Vecer cure
Bellaru veliki hug vam saljem,drzite se 😚
Sanjarka super shoping
Brojcana i ti si imala super shoping
Frankie dobro dosla
Ilani kako uspijes sve organizirati
Ja cijeli dan sijem 😁 djeci dinosaure sasila,sireni slipercice i dekicu za mazenje. Rucak sam napravila,sto bi rekli corbetinu 😁😁 pa da se pocastimo dosta mi mesa 😁. Dalje nisam zapamtila ne zamjerite 😍
Vecer.
Evo mene. bebo i tata spavaju. ja uzela knjigu u ruke.
Bile na kavi s curama s ex posla. Dobila poklon bon u Muelleru. Morala obecat da necu potrosit na bebo.
Ena bila super, samo je uspjela razbit salicu. Al ona je ionako sefica junior pa je ok.
Frenki ja sam inace iz Vz, al preselila.
Vecer mame! Kravljenje mood on 😎
Samo, pocela me glava bolit 😬
Jucer sam prvi put vjezbala i danas me rastura donji dio ledja omg 🔫🔫🔫
Mi se natukli cevapa, kapule i ajvara a gigiju spremila blitvu i batat, nije neka kombinacija jer je pojeo samo pola tanjura 😁
Danas je opet odlične volje bas je lipo s njim dok je takav 😁
Imamo novu foru. Kad ga kod presvlacenja skinem do gola pobjegne mi sto dalje na krevetu i smije se, prasac jedan 😍
Popodne spavao skoro 2h 😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tpol super za kukove i da je sve ok 😘 nama ti za tvrdu kakicu redovno pomogne hippova marelica ili njihov sok marelica/kruska. 👍
Ena 😍 predivna mi je ova haljinica. Razbijacica mala 😁😁😁 mini sef haha.
Mare ti si nam vrijedna danas 😎
Brojcana super shoping i Neli ce nam zasjati na proljece 😍
I bas se veselim kumcetu sutra 😘
Vecer! Hvala cure jos jednom
Evo F spava vec jedan sat, a ja sam u lezecem! I mislim da uskoro idem i ja na spavanac posto me ovu noc izmoril previse...
Vjeverice, po tome njemu ta regresija sna traje vec mjesecima al dobro sta je tu je. Bit ce bolje...
2410, prestala sam se ja odavno tjesit, vidim da nema pomaka. Jedino me tjesi kaj vidim da nisam jedina
Ellie, vec dugo nisi u vz? Curka ti je zbilja krasna, prava mala sefica
Nadam se da cu imat curicu jednog dana pa da joj mogu sve te divne haljinice oblacit ahhh
Sanjarka, to i moj radi. Samo ga onda nikak uhvatiti. Jedino pali jutub i mama voli bebu. To gleda pa ga mogu u miru presvuci
I ja bi isla lec al zadnje 3 veceri se probudi oko 22,23h i place zatvorenih očiju i nista ne pomaze osim nosanja 🤔 pa to radije docekam budna
Mama voli bebu i mi jos volimo tj on meni na usi izlazi 😬😂
I ja se veselim jer ovog puta neću znati tko je moj par.
Brojčana sutra izabereš broj do 21 i ja ti na viber pošaljem ime i adresu koga si izvukla. I tajiš to. 10ak dana prije pošalješ poklončić bebi
Evo me da se javim.
Bili mm I ja malo u dir sami, nju cuvali svekrici. Dosli oko 21, sad je uspavala I sad mogu pod tus.
Prinila sam maloprije 150kg (15kg*10) peleta na kat, dusu sam ispustila. Jel se to racuna ko trening?
Super za darivanje!!!
Ena zahvaljuje na komplimentima. A sve je to lijepo s oblacenjem u haljine al i ja imam bebu koja bjezi od mene kad ju presvlacim. Pelene jeeedva uspijem obuci a ostalo sve kad je na trbuhu. Takko da mi muka kad se moramo oblacit i presvlaciti.
Mi ne volimo mamu :), mi gledamo one crtice od Fisher Price super su.
Frenki nema me u Vz vec dosta. Al imam kucu jos gore pa idemo cesto.
Ajde da dodje to sutra da budem kuma
Sortiraj odgovore
Najstariji