Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Kolovoz 2016. 09:20

Jutro mame! 😘

Mi lijepo spavali sinoc. Od 21 do 4.30h, pojeo trebalo mu je pola sata da ucvrsti san. Probudio se u 8h. 
    To u 4.30h sam ga pronasla skroz naopako u kreveticu glavom prema dole nemam pojma kako je to uspio no znam da nisam nista cula 😱

Sandrich zovi poreznu rijesit ce ti vec nesto 😉

Marigmar hehe . Koji broj je odjelce za krsenje?

Bellaru normalno je da pece i zateze. Meni je pomagalo brisanje vlaznim maramicama na wc- u i stalno tuširanje vodom. Mokrenje pod tusem spas.

Crnatockice bas mi je drago da ide dojenje 😘

Abies nemam pojma. S malom pocela s 4mj na preporuku pedijatrice s vocem prije ne mislim svakako cak bi ja to i kasnije no vidit cemo sto ona kaze. Ti ces vec s 4 bez obzira na dojenje?
    I ovaj put radije nebi s vocem krenula. 

Ugolina zasto tako rano?

Mame ste preuzele onaj paket sretna beba od family servica?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    18. Kolovoz 2016. 09:35

Taj paket tražila. Treba u intersparu preuzet. Naletila na neku čangrizavu (otpusno i potvrdu od patronažne molim, odi spat) Navodno samo kremicu dobiješ. Necu se ni trudit dalje.

S malim sam od 6mj počela dohranu. Znala sam da će ga moji čuvat pa nisam žurila, a malu moram s god dana u jaslice. I sin je jako težak na jelu. Nadam se da petra neće tako. Bas me panika lovi. Prvo jabuka pa nije išlo, pa mrkva fuj. Pa opet jabuka ne. Onda je kruška probila led. A miksala sam mu duuugo jer se non stop gušio.

Sunshine1
    18. Kolovoz 2016. 10:17

Abies bas si ja o tome razmisljam....kolko ce joj trebat za prilagodbu na kasice jer isto idem radit sa godinu dana a ona u jaslice!!! Ali mislim da prije 5,6 mjeseca nebi. Mozda sa 5 krenem nudit za nedjeljni rucak 

url=https://lilypie.com]

deeka
    18. Kolovoz 2016. 10:23

Evo nas nakon prve slabo prospavane noci kod kuce.
    Kako znate da je dovoljno dijete posisalo? Ona pojede 15-20 min, izbaci sisu i zaspe, pa za uru ipo oprt isto??

Dolazi nam patrinazna uskori.

I mama se vagala. 12kg manje. Jos 5!

Aurelija
    18. Kolovoz 2016. 10:25

Sanjarka, super je kompletic! Bit ce frajer! Ja necaku uzela ovo, ako kome treba ideja: http://hr.nextdirect.com/en/g532774s1
    Besplatna postarina, doslo za dva dana. Brojevi nisu preveliki, onako taman.

Izdajalica- zamjerila mi se do kraja života! Nateže bradavice, mene bolilo. Kad sam savladala tehniku, najlakse islo rucno.

Ugolina, i mene zanima zasto vec dohranu?! Danas su preporuke do 6 mj iskljucivo dojenje

Aurelija
    18. Kolovoz 2016. 10:35

E da, bila patronazna jucer kod nas, dobila je 1,2 kg u mjesec dana, samo na cici. Neka robica je vec isla u otpis.
    Pitala sam je u vezi drzanja glave i povremenog zabacivanja unatrag. Rekla da je to normalno, danas djeca sve ranije drze glavu. Tak da sam mirnija sad.

Littleladybug
    18. Kolovoz 2016. 10:55

jutro zene..nama noc i nije bila najbolja..stenjanje, 3 kakice, mlataranje nogicama..neznam sta bi rekla umorni smo oboje..valjda ce dan bit bolji..
    i mi smo dobili odjelce za krstenje vel 68..valjda ce mu moc u 11.mj kad tata dode
    Sanjarka ovo Petrovo je predivno;mali sarmer..jos ona frizurica maaa top 😍
    ja jutros na gacicama smeckasto krvavi iscjedak,ili je ostatak lohija ili vec menga 😓😓
    Aurelija super prirast,bravo za mamu i curu  👍👍
    deeka dobra si,jel to jos 5 do kilaze prije poroda? brzo ce to Aurora iscicat iz tebe 😁
    Sandrich otidi u poreznu i dostavi novi broj racuna i to je to, dosta ljudi je naveden racun za isplatu koji ne koriste,to valjda njima u arhivi negdi bude zapisano i rekli su samo sa oibom i tim rjesenjem doneses novi br racuna u poreznu

uykmyjh
    18. Kolovoz 2016. 11:47

babycoming tnx, tako ću onda i napravit... 
    Izdajanje.. Meni ide najlakše ručno, izdajalica mi nekako uvijek pritišće u istom krugu, a kad ručno izdajam onda osjetim pod rukom kako stiskati.. Moj diže glavu još od rodilišta, sam je drži ima već tjedan dana i ne spušta, ja ga pokušala spustit na rame da se nasloni ili odmori ali ne, gospodina sve zanima i diže glavu i gleda okolo... Svi smo u čudu 

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2016. 11:48

Abies otpusno za paket? A jesi imala onaj ispunjeni obrazac? Hm
    Mene zanima radi one knjižice moja prva godina s malom mi je bila zakon korisna. 
    Možeš i u ljekarnama preuzet.
    Sta se hrane tice s malom nikad problema. Osim sto ni tada a ni sada ne voli povrce.

Sunshine i vi ce te u jaslice? 😔
    Za nedjeljni rucak 😂😂

Aurelija wow prirast! Bravo mama 😘 a bravo i Nika!
    Da znas da sam bila gledala ovaj next kompletic i mislila ga ic pogledat uzivo i onda smo dobili ove hlace u babine i odlucila sam s njima nesto iskombinirat. Starke isto dobili za poklon. Ja kupila jedino kosuljicu, masnu i tregere cca 150kn trosak 👍

Baby vidim na fejsu da si nasla rješenje za nemir hehe, pametno! 😉 3 puta kakio?
    Drzim fige da nije menga.

Kad smo vec kod menge 33. dan ciklusa druge jos nema?!? Ellie ti imas mengu? Jel redovna? 

Deeka normalno ti je da trazi jest cesce dok je tako mala. Uhvatit ce te vi ritam samo polako 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.