Jel idemo danas na 1500? 🤓
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ti jako voliš očisti/odustani!😀
Ozdravi čim prije
Petra spavucka pa se probudi za 15min sad opet zzz.
Ilani besplatna za cijelu rh? Mislim da meni starta s 30kn pa nije loša ideja.
Baby Ellie nek muževi dobe dobre nalaze pa na valentinsko znojenje
Brojčana super muž ti kaže. Buhtlica 💕
Curice preslatka profilna
Ugolina bizi?! Rizi-bizi 😀
Bogatsvo našeg jezika!
Jel moguce da sam upravo klikla gumb odustani????? 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😬😬😬😬😬😬😬😬😬
Izbrisi!😂😂😂
It's alive!!!!!!
url=https://lilypie.com]
Sanjarka dalmatinski bizi 😂😂😂 i to bice ledovi 😂😂😂 jel ti ovo novi ticker? brak je mrak 💓
nisi mi tip koji odustaje dakle molim te pripazi s tim botunom 😂
bravo Ena🖒🖒 Ellie jesi to narucila dadu i rocco? javi utiske kad stignu 😁
mi ne skripimo zubima jer ih nemamo.dovoljno, al.zato uspjesno jedemo donju usnu 😅
Jutro mame 🤗
Sta se radi? Ja i sin se druzimo na podu tj on grinta jer mu opet sve smeta jos uvijek cekamo zubic. Sreca spavao odlično papanje u 2h ostatk ga nisam cula 👌
Jucer smo cijelo popodne bili kod svekica, njega kasnije ostavili njima a L odveli na gimnastiku ja i mm otisli na pice predvalentinovsko 😂.
Meni se prehlada opet pogorsala 😬 em mi uho zacepljeno od nedjelje em sline na izvoz , sinoc me i grlo peklo sad je relativno ok. I mm se prehladio , P. se jos drzi samo ne znam do kad.
Rucak danas teletina. Nama s bizima njemu cu s mahunama i mrkvicom
Kaj je bizima
😂😂😂😂😂 bizi su ti cudo nevideno 😂😂
😂😂😂😂😂
Jel moguce da sam upravo klikla gumb odustani????? 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😬😬😬😬😬😬😬😬😬
Izbrisi!😂😂😂
It's alive!!!!!!
💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Sanjarka dalmatinski bizi 😂😂😂 i to bice ledovi 😂😂😂 jel ti ovo novi ticker? brak je mrak 💓
nisi mi tip koji odustaje dakle molim te pripazi s tim botunom 😂
bravo Ena🖒🖒 Elliejesi to narucila dadu i rocco? javi utiske kad stignu 😁
mi ne skripimo zubima jer ih nemamo.dovoljno, al.zato uspjesno jedemo donju usnu 😅
Ledovo je uvijek u sezoni 😂😂😂
Aha brak je mrak, jedan prigodni valentinovski. Kuham mu danas rucak koji najvise voli , ispec cu mu i ledove zagorske strukle jer je sinoc izjavio da on to voli 🤔😂 i jutros ga na stolu docekala lova za gorivo na koju sam zalipila ceduljicu sa porukom Sretno valentinovo i prigodno srceko 😂😂😂😂😂. Stavila sam malo više love nebi li mi bar cokoladu kupio 😆🤓🤓
Ena se posjela!! Bravo frajerice!😘
Ugolina kaj vi ne jedete rizi bizi?
Sanjarka ozdravi brzo. Mislila sam da cete nas prrtec jer se P spusta iz sjedeceg na trbuh 🤔
Kod nas jos prisutna temp. U 3 ujutro dala celic. Ona plakala,mm nosio,spusti,spava 10 min place,ja nosim,zaspe i meni i njemu na ramenu...onda sam nekako legla na leda s njom na trbuhu pa je nakon nekog vremena izvrna i ok bilo...uglavnom umorni smo. Evo je budne...
E jucer nas zvala teta iz splitskog vrtića di smo bili da je pitala vlasnicu i da moze upisati jedno dijete van splitskog prebivalista pa da dodemo popunit papire za 9mj 💪
A i iskopala vezu za stobrecki vrtic pa da vidim jel sè tu da sta napravit...na kraju cu birat di cu 😂😂😂
Jutro mame 🤗
Sta se radi? Ja i sin se druzimo na podu tj on grinta jer mu opet sve smeta jos uvijek cekamo zubic. Sreca spavao odlično papanje u 2h ostatk ga nisam cula 👌
Jucer smo cijelo popodne bili kod svekica, njega kasnije ostavili njima a L odveli na gimnastiku ja i mm otisli na pice predvalentinovsko 😂.
Meni se prehlada opet pogorsala 😬 em mi uho zacepljeno od nedjelje em sline na izvoz , sinoc me i grlo peklo sad je relativno ok. I mm se prehladio , P. se jos drzi samo ne znam do kad.
Rucak danas teletina. Nama s bizima njemu cu s mahunama i mrkvicom
Kaj je bizima
😂😂😂😂😂 bizi su ti cudo nevideno 😂😂
Aaahaaa hahsuaha a grasak,jebote zivot... Ee sad tek vidim da naziv rizi-bizi ipak ima smisla 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji