Bokic!
Nista ekstra kod nas. Klasika sami ne sami. Nedjelja mm radio rucak, tati... Izvristala se na njega da se on nikad ne sjeti da ima kcer dok pravi rucak...
Vidim da moram u potragu za novim igrackama. Ove tu, a ne znam. Zao mi bacit jer nisu bile bas jeftine
Petra me trknula i posalji....
Nego slozili trampolin, oprala ga... I petru uvalila unutra. Najsigurnije mjesto. Jos da je u kuci.
Jucer bila kod svojih kupila kinder jaje... I znakovito dobila mamu i bebu TVOR!
Sretni imendani! Sretni minici!
Brojcana drz se!
Gigi ranjeni vojnik
Lucy krstitke slika!
Moji oboje su restoran prespavali
Dalje nisam upamtila nista
Ilani fizijatrica mi je napisala prijedlog sad u zadnji nalaz ali necu produzivat. Produzuje se na pola godine a meni je to puno. I financijski a i mislim da njoj posebna njega nije potrebna. Jos sam i k tome sjeza na poslu pa se moram malo i dokazivat😭
Dojenje...planirala sam ionako do 1,5 godine. Zbog posla. Porodiljni je do 02.06. Onda nastavljam stari pa novi GO i taj mj cemo se odvikavat jer onda mm nastavlja go a planira s njom na more,kao i sveki.
Brojcana probudi se ali ne i razbudi,nesto promrmlja i okrene se i zaspi. Ili sssss,stavim ruku na nju malo cvrsce,ili je malo cvrsce zamotam poplunom. Prva dva dana je samo jako plakala pa sam je nosila po hodniku.
Sad je evo zaspala jer je popodne odspavala samo pola sata i to se probudila u 15
url=https://lilypie.com]
Vecer!
Mi dog. krstenje jutros kod svecenika, ii tako cili dan negdi lutamo.
Maloprije smo je kupali i po prvi put nije plakala, tek kad je izasla iz vode. Bome ugodna promjena. Nadam se da ce se tako I nastavit! Sad ce na spavanje.
Inace skoro vise i ne kaslje. Odvest cu je do pedijatrice da vidi jel to gotovo.
Sretan imendan Josipu i Josipi.
I minic Simonu!
❤❤❤❤
Ugolina i Vjeverica, molim d koristite moj nick na forumu 😂
😂😂😂😂😂 a ja prvo stala gledam tko je babycoming
Bok svima..umorna…krevet… Povezali vinograd 💪💪💪💪 sutra slavimo josipovo… Zlici i njenom uji imendan..deda rostilja…jedva cekam..nitko ne pece rostilj ko moj tata,al nitko!!! 😂😂😂😂 ni moj muz koji radi ko pecenjar haha,on je odma na drugom mjestu!!!!
Puse svima 😘😘😘😘
Ja bi probala taj fini rostilj
Sretni imendani Josipi i Josipu😘😘
I minic mrvicicu slatkom🤗😘
Toliko od mene,nista pametno za rec🙄
Pozdrav tete!
Mrvičiću sretan minić 😘😘😘💕💕💕 malac puzi ko profesionalac 😍
TPol mi isto tako bili na piru kad je Jakov bio beba, isto se pokupili brzo, zimsko vjenčanje, van sale prehladno, nemaš gdje premotat i podojit bebu, preglasno…
Masha dobro da si skužila tu odredbu. Mi smo sve stavke prošli skupa s javnim bilježnikom, koji nam je sve utanane objasnio. Nadam se da će vam to maknut, ipak je kredit proizvod koji banka prodaje, pa sad kad su već tako blizu zaključivanju ugovora, bit će malo popustljiviji u pregovorima. Sretno!
Ilani, i kod vas glazbenici u obitelji. Znam koji je to gušt 😉 bravo za Nikolinu, svidila se njoj kajgana 👍
Pitale ste za Jakova, zaredalo nam se par dana di sam ja bila u velikoj strci, frajer nije dobio potrebnu pažnju, pa ju je privlačio na sve moguće načine pa i tako da udri bracu… Poslala sam ga u kaznu u sobu na hlađenje… još će nam ovih tjedana bit ovakva strka, pa mi samo držite fige da ne prošvikam 😂 sreća pa je Josip beba za poželjet. E da, a i šmrkavi smo stalno 😭
Brojčana možeš mi se javit na mail crazypuppet24@gmail.com 😉
Ne znam više što ste pisale, post tipkam od jučer 😂
I sta pokupi se samo tako u sobu? I to ga smiri?
Sretni minici
Dekka super za kupanje moja nekad oce nekad neće zafrkava uglavnom Aj neka se Aurorica popravila
Kod nas bili prijatelji popodne pa se bome zadržali ali cupavici pase društvo nije se dala zaspat pa sam je u ergo stavila gledala gleda i smirila se pa zaspala ....
Sanjarka ma Gigi će sad Ave savladat za tjedan Čestitke mudrici
☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍩🍩🍩🍩🍩 posluzite se!!
Probudio se danas u 6.30h 🔫🔫 lipo si on preduhitrio pomicanje sata.
Vec danima spava dosta nemirno, bude neki plac kroz san, uglavnom uspije duda rijesit.
Jucer smo bili na rucku kod mojih , posli dosli svekici kod nas i tako prodje dan..
Zaboravih prijavit da je van lijeva dvojka, moguce da je i druga odlucila van jer je opet nervozan
Idem vas citat 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji