Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    18. Ožujak 2017. 19:06

vecer cure
    Simonu sretan minic 🎈🎁
    Djeca okupana,sirena u kreveticu pije mlijeko i pjeva uspavanku 😁
    Veliki su u svojoj sobi leze i cekaju crtani u 20h 😉 ja cu sad uzeti malo citati i meditirati 😁📖

TPol
    18. Ožujak 2017. 19:24

Da sinoć sta je bilo smiješno da dosli mi svi za stol sjeli i konobar pravo meni i pita hoću li kavu , reko moze , valjda covijek vidio da sam s bebom pa odma me tanka s kavom 😂😂😂

Sunshine1
    18. Ožujak 2017. 20:21

babycoming

Ugolina i Vjeverica, molim d koristite moj nick na forumu 😂

😂😂😂😂😂😂 al vjeruj mu da je tesko,kolko puta moram razmislit

url=https://lilypie.com]

18. Ožujak 2017. 21:19

Večer mame! 
    Samo da vas malo pozdravimo. Danas mi je tako težak dan nemam pojma zašto, jedva vučem noge i sve mi ide na živce 😕 Valjda će sutra biti bolje. I Nikolina nije baš najbolje volje  bila, malo ju zeza nos. Jutros smo prvi put papali jaje. Napravila joj kajganu na maslinovom ulju. Ne pamtim kad je tako slatko nešto pojela. I valjda ju je i zasitilo jer za ručak jela jako malo. 

18. Ožujak 2017. 21:36

Simonu našem malom tajnom prijatelju sretan minic! 🎈🎈🎈😘😘😘
    Vjeverice drago mi je te vidjeti ovdje 😊. Nadam se da mrvcicu nije ništa ozbiljno ma sigurna sam da je sve ok. Bravo za puzanje i sve ostale pozitivne stvari a i za karakter! Super što voli kad mu tata svira, možda će i on jednog dana. Mm puno svirao starijem sinu pa eto dečko danas odlično svira gitaru ma da sad je dosta zapostavio, više na kompjuteru sklada nešto i obrađuje.
     A kakvo željezo daješ, u kapima ili sirupu? Ja sam davala Nikolini kapi aktiferrin (nisam sigurna da se tako pravilno piše). Lakše im podvaliti kapi nego sirup,može i s voćnom kasicom ili sokom. 

18. Ožujak 2017. 21:50

Sunshine super za noć bez cice 😊 Prestajete sa dojenjem zbog posla ili si tako planirala odmah? Zaboravim te pitati, hoćeš li tražiti produljenje porodiljnog s obzirom da idete na vježbe? 
    TPol a malo je nezgodno ići u svatove sa bebom ali super je ona to izdržala opet, ljepota mala. Što se tiče kolica, Nikolina ih voli ali ne predugo, možda pola sata ili malo više, a onda je moram nositi neko vrijeme pa onda hoće se opet malo voziti i tako, sad više ne zaspi u njima, to je radila kad je vani bilo minus 😀

18. Ožujak 2017. 21:59

Brojčana baš si premorena, nadam se da će se Nelica popraviti i dati mami malo da se odmori 😊uzimaš li neki prenatal? hoće i to malo pomoći. Pazi na sebe jer nitko drugi nece. 
    I ovdje je danas puhalo ko ludo pa smo vani bili samo kratko. 
    Baby, super Kiki odspavao danas, nadam se da će noć ipak biti ok. 

Ugolina
    18. Ožujak 2017. 22:09

Bok svima..umorna...krevet... Povezali vinograd 💪💪💪💪 sutra slavimo josipovo... Zlici i njenom uji imendan..deda rostilja...jedva cekam..nitko ne pece rostilj ko moj tata,al nitko!!! 😂😂😂😂 ni moj muz koji radi ko pecenjar haha,on je odma na drugom mjestu!!!! 
    Puse svima 😘😘😘😘

Ugolina
    18. Ožujak 2017. 22:19

Baby di sam te spomenula,haha

miska
    18. Ožujak 2017. 22:25

Vecer zene, nisam vas stigla popratit zadnjih dana! Dosli smo u hr, dva dana bili kod njegovih, Mila spavala obe noci u komadu! Nako  xy vremena! Danas dosla kod svojih, kupili namjestaj za dnevnu, sutra generalno ciscenje stana! Mila danas koma! Drenga cijeli dan! Jela nije nista osim pol kasice za laku noc i tri boce dvaput potegnula ostalo sam bacila, kao i rucak! Ne znam sto joj je s tim hranjenjem al me izluduje i bas tako Sanjarka, nekad je zjevala i jela po 300 ml sad ni usta otvorit! Nadam se da su samo zubi u pitanju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.