Jutro cure
Masho cestitam na zubicu 🎉🎆 Cestitam i seki 5. rodendan 🎂🎁
Jucer smo bili na sistematskom 73cm i 9kg prava cura mamina 😍 cijepili smo se pa smo navecer imali 38temp plakala je sinoc pa je prvo muz smirio,pa jeoko ponoci opet se probudila i plakala pa sam je ja nosala,ljuljala i na kraju je cijelu noc spavala na meni. Uneka doba je dosla do cice i krenula da je vuce 😁 i na njoj zaspala. Je li moguce da joj fali cica?
jutro zene..ne bojkotiram forum al jednostavno ne stizem 😅 Kristian je prevelika kamikaza i izubija se svako malo, pa place pa se opet klepne negdi pa opet place i tako prode dan..cupa uticnice, kabele, lajsne, zavjese..jucer se uvukao na guzicu sjedeci ispod kreveta naseg i naravno zavija jer se ne moze izvuc..nije mi jos jasno kako je uopce usao unutra al ajd..dva puta dnevno smo u setnji jer bi inace izgorila u kuci s njim..mma nema doma nikako, posao se zahuktao jer za misec dana isplovljavaju..jos misec dana je tu 😥 i onda pa pa 😣 da se bar naspavam dok je doma bilo bi super al Kristian ima drugaciji plan 🤣 eto iskukala se malo
Sanjarka super za prospavanu noc, zavidim 😂 opet trosis kune 🛍🛍 imas i u tommyja hlacice, bodice i pidame na mickeya al su dugi rukav i mislim da su 2kom u pakiranju 😁
Masho nedaj se, nek on SAMO cuva djecu..super da upala prolazi👍👍
di nam je nasa 🤰 Brojcana? kod nje je uvijek veselo
cestitam minice zubice i sve sto sam propustila cestitat
gustajte cure na Zg kavi pa makar i masne kose 😆
Jutro cure
Masho cestitam na zubicu 🎉🎆 Cestitam i seki 5. rodendan 🎂🎁
Jucer smo bili na sistematskom 73cm i 9kg prava cura mamina 😍 cijepili smo se pa smo navecer imali 38temp plakala je sinoc pa je prvo muz smirio,pa jeoko ponoci opet se probudila i plakala pa sam je ja nosala,ljuljala i na kraju je cijelu noc spavala na meni. Uneka doba je dosla do cice i krenula da je vuce 😁 i na njoj zaspala. Je li moguce da joj fali cica?
Aaaajahahaha sirena bi cicala!!! Mozda se kroz san zabunila 😂😂😂😂
Baby,a kiki je bome neumoran!!! Zato mi imamo pregradeno pola dnevnog boravka,od tamo ne moze nikud!!!! 😂😂😂 jos ovo malo dok ne prohoda 😲
Tpol,umrla sam od smijeha na sliku,takvu haljinu di moras nabavit!!!
Dan ide po planu!! Nasopala malu prije devet i odma s njom van,do deset se vratile,obukla ju za kavu i uspavala do 10:05 😂😂 taman ce mi dobre volje bit na kavi!! Ko bi reko da ce ispast onako kako sam si zeljela'!
Sanjarka, dupe bolje. Modrica poprima razlicite boje ali ne vidim pa me ne smeta (samo mm navecer u kupaoni kaze uuuuuu lijepa modrica 😂😂😂). Ona kost jos boli kad drivo ustanem, ali mi to trenutno manji problem. Ima par dana da ne mogu disat na nos koliko je pun i ne pomazu ni kapi 😥 Za vikend kasljala ko luda ali to proslo nakon sto sam par puta uzela sirup protiv kaslja, a nocas me pocastila temp 38.7 😭😭😭😭 Ujutro isto pocela rasti pa sam uzela tabletu prije nego je uzela maha. U nekih pola sata dok nije tableta pocela djelovati, narasla za 0.5 😥
Sto je najgore, ovaj mali nema milosti prema meni. Upalio je 6.brzinu i ne spusta je 😥 Prije ja lezala na puzzlama, on dopuzao do mene, oslonio se rukama o moj trbuh, bio na koljenima, iskoraca on na stopala i smije se 😮😮😮 Nisam znala dal da ga izgrlim i izljubim ili pocnem plakati 😍😍😍😢😢😭😭
Hvala na cestitkama za minic! 😘
Bravo za vasu prospavanu noc! I naravno da se ne racuna to plakanje kad se zveknuo 😁😁
Masho, cestitke na 3.zubicu! ❤❤ A muski, treba nekad ispustiti onu negativnu energiju iz sebe, nismo im mi krive sto su vecinom oni prvi koji dobiju po nosu kad je ispustamo 😂😂
Ilani, Nikolini ne treba puno sna, zadovoljna ona i sa 7 sati spavanja 😕
TPol, s ovakvom haljinom bi se uvijek nasao neki muski oko tebe 😂😂😂😂
Evo probudio se, pocinje opet akcijaaaa 😥😥😥
Jos malo mira 😈😈😈 Izrezali noktice pa sad za nagradu par pjesmica 😊
Sirenica bi opet cicu 😁😁 Mozda djete bilo gladno 😁😁😁
Neka se temp ne vraca vise 😘
Kiki se sjedeci uvukao guzicom ispod kreveta 😂😂😂😂😂 Imas snaznog momka 💪💪
Ugolina, zna josipa kako je mama naumila 😊
Uzivajte svi na kavi! Malo i za nas koji svoje sami doma ispijamo dok djeca spavaju 😉
Kava odlicna!!! Dosla da kazem ilani da mi je bilo bas drago upoznat ju i vidjet predivnu nikolinu i da ce doci i drugi put i da cemo se mi babe moc malo vise razgovarat😁
Pozdrav mame!
Evo i nas malo sa dojmovima. Bilo nam je odlično na kavi! 😀Sve su mame jako drage, simpatične i lijepe a bebaci su napredni, ma nezaustavljivi i preslatki 😍😍😍 I baš su svi bili dobri. Divna djeca. Nikolina ih sve promatrala i učila kako se puže, diže, a i hoda. Mislim da ju umorilo i samo promatranje jer je poslije odspavala dva sata jeej.. Izgleda da joj pašu odlasci na takvo druženje 😊
A sada TA DA DADAMMM!😃😃😃 Dobili smo prvi rodendanski poklon od nase tajne kume Curice💕💕💕 Hvala puno Curice,jaaako nam se svida sve i bas si nas razveselila😘
Sortiraj odgovore
Najstariji