osjećam se ko sizif... pokušavajući vas dostići...
viberuše pratim tamo pa znam što se ogađa, a brojčana, ilani, lucy i masha nemojte zamjeriti jer sam stala na 1603 str pa sam u zaostatku..
Šta ima kod nas... pa mi smo više manje dobro, idemo na neke pretrage za bubrežne vrećice jer nam uzv pokazuje neku anomaliju tu. No nadam se najboljem i da, malo smo bili izgubili na težini pa smo morali vaditi krv, ja sam se iza podoja još dodatno izdajala da pojačam proizvodnju mlijeka, pekla sam laktacijske kekse, nudim mu i po tri kruta obroka. Za sad samo voće prolazi. Povrće neće. I da, malo mu je željezo nisko pa mora i to piti a njemu se ne sviđa okus pa ga mudrac drži u ustima i neće progutati. Probala mu dati željezo s kruškom, željezo s domaćim čajem od šipka, samo željezo, željezo na špricu ma ne možeš ga prevariti. U utorak smo ponovno na vaganju.
A sad one ljepse stvari, više se smije, više uživa u pjesmicama, voli kad mu mm svira gitaru, živahan je, hoće se ponkad maziti kad se tek probudi i od jučer recimo da pravilno puže onako naizmjenično jedna pa druga ruka. Još su to počeci i nema previše snage, ali napraduje iz dana u dan. Posjedanje neće tako skoro, voli sjediti samo u krilu, ako je na podu hoće na trbuh pa na sve 4. Neko vrijeme je oblačenje pelena bio izazov zbog toga ali sad ga čak i uspijem zabaviti tih par min na leđima. Po danu spava sasvim ok, uglavnom nekoliko tura po 45min-sat vremena. Noći nam nisu bajne ali valjda će i one doći na svoje jednog dana
eto, nastavljam čitati gdje sam stala pa se čujemo
Curice,evo i mene na cheesecake, obozavaaam 🎂
Ilani,tako i ja,nis po doma,rucak i ves, osim ak nije bas kriticno!!! Radije se s malom igram! Jos malo i nemam bebu vise 😥😥 raste ko gljiva,vrijeme letiii..ne mislim to propustit zbog ciscenja,ko ga jebe..
Lucy,kad si rekla da ti fale trudnicki dani,sjetila sam se svoje trudnoce,samo su me trnci prosli...fuj kad se sjetim... Zavidim na ovim lijepim trudnocama 😂
Tpol i njena vristaca mala,svaki put me nasmiju tvoji postovi zato sto ti to sve nekako kroz salu 😂😂...a treba slusat cendranje cijeli dan..
Bellaru,kuco stara,pa odkud ti na plazi? Hihihi 😂😂😂
Vjeverice,eto i tebe od nekud..pa kaj to s malim 😲😲 ajme,ja bi crkla od brige sto i kako... A bravo za ove pozitivne stvari!!!! 💪💪💪💪 veliki decko... Voli kad tata svira gitaru 😊😊😊😊 kad i on prosvira jedan dan
Ugolina🤣 moram pazit da ne napisem pravo ime umjesto nicka😆
A na cendranje se nekako naviknes😁 udje ti u uho...i ne izadje😅
Koja rijec o nama..mala spava vec sat i pol..rano mi se nes ujutro probudila, 15 do 7, nikad tak rano se ne budi, prosjek budenja je oko pol osam..ali noc je prosla super pa ne zamjeram, bas sam se dobro naspavala..moja mala je po svim pitanjima sve bolja i bolja..dobro jede,naravno ak je gladna,ak joj prerano ponudim,nece jest..sve vise i vise vremena se igra sama u puzalistu a mislila sam da nikad nece pric ta faza da moram kraj nje sjedit dok pna plazi..jako znatizeljna za apsolutno sve oko sebe... Obozava uvodne spice,narocito ak je neka vesela pjesma..cak pocne klecat koljenima ko da plese 😂😂😂 sve vise i vise se smije,bas voli zezanciju i ponavljat to sto joj je smijesno.. Super spava...nocu u prosjeku dosli na jedno do dva budenja,ali odkad spavamo skupa uopce ne kuzim da se uopce budimo, samo izvadim cicu,hitim joj ju 😂😂 potegne koji put,rijetko da bas jede, recimo nocas je bas dugo jela (citaj par minuta) haha,samo nastavimo spavat ko da nis nije ni bilo..ma dijete mi je totalni zakon...samo ide nekud,hoda,puzi,igra se, proucava, bas ju briga... S muzem isto u nekoj tak super fazi,svaki dan zaljubljeni skoro 💕 cim zaspe,otfuram ju u sobu gdhe bas dve spavamo,nema kud past od tamo,a mi trk u sobu 😂😂😂😂😂
Danas na rucak kod muzevih...pa dodemo doma i nakon sto ona drugi spavanac odspava,kod moje buduce kumice na kofi
Tolko si je nahvalila da ce slj tjedan dana bit nemoguca😝
Bas je lijepo kad mozes taki uzivat u djetetu
Curice,evo i mene na cheesecake, obozavaaam 🎂
Ilani,tako i ja,nis po doma,rucak i ves, osim ak nije bas kriticno!!! Radije se s malom igram! Jos malo i nemam bebu vise 😥😥 raste ko gljiva,vrijeme letiii..ne mislim to propustit zbog ciscenja,ko ga jebe..
Lucy,kad si rekla da ti fale trudnicki dani,sjetila sam se svoje trudnoce,samo su me trnci prosli…fuj kad se sjetim… Zavidim na ovim lijepim trudnocama 😂
Tpol i njena vristaca mala,svaki put me nasmiju tvoji postovi zato sto ti to sve nekako kroz salu 😂😂…a treba slusat cendranje cijeli dan..
Bellaru,kuco stara,pa odkud ti na plazi? Hihihi 😂😂😂
Ajde cekam te🤗
Jutro! Isto sanjarka. P ranije zaspala. Potjerala muža s njom u krevet. A sin ko na baterijama. Na kraju ja u sinov krevet. Mm spavao čak u našem. Sin naravno k meni. Prvo budjenje se htjela vratiti u krevet eto i sina zamnom 😮 drugo budjenje ne znam, treće smo petra i ja završile u sinovom krevetu (mm ju donio). I oko 6 eto meni sina u krevet. Nikako se sjetiti kako je sin završio s tatom.
Ilani u šetnji 3 h…
Nis ne kuzim di je tko spavao😂😂 al zamisljam si filmic kao ubrzano i jako mi je smijesno😂😂😂🤗😘
url=https://lilypie.com]
Evo je zaspala. Mislila sam da ova faza prije spavanja dolazi tamo sa 2,3 godine. Nece spavat i tocka. Prvo bi jela,iako je pojela. I popila bi onda naravno. Pa igra. E sad joj se kenja,onda bi jos malo pila i igrala se....🔫🔫 sve samo ne spavat. A umorna. Mislim da krecemo prema jednom spavancu! Kad se sat pomice?
Imam plan odviknut je od nocnog cicanja. Evo druga noc bez cice. Dala joj ujutro..bilo oko 5:30 a ona bi se budila pa sam joj uvalila lijevo da gricka😀🤗 i produzila...
Sanjarka i skoku hahahhhaa ja bi prije rekla da je regresija spavanja
Brojcana bas bezveze kad nema nikoga. Vjerujem jako tesko. Nebi ni ja zvala ovu crnogorku onda😂 ne pravdam takvo ponasanje od tm
Brojcana 😂😂😂i ostala ti brojcana skuzila sam me zaje**. Dva dana bas jede pa jedan dudla. Pa 3 dudla pa jedan jede....i svakako. Mislim da joj sa 9 mj ne treba taj nocni obrok jer stvarno puno pojede pa sam radila test jedno tjedan dana i davala joj nocu samo lijevu jer nema puno mlijeka i tesko se otpusta. Malo bi dudlala i zaspala,ili bi ju ususkala samo. Mislim si da je gladna da bi sigirno sebopet probudila,ali spava do jutra. A gle...ionako cu dojit jos 2,3 mjeseca tako da prvo ovaj nocni...onda cu vidit kako dalje i hoce mi prihvatit km. Jer mi kedini nacin dat joj ma casu,a trebala bi ga puno pit
Sortiraj odgovore
Najstariji