Ne znam sto joi bi Sanjarka,inace spava u voznji.Al bili na parkingu u mojoj firmi odnijet neke papire pa ja malo u pricu s kolegicom i seficom pa se unervozila i valjda je bila premorena😐
A radim cheesecake,originalno😂to je kod nas za svaciji rodjendan,cure to stalno traze i ne da mi se eksperimentirat onda..
Ilani,jel se vi spremate za rodendan?tako brzo proslo😣
Curice baš prebrzo prošlo! Sva sam u nekoj nostalgiji, prisjećam se trudnoće i preuranjenog njenog rođenja, nisam ni osjetila one zadnje najteže tjedne. A da odgodim rođendan na 26.5? 😂😂😂
Abies igra igrice uživo po noći 😂😂😂 ma ne napravim ništa doma,skuham i to je to, usput neki veš.Ostavim drugo za kišne dane, šteta biti u kući po ovakvom vremenu.
Zaspao oko 22.30 sinoc. Bez cice, samo ljuljanje na rukama. To je i muz mogao, ali on misli da ja sve rjesavam cicom. Jutros u 5 plakao nesto, ne znam zasto, a nije htio cicu.
Joj, meni fale oni trudnicki dani. Izlezavanje i spavanje. Vec s drugim toga nece biti.
Jutro svima i mi smo budne od 7 bila je dobre bolje pa amo malo ostale u krevetu 😃
Moja se nacicava vise po danu nego po noći
I muče je valjda zubi pa mo stalno cendra i oce se nosit juce u autu opet vrištala i nikako prestat zakasljava se suze oci crvene 🙄🙄 i u kolicima je bila ista stvar pola izdržala pola tako dok je nisam stavila u ergo
Sanjarka i jesi sta prodala od robe ? To imate maturalnu Od škole organiziranu ?
Abies a joj bas ko u nekom crtanom kod vas
Lucy mladoženja i mlada su Makedonci i neće bit crkveno samo matičar i proslava
Brojčana
Brojčana mi barem. Ne branimo TM Haha
Ilani oce Nikolina bit u kolicima ?
Bok zenske! Sta ima? Evo da se ukazem na forumu malo😀
Idem malo citat...
Zaspao oko 22.30 sinoc. Bez cice, samo ljuljanje na rukama. To je i muz mogao, ali on misli da ja sve rjesavam cicom. Jutros u 5 plakao nesto, ne znam zasto, a nije htio cicu.
Joj, meni fale oni trudnicki dani. Izlezavanje i spavanje. Vec s drugim toga nece biti.
Zeno jesi ziva ti? Kako si?
Večer ekipica!
Josip spava od 18:30, Jakov evo sad u 9 tek zaspao… Bili su mi ok preko dana no sad već popodne sam bila luda jer Jakov bi vani, a vani puhalo a on šmrkav do koljena, ja se borim s ručkom, s vešom, s neredom, pa hoće crtić - avioni - bageri - avioni - bageri - avioniiiii 😫😫😫😫😫 pa onda krene plač i bacanje po podu, pa onda Josip u plač, pa ga Jakov pogodi igračkom, pa urlaju obojica, uzmem Josipa da ga smirim, ovaj mene krene mlatit… I tak… Just another day in paradise 😎
Evo muž se vratio s puta, pa ćemo pomalo u krpe jer smo satrani.
Mare brzo ozdravi 😘
Sanjarka a jesi ispizdekala jadnog Gigija… Aj bit će bolje sutra 😉 Jakov je bio pokakan, ofc… Seronja mali, to je tvornica govana… Što bi tek bilo da jede kako spada 😂😂😂
Abies ti isto muža na razgovor, morate se naći na pola puta. Petra cucla limun ko velika 😍
Jbt😲 jel namjerno bacio igracku il slucajno? I sta si onda napravila? I sta kad te poceo mlatit?🤔
Ilani,tako i ja mojoj polako ono sto mi jedemo jer kasice joj nisu fora,bas zeli ono sto jedemo mi..normalno...polako dodam malo nekad soli prstohvat ili secer ako joj nes kiselo jako.. 😝
Tena glumi micu macu 🐱😂😂😂😂😂
Abies i brojcana,muzeve ispucat na mars u picku materinu 🚀
Sanjarka je u skoku, pisaaaaaam 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 aaahaha
Abies,to kod tebe doma ne znas di ko spava nocu, aaaahahaha 😂😂😂😂
Sanjarka,poslala sam dr.poruku da ju pitam kaj cu s tim maxitrolom..cekam odg jos uvijek!
Sortiraj odgovore
Najstariji