Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    11. Travanj 2017. 09:15

Jutro cure
    Masho cestitam na zubicu 🎉🎆 Cestitam i seki 5. rodendan 🎂🎁
    Jucer smo bili na sistematskom 73cm i 9kg prava cura mamina 😍 cijepili smo se pa smo navecer imali 38temp plakala je sinoc pa je prvo muz smirio,pa jeoko ponoci opet se probudila i plakala pa sam je ja nosala,ljuljala i na kraju je cijelu noc spavala na meni. Uneka doba je dosla do cice i krenula da je vuce 😁 i na njoj zaspala. Je li moguce da joj fali cica?

Littleladybug
    11. Travanj 2017. 09:37

jutro zene..ne bojkotiram forum al jednostavno ne stizem 😅 Kristian je prevelika kamikaza i izubija se svako malo, pa place pa se opet klepne negdi pa opet place i tako prode dan..cupa uticnice, kabele, lajsne, zavjese..jucer se uvukao na guzicu sjedeci ispod kreveta naseg i naravno zavija jer se ne moze izvuc..nije mi jos jasno kako je uopce usao unutra al ajd..dva puta dnevno smo u setnji jer bi inace izgorila u kuci s njim..mma nema doma nikako, posao se zahuktao jer za misec dana isplovljavaju..jos misec dana je tu 😥 i onda pa pa 😣 da se bar naspavam dok je doma bilo bi super al Kristian ima drugaciji plan 🤣 eto iskukala se malo
    Sanjarka super za prospavanu noc, zavidim 😂 opet trosis kune 🛍🛍 imas i u tommyja hlacice, bodice i pidame na mickeya al su dugi rukav i mislim da su 2kom u pakiranju 😁
    Masho nedaj se, nek on SAMO cuva djecu..super da upala prolazi👍👍
    di nam je nasa 🤰 Brojcana? kod nje je uvijek veselo
    cestitam minice zubice i sve sto sam propustila cestitat
    gustajte cure na Zg kavi pa makar i masne kose 😆

Ugolina
    11. Travanj 2017. 10:14

mare1989

Jutro cure
    Masho cestitam na zubicu 🎉🎆 Cestitam i seki 5. rodendan 🎂🎁
    Jucer smo bili na sistematskom 73cm i 9kg prava cura mamina 😍 cijepili smo se pa smo navecer imali 38temp plakala je sinoc pa je prvo muz smirio,pa jeoko ponoci opet se probudila i plakala pa sam je ja nosala,ljuljala i na kraju je cijelu noc spavala na meni. Uneka doba je dosla do cice i krenula da je vuce 😁 i na njoj zaspala. Je li moguce da joj fali cica?

Aaaajahahaha sirena bi cicala!!! Mozda se kroz san zabunila 😂😂😂😂

Ugolina
    11. Travanj 2017. 10:19

Baby,a kiki je bome neumoran!!! Zato mi imamo pregradeno pola dnevnog boravka,od tamo ne moze nikud!!!! 😂😂😂 jos ovo malo dok ne prohoda 😲 
    Tpol,umrla sam od smijeha na sliku,takvu haljinu di moras nabavit!!!
    Dan ide po planu!! Nasopala malu prije devet i odma s njom van,do deset se vratile,obukla ju za kavu i uspavala do 10:05 😂😂 taman ce mi dobre volje bit na kavi!! Ko bi reko da ce ispast onako kako sam si zeljela'!

ejic
    11. Travanj 2017. 11:41

Sanjarka, dupe bolje. Modrica poprima razlicite boje ali ne vidim pa me ne smeta (samo mm navecer u kupaoni kaze uuuuuu lijepa modrica 😂😂😂). Ona kost jos boli kad drivo ustanem, ali mi to trenutno manji problem. Ima par dana da ne mogu disat na nos koliko je pun i ne pomazu ni kapi 😥 Za vikend kasljala ko luda ali to proslo nakon sto sam par puta uzela sirup protiv kaslja, a nocas me pocastila temp 38.7 😭😭😭😭 Ujutro isto pocela rasti pa sam uzela tabletu prije nego je uzela maha. U nekih pola sata dok nije tableta pocela djelovati, narasla za 0.5 😥
    Sto je najgore, ovaj mali nema milosti prema meni. Upalio je 6.brzinu i ne spusta je 😥 Prije ja lezala na puzzlama, on dopuzao do mene, oslonio se rukama o moj trbuh, bio na koljenima, iskoraca on na stopala i smije se 😮😮😮 Nisam znala dal da ga izgrlim i izljubim ili pocnem plakati 😍😍😍😢😢😭😭
    Hvala na cestitkama za minic! 😘
    Bravo za vasu prospavanu noc! I naravno da se ne racuna to plakanje kad se zveknuo 😁😁
    Masho, cestitke na 3.zubicu! ❤❤ A muski, treba nekad ispustiti onu negativnu energiju iz sebe, nismo im mi krive sto su vecinom oni prvi koji dobiju po nosu kad je ispustamo 😂😂
    Ilani, Nikolini ne treba puno sna, zadovoljna ona i sa 7 sati spavanja 😕
    TPol, s ovakvom haljinom bi se uvijek nasao neki muski oko tebe 😂😂😂😂
    Evo probudio se, pocinje opet akcijaaaa 😥😥😥

ejic
    11. Travanj 2017. 12:14

Jos malo mira 😈😈😈 Izrezali noktice pa sad za nagradu par pjesmica 😊
    Sirenica bi opet cicu 😁😁 Mozda djete bilo gladno 😁😁😁
    Neka se temp ne vraca vise 😘
    Kiki se sjedeci uvukao guzicom ispod kreveta 😂😂😂😂😂 Imas snaznog momka 💪💪
    Ugolina, zna josipa kako je mama naumila 😊
    Uzivajte svi na kavi! Malo i za nas koji svoje sami doma ispijamo dok djeca spavaju 😉

Ugolina
    11. Travanj 2017. 14:41

Na kavi bilo supeeer'!!! To je sve sto cu rec!! 😝

bellaru
    11. Travanj 2017. 15:37

Kava odlicna!!! Dosla da kazem ilani da mi je bilo bas drago upoznat ju i vidjet predivnu nikolinu i da ce doci i drugi put i da cemo se mi babe moc malo vise razgovarat😁

11. Travanj 2017. 15:43

Pozdrav mame! 
    Evo i nas malo sa dojmovima. Bilo nam je odlično na kavi! 😀Sve su mame jako drage, simpatične i lijepe a bebaci su napredni, ma nezaustavljivi i preslatki 😍😍😍  I baš su svi bili dobri. Divna djeca. Nikolina ih sve promatrala i učila kako se puže, diže, a i hoda. Mislim da ju umorilo i samo promatranje jer je poslije odspavala dva sata  jeej.. Izgleda da joj pašu odlasci na takvo druženje 😊

11. Travanj 2017. 15:44

A sada TA DA DADAMMM!😃😃😃 Dobili smo prvi rodendanski poklon od nase tajne kume Curice💕💕💕 Hvala puno Curice,jaaako nam se svida sve i bas si nas razveselila😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.