Lovim zaostatke
Cupavica puzi 🎉🎉🎉 Tpol kako nisi smirena? Ti si meni bas cool 😎 predivna profilna! 😘 od cega je taj sladoled? 😱
Summerbaby i jesi ispeglala sve? 😁
Ejic uuuu kako dupe? 😓 Marcel bas napredavo motoricki, ma bravo! 😍 muke po prozorima
...zar se to uopce pere? 😂😂😂 cestitke na prvom zubicu 🎉🎉🎉
Lucy kako je M?🤗 ti brzo ozdravi 🤗
Ugolina hvala za info o bodicima 😁😁 moram u Kauflanda. Tko ne piše? Ima svi da pisu. Zaprijeti im se tamo na viber mene ne shvacaju ozbiljno 😂
Ilani godina dana od pucanja vodenjaka joj! Dobro je Nikolina još 4 dana bila u busi, sto duze to bolje 🤗
Brojcana joj premedene haljinice 😍😍😍 Neli vice bak 😂😂😂 a Tesla 😂😂😂😂 ajme genijalan je!
Ellie predivna profilna 😍😍😍 super za uspjesan put
Crazy hug hug 🤗🤗🤗 bit ce kako mora bit 😘 priljepak faza kazes? Suosjecam
Abies bas mi zao sto se tako osjecas kod svojih 😥😥
Mare nam uzivala uz more ☉ super lidl ulov 👍
Tena ide masne kose na kavu cccc Sunshine 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hebo te pas dok sam ja zaostatke ulovila dođe ponoc 😥
Dan prosao 😂 hb na lipom vremenu , spasi me sto smo toliko vani bit s njim u kuci teror, da mu kacigu nabavim pa se onda mogu kravit bezbrižno? 😂😂😂
Jutros bili vani, pa do bake na kavu. Popodne očistila dnevnu, slozila silnu robu, skuhala rucak pa opet vani, i onda s mudricom na trenig.
Sin ce me probudit uskoro, odoh ulovit koju minutu sna
Ee jucer smo papali sladoleda, prase malo kako gusta 😍
Marcelu sa zakasnjenjem sretan veliki 8. minic 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Dobro jutro mame! ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍹🍹🍹
Sinoć Nikolina zaspala tek u 23.30 i ustajanje je bilo već u 6 uz dva standardna buđenja 😩, sada je pospanaaa a nikako da zaspi. Toliko o mojim očekivanjima.
Gigi gusta u sladoledu 🍦😍 da da.. A kažu kako ih navikneš tako će bit, kako onda tako odmah skuze ove fine stvari ako su dosad jeli samo bljutavo? Nikolina neki dan otela iz ruke sestri krišku salame i tako je slatko pojela, a prije nije ni probala nešto slično.
Mare, baš si iskompletirala robicu 😊 slatko...
Ja zaostatke necu ni citat! Mantrat cu da ste dobro. Cica mi izgleda malo manje upaljena,al jos se osjeti ta tvrda koza. Sutra kontrola.
Fabi ima i treci zub. Lud. Cijele dane zavija i nemos mu udovoljit. Mislim da pati i za cicom...i sad mi ga zao cijepit a kasnimo mjesec i pol.
Seka potjerana u vrtic. Rockic proslavili bili super.
Na muza se izvikala jucer. Bio mi pod rukom prvi, sta cu mu ja. Osjecam se lose. Stalno sam sama s djecom on stalno nesto radi, mora, ide..ja isfrustrirana kazem mu..tuzna sam jadna sam...on me zagrli i sutra opet po starim. Uzimam stvari u svoje ruke. Odoh na frizuru, trcat, preduhitrit cu ga. E nes. Zapustila sam se i vec predugo zivim bez ikakvig gusta. Dosta. Tvoja djeca kolko i moja. Jebe mi se zivo. Nabavljam bic, odoh u voznju. A on nek SAMO cuva djecu. Tocka
Jutro ☕! 😘
Imamo prospavanu noc 💪 ok ok ako ne računam plac u 5ipo jer se zveknuo u glavu od ogradu 😂. Jos mm vice kroz san jel se to udrio? Jel se to udrio? A daj jbt patak mami mi se spavala sam sta ja znam sta je bilo. Ubit ce me njegova panika
Ilani ajme meni sta bi jučer pa je tako kasno zaspala?
A da to kako ih naviknes tako ce jest mos mislit pa nisu ludi znaju šta valja 😂
Masho o i 3. zubic pa cestitke 🎉🎉🎉 i seki cestitamo veliki 5. ! 🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈 velika cura vec 😍
A muz nek si ga malo sprasila nije bas da oni to ne zasluzuju 😥
Odosmo se spremit pa trosit novce 😆
Hebo te pas dok sam ja zaostatke ulovila dođe ponoc 😥
Dan prosao 😂 hb na lipom vremenu , spasi me sto smo toliko vani bit s njim u kuci teror, da mu kacigu nabavim pa se onda mogu kravit bezbrižno? 😂😂😂
Jutros bili vani, pa do bake na kavu. Popodne očistila dnevnu, slozila silnu robu, skuhala rucak pa opet vani, i onda s mudricom na trenig.
Sin ce me probudit uskoro, odoh ulovit koju minutu sna
Ee jucer smo papali sladoleda, prase malo kako gusta 😍
Sram te moze bit!!! Zaostatke lovit!!
url=https://lilypie.com]
Super za Petrovu prospavanu noc!!!
Ilani stizemo ja i cmizdravica😂😂😂🤗
I ona jucer premorena,a nije bas niti po danu,jos je bila i puma dozivljaja. Evo je vec zijeva!! Mislila sam da ce duze,al 6,15 ding ding ding alaram...stavim je na sebe,isprdi se. Aj reko ok,zato je plakala. Kad krene pricat🤕🤕🤕🤕
url=https://lilypie.com]
Jutro i od mene da ne pisem jutro u podne hahaha 🍷🍷🍷
Ilani joj Nikolina ko cupavica zafrkava
Sanjarka TM hahhaha a joj paničar
Masha sta je sa stanom ? Ma pogotovo sad kad ne dojis bome ostavi neka se bori s njima 👍🏻👍🏻
Jučer je 3put lupila glavom Puza i zapne i dek glavom ☹️ I da kupila sam baby keks reko da vidim ocel E je ga smazala eto pa sad ti reci da nisu to MALE mustre 😆😆😆
Sortiraj odgovore
Najstariji