Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    18. Ožujak 2017. 22:52

Vecer zene!
    Ja u krevetu.
    Bili danas na rodendan necakinji. Ona bila ok. Spavala do 15 zadnje, od 17 je isla uspavat na zadnji spavanac pola sata, a ona se ne da. Popizditis.
    Obukla joj pidzamu i nakraj zaspala tek oko 20:30. Dakle bila budna 5ipo sati i plazila po meni.
    Ocito joj se poremetija dan danas, valjda sutra bude bolje

Jambica
    19. Ožujak 2017. 00:02

Bok zene
    Dosla vas malo procitati.
    Sunshine, ovo za spavanje, isto kod nas. Pocica jednu, pa se vrti, pa se digne, pa bi se igrala, pa cendra, pa ju legnem, opire se, pa pocica drugu, pa se opet hoce dici 😨😨
    I sve cesce tako bude. Treci spavanac malo malo izbacimo jer ponestane vremena kad se ne da uspavati. 
    Par dana spavala dva puta po dva sata i to mi cisto pase 😀😀 ne treba treci ako tako nastavi haha

Nis drugo..idem spat. Puse

19. Ožujak 2017. 07:31

Dobro jutro mame! 
    Evo za vas ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍫🍫🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍰🍰🍟🍟🍟🍟🍟🍟🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

CrazyPuppet
    19. Ožujak 2017. 08:25

Pozdrav tete!
    Mrvičiću sretan minić 😘😘😘💕💕💕 malac puzi ko profesionalac 😍
    TPol mi isto tako bili na piru kad je Jakov bio beba, isto se pokupili brzo, zimsko vjenčanje, van sale prehladno, nemaš gdje premotat i podojit bebu, preglasno...
    Masha dobro da si skužila tu odredbu. Mi smo sve stavke prošli skupa s javnim bilježnikom, koji nam je sve utanane objasnio. Nadam se da će vam to maknut, ipak je kredit proizvod koji banka prodaje, pa sad kad su već tako blizu zaključivanju ugovora, bit će malo popustljiviji u pregovorima. Sretno! 
    Ilani, i kod vas glazbenici u obitelji. Znam koji je to gušt 😉 bravo za Nikolinu, svidila se njoj kajgana 👍
    Pitale ste za Jakova, zaredalo nam se par dana di sam ja bila u velikoj strci, frajer nije dobio potrebnu pažnju, pa ju je privlačio na sve moguće načine pa i tako da udri bracu... Poslala sam ga u kaznu u sobu na hlađenje... još će nam ovih tjedana bit ovakva strka, pa mi samo držite fige da ne prošvikam 😂 sreća pa je Josip beba za poželjet. E da, a i šmrkavi smo stalno 😭
    Brojčana možeš mi se javit na mail crazypuppet24@gmail.com 😉
    Ne znam više što ste pisale, post tipkam od jučer 😂

Littleladybug
    19. Ožujak 2017. 08:37

jutro tete..usprkos jucerasnjem dnevnom.spavanju noc je bila super kakve su zadnjih dana..2-3budenja i konacno u 7, ja vise nego zadovoljna 👍
    danas cemo cijeli dan bit vani, vani je predivno vrijeme 😁
    Crazy drzim fige da zivci ostanu postojani, trebat ce ti 😆
    Ilani mozda te savladao proljetni umor 🤔 bravo za Nikolinu i kajganu, najdraze mi je kad tako neat s gustom smazu 😁
    di nam je Sanjarka? 
    Brojcana tm ko razmazeno deriste, izbacio me covjek iz takta a ni ne znam ga..ja bi ga dobro nalupala kad ga vec rodutelji nisu 😂
    nadam se da ce se Nelica unirmalit sa spavanjem jer ti je sad odmor i vise nego potreban..

Ugolina
    19. Ožujak 2017. 10:35

Josip,sretan imendan 😘😘😘😘😘
    Kom je minic nek mu je sretan!!!! 😍😍😘😘😘💕💕💕💕🎉🎉

Sanjarka88
    19. Ožujak 2017. 10:53

Evo Sanjarke 😉 napokon kravljenje dok sin spava, bar na kratko .
    Jucer smo veci dio dana bili van kuce. Mudrici bilo natjecanje, osvojila je broncu 👏👏👏😍😍😍.  I braco gledao cilo natjecanje i bio dobar ☺
    Jos sinoc bila na proslavi 10god mature, zaspala u 1.30h a gigi bas odlučio da bi se vec u 5ipo mogao igrat s dudom u kreveticu. On zaspao opet u 6 ja sam jos u skoku pa nisan uspila 😂😂😂
    Gigica ima po cijeloj kući. Ne mogu ni na wc otic da ne dodje za mnom. Gmize i dalje al ne ko vojnik nego ko ranjeni vojnik kako je dida jucer ustanovio 😂😂😂
    Poceo je sa posjedanjem 👏 iz ležećeg. 
    Danas smo na ručku kod mojih.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    19. Ožujak 2017. 11:18

A gigi  😍😍😍😍😍😍😍 
    Bravo za mudricu!!!!

CrazyPuppet
    19. Ožujak 2017. 12:37

Hvala Ugolina, i Josipi sretan minić 😘😘😘😘😘😘
    Bravo i ovdje za Mudricu i Gigija 😂
    Sanjarka još u skoku 😂😂😂 a ja u regresiji sna 😉
    Danas mm kuha, bili malo do plaže i ninskog blata, potražili šparoge, ali ništa još... Kratko bili, jer je mm ogladnio 😂😂😂🔫

lan@luk@rit@
    19. Ožujak 2017. 17:31

Dan mame..baš mi je neki fjakasti dan ništa mi se neda!!
    Josipi i Josipu sretan imendan!!💕
    Prelijepom Simonu sretan minić💞💞
    Čestitke Mudrici na medalji.Bravo!!👏👏👏👏
    Kod nas opet sline na sve strane😪😷😷sutra na kontrolu pa ćemo vidjeti što dalje..
    Nemam ništa pametno za rec,mm uspavao Ritu pa idem iskroristiti mir i tišinu (veliki su vani)💤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.