Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    04. Travanj 2017. 11:36

bellaru

Ugolina pa napokon zub!!!! Meni se sad prividjaju na karlu al nista…isto cendrav kad mu se spava…bas pocne plakat😑
    Kako ti jede poriluk? Mozda da ja napravim mm i njemu danas…hm…
    Al neda mi se😆
    Zlica odma iza petre..nek ona samo hoda…

Ja svako varivo kuham na isti nacin, prvo sam poriluk malo prokuhala pa tu vodu izlila i onda stavila ponovo kuhat..unutra skroz na sitno narezana neka mini glavica luka,krumpiri na kockice i mrkve na kolutice 😂😂 i tak bu i ona,bum  joj zmiksala jer joj svaki drek smeta za te zube sad.. A nama sol vegeta i zaprska..inace obicno kuham unutra neki komadic speka il domace kobase il nes,al nemam trenutno

Ugolina
    04. Travanj 2017. 11:50

Ilani,nemam izbora,morat ce samnom u vrtic..i ic ce u moj,sirota svjetski putnik od malih nogu,svaki dan na drugi kraj grada 😥 al to je 20 min voznje pa nije strasno,bolje mi je tako jer da ju upisem tu u kvart,morala bi biti od jutra do sutra u vrticu i po dezurstvima i svaki dan bi si morala mislit hocu li stic po nju ili ce muz,a on ima takvo radno vrijeme da ono kao gotov je za pol sata i onda mu dode sef i kaze,produzi sat vremena i mora,sta ce 🔫🔫🔫  ovak cu u svakom trenu znat di je,s kim je,kaj radi,kak se ponasa,ko god ce joj bit odgojitelj svakog poznam kakav je i kak radi..moji blizu zive i stari i burazi voze tak da nece niti morati biti cijelu moju smjenu u vrticu..bit ce ok.. Nema ko cuvat,stara radi,stari moze pricuvat ne krace vrijeme al ne svaki dan,cijelo moje rado vrijeme, kicma mu je u banani, muzevi starci se isto raspadaju,a i ono necu jer necu hahaha,a niti ne mogu

CrazyPuppet
    04. Travanj 2017. 13:44

Ilani, ma ja sam trenutno pe izmoždena i za pokušavanje... Zdravo i raznoliko jedem, ne prežderavam se, al nemam energije za vježbanje, pa me to ždere... Inače djeca imaju skokove u razvoju cijelo djetinjstvo, praktički do puberteta... Ja primijetim na Jakovu isto neke prekretnice, a i bodići samo na jednom premali... Može biti da je skok i kod Nikoline, ili zubić pa se još ne vidi... Ako potraje potraži savjet od dr. Provjeri za svaki slučaj da joj nije grlo upaljeno... 

Ugolina
    04. Travanj 2017. 14:01

Donja lijeva jedinica probija!!!!!  🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉💕🎉💕🎉💕 vidim puknuto meso,cijela crta i vrlo vidljivo bijelo iza te crte..
    Misterij cendravoce rijesen!!!! 😂😂😂💪💪💪💪💪😍😍😍😍

Lucy16
    04. Travanj 2017. 14:04

Ugolina

Donja lijeva jedinica probija!!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉💕🎉💕🎉💕 vidim puknuto meso,cijela crta i vrlo vidljivo bijelo iza te crte..
    Misterij cendravoce rijesen!!!! 😂😂😂💪💪💪💪💪😍😍😍😍

I nama donja lijeva jedinica izlazi, ali nema puknutog mesa, nego samo vidim zubić ispod mesa. Neće ništa jesti što napravim!!! Jučer batat i piletina, danas griz na vodi i banana. Jel moguće da je zavolio samo kupovne jer njih hoće??

Ugolina
    04. Travanj 2017. 14:38

Ne,ista stvar, u kupovnima nema nigdje nikakvih komadicaka nicega,toliko je zmiksano jace neg kaj ti doma mos zmiksat..evo danas mi je jela onaj moj poriluk sveukupno skoro 300 ml,ali u dva navrata,prije i nakon setnje, jucer skoro nis nije jela,navecer taj frutek jedan jedini sto voli i banane mi je htjela jest jer isto nema komadicaka kada onako struzem sa zlicicom..mozda i njemu isto smeta dok ne izasu

TPol
    04. Travanj 2017. 15:27

Hej Ugolina izašao zub 💃🏻💃🏻💃🏻
    Ilani a dal ju nosiš u marami pretpostavljam da je sad preteška ? Hmm mozda je ipak zub al ga ne vidiš 🤔🤔🤔 a neuropedijatar kako on pregleda dijete radi ultz?
    Ja otišla do grada naručila si kavu u McDonald's i prolila mi se zapela sam rukom sebi po hlačama i po podu ali sva sreća nisam po bebi 😬 Ženska bila totalno ljubazna rekla nema problema sve počistila i dala mi drugu kavu bas mi neugodno bilo ☹️
    Mare i ti stalno čistiš ko Ejic 
    Moja voli kupovne pa joj to dajem al samo one 100posto bez ičeg dodanog . Mogu ja njoj miksat al nema mi smisla kod tolko MALE količine 🤔

TPol
    04. Travanj 2017. 15:29

Zbog ovog se ja ljutim svako jutro i sad s bebom u ruci vadim taj ljevo bicikl pa moja kolica pa Nazad spremam taj bicikl 😡

Ellie00
    04. Travanj 2017. 16:14

Dan cure,
    evo mi konacno zdravi. Sama sam postavila dijagnozu da je bila trodnevna viroza (svi simptomi se podudaraju). Jucer sam pokusala do pedijatrice al sam cekala 3 h!!!!! i onda otisla. Nasa med sestra na bolovanju, neka klinka ju mijenja i raspad sistema.. uzas
    Uglavnom mislim da cemo od sad k privatniku. Nemam vise zivaca ni zelje nacekavat se cijele dane s malom bebom.
    Vidim da idu zubici. Ajde drzim fige da cim prije izadju
    Tpol kolica i blickli. Uzas koji debili. 
    Illani sutra uzv? Uf. 
    Tpol uzv rade preko fontanele (Illani jel moze jos vidjet sto s 11mj?) mi idemo u 5 mjesecu opet al samo pregled jer nam rekla da se zatvara fontanela, 
    Frendica bila na vjestacenju za njegu, mi idemo sljedeci tjedan. Uglavnom rekla joj doktorica (neszluzbeno naravo, ceka rijesenje za sluzbeno) da produzuju 6 mjeseci. Oni imaju istu dijagnozu ko mi tako da se nadam da sam 2017 doma. 

Imali smo photo session danas za pozivnice za rodjendan 

Ugolina
    04. Travanj 2017. 16:15

TPol

Zbog ovog se ja ljutim svako jutro i sad s bebom u ruci vadim taj ljevo bicikl pa moja kolica pa Nazad spremam taj bicikl 😡

A jebote!!! Daj ti napisi na neki papir i tam.im zalijepi da ne naslanjaju bicikle na kolica!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.