rucka i uzivanju sa djecom,pa je na kraju mm sa njegovim bratom i sinom otisli u voznju bicikla a ja se spremila sa mojim curama u setnju i kraj mora uzivati. Ovo je slikano oko 19h bas sam se opustila kraj mora,danas se osjecam nenormalno dobro nek tako ostane i dalje

Ugolina
    09. Travanj 2017. 22:21

mare1989

Vecer cure
    Jutros smo ustali rano i vec u 9h bili kod mojih na dorucku a mm je doam ostao spavati. Popodne smo proveli u spremanju rucka i uzivanju sa djecom,pa je na kraju mm sa njegovim bratom i sinom otisli u voznju bicikla a ja se spremila sa mojim curama u setnju i kraj mora uzivati. Ovo je slikano oko 19h bas sam se opustila kraj mora,danas se osjecam nenormalno dobro nek tako ostane i dalje

Zavidim,mene glava i vrat rasturaju danima... Koji prizor 😍😍

Ugolina
    09. Travanj 2017. 22:22

TPol

Pozdrav svima
    Ugolina Hahahhaha ismijala sam se na ovo sa pticom bravo zlica sto je bila dobrica
    Lucy ozdravite sto prije
    Crazy joj TM treba malo po guzici kao sto bi se reklo al dobro niste isključili treće dijete tako da sta bude bude hihih
    Ejic super ti sve stižeš 👍🏻👍🏻 Al tog vesa bas ima previše kod mene isto stalno 🙄🙄🙄
    Abies a joj bas bez veze za tvoje 😔
    Ovde isto prekrasan dan htjeli smo prošetat dalje ali kolko ljudi i jos danas cupavica cendrava tako da smo napravili mali krug i kao kupit cu sladoled di nema gužve kad ja naručim najmanji i naplati mi 4,5eura ono wtf zato i nije bilo gužve hahah
    Da ergo definitivno jos uvijek najbolja investicija
    I da počela me grlit i ljubit Aj barem nesto pozitovno u tom cendranju

Jel barem bio fin za te pare 😂😂😂

Ugolina
    09. Travanj 2017. 22:23

curicax3

Ugolina

A sada malo o smijesnim nezgodama 😂
    Idemo iz crkve kroz park doma i posere se ptica na mene!!!!!! I kolica,sreca pa nije na malu!!!
    To se zove usrana sreca! 😂😂
    Dodemo doma,njoj pelena hektolitar pisaline,prematam,brisem,a ona pocne pisat po prematalici, naravno i robu, s njom pod tus,presvuc…taman spustim da se igra i usere se 😂😂 a covjece koji dan…umorna sam..
    Ves opran,dio posusen, ja peglala neki ves od prije.. Di su dani kad nedjeljom nismo prali ves i peglali..

Hahaha,jesam ti se nasmijala.Al da te utjesim,tebe bar beba popisala.Meni nocas moja cetverogodisnjakinja zapisala sve.Jos uz plahtu otislo i na njen i na sekin jorgan.Pa i meni masina radila.Inace nemam obicaj nedjeljom,jos pogotovo Cvjetnica.Al sta je tu je😉

Aaahaha..i ja se tebi nasmijala

ejic
    09. Travanj 2017. 22:53

Abies, bas zalosno sto se tako ponasaju... 😞
    Ugolina, Josipa bila dobra za vrijeme cijele mise 😍😍😍 Moj bi valjda poludio tamo. Ako bi bio glasam kao danas vani onda bi nas i svecenik istjero iz crkve 😁😁😁
    A kad ti se ptica posere na tebe to navodno da znaci srecu 😉 (tako bar babe kazu 😄😄)
    TPol, ako djete spava njegovih normalnih 2x po 2h (kao danas) onda dosta toga stignem napraviti (cak i odspavati nesto 😉, ali kad u podne spava pola sata, a kod vecernjeg spavanca moram pomagati mm sastavljati vrtni namjestaj (kao ovaj tjedan 2x) onda nista ne stignem, niti kuhati...
    Mare, prekrasan zalazak sunca 😍😍😍 Nekati budu cesce takvi dani kad se tako dobro osjecas 😘
    Evo, ja uspjela danas svoju misiju izvrsiti do kraja 😊 Sve opeglala, slozila i pospremila, sad su opet sve kosare i vjesala prazna 😊 Mm zavrsio rucak pa smo jos uspjeli i jesti za vrijeme kad nam je sin spavao, a on nas pocastio 2 i pol satnim spavancem 😊 Kasnije malo gustali na vecernjim zrakama sunca 😊
    Evo mog djeteta, on vise ne zeli sjediti, samo trazi gdje se moze primiti i povuci na noge 😥

Ugolina
    09. Travanj 2017. 22:55

ejic

Abies, bas zalosno sto se tako ponasaju… 😞
    Ugolina, Josipa bila dobra za vrijeme cijele mise 😍😍😍 Moj bi valjda poludio tamo. Ako bi bio glasam kao danas vani onda bi nas i svecenik istjero iz crkve 😁😁😁
    A kad ti se ptica posere na tebe to navodno da znaci srecu 😉 (tako bar babe kazu 😄😄)
    TPol, ako djete spava njegovih normalnih 2x po 2h (kao danas) onda dosta toga stignem napraviti (cak i odspavati nesto 😉, ali kad u podne spava pola sata, a kod vecernjeg spavanca moram pomagati mm sastavljati vrtni namjestaj (kao ovaj tjedan 2x) onda nista ne stignem, niti kuhati…
    Mare, prekrasan zalazak sunca 😍😍😍 Nekati budu cesce takvi dani kad se tako dobro osjecas 😘
    Evo, ja uspjela danas svoju misiju izvrsiti do kraja 😊 Sve opeglala, slozila i pospremila, sad su opet sve kosare i vjesala prazna 😊 Mm zavrsio rucak pa smo jos uspjeli i jesti za vrijeme kad nam je sin spavao, a on nas pocastio 2 i pol satnim spavancem 😊 Kasnije malo gustali na vecernjim zrakama sunca 😊
    Evo mog djeteta, on vise ne zeli sjediti, samo trazi gdje se moze primiti i povuci na noge 😥
    Toliko od mene za danas, odoh sad spavati. Laku noc!

Slika 😍😍😍😍😍 a kapuljaca,ko dinic

10. Travanj 2017. 07:44

Dobro jutro mame! Evo kavice ☕☕☕☕☕☕☕☕☕ I malo slatkog 🍫🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍰 za TPol 🍸🍸🍸🍹🍹
    Nama se noć popravlja, nervoza čini se popušta, novog zubica nema 😕

10. Travanj 2017. 07:59

TPol, super nova profilna, baš ste slatke. Lea grli i ljubi mamu 😍😍😍
    Ejic premedenog momcica imaš 😊 prohodati će i on prije prvog rođendana. 
    Crazy stvarno nije fer od muža, nadam se da će biti po tvom. 
    Ellie, bila sam na Pt2 tih nekoliko dana. I meni je žao što nisam prije tipkala na forumu,mogle smo se podržavati i uživo u bolnici. 
    Bravo za Enu putnicu! ❤
    Sanjarka zabusava na forumu danima 😁

10. Travanj 2017. 08:03

Mare, super kad se netko osjeća nenormalno dobro 😁neka se samo tako nastavi. Prekrasan pogled, zavidim... 
    Brojčana, baš medene haljinice 😍 a Tesla 😂😂😂😂😂😂 tko bi rekao da ptica može biti tako zanimljiva. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.