Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    06. Veljača 2017. 22:47

Hello! Evo mene u svom krevetu!!! 😆😆 Milina!!! 😊

Sa citanjem sam stala na 1419 stranici. Ostalo preskacem jer nemam vise vremena citati po 20 stranica zaostataka 😀
    Sta se zanimljivog pisalo? Jel moze kratki sazetak? 😉

Evo, nas vikend je bio bolji nego sam mogla zamisliti. Od svih nas, psicu je to najteze pao put. Sutra ce opet cijeli dan prespavati 😁😁
    U subotu na rodendanu bilo ok. Sve puno djece koja skacu i Marcel ih je gledao cijelo vrijeme ko da dosad djecu nije vidio 😍 Bio je jaaako dobar, plakao je jedino na pocetku kad smo usli i svi od jednom graknuli oko njega. Kasnije je jedini problem bilo hranjenje i spavanje. Nije on navikao jesti gdje se toliko toga dogada oko njega, a u wc-u za invalide gdje je i fotelja za dojenje, nije htio jesti jer je to novi prostor i prvo on mora svojim detektivskim ocima svaki cm prouciti da 3x potegne 😥 Uglavnom, spavao je nekih sat vremena u autu oko 16-17h i sljedece oko 21h na povratku kuci.
    Noc subota na nedelju jedna od boljih! Zaspao oko 21:30, budenje oko 22:30 (cica), sljedece oko 3!!(ad), jos jedno oko 6 (cica) i oko 7 konacno budenje.
    Jucer bili svugdje pomalo, kod mojih, kod buducih kumova pitati za kumstvo, kod mm-ovih... Prosla noc i nije bila tako dobra kao predprosla. Imali smo sigurno nekih 4-5 budenja.
    Danas ja bila na frizuri, odrezala nrkih 20-25cm kose 😆, mm bio s Marcelom kod moje bake i nisam im nimalo falila. Mogla bi ja tako cesce uzeti "dopust" na par sati kad smo tamo 😈😈 Svi ga gnjavili, prvo ga baka nije dala cijelo prijepodne iz ruku, onda ista prica sa sestricnom kad je dosla iz sk, onda jos i teta, do 15h ga ja skoro nisam ni u rukama imala 😁😁 Dobila ga jedino kad je morao jesti i ici spavati. Cak ga je i sestricna prematala tako da me ni za to nisu trebali 😁😁
    Na povratku opet bio dobrica. Spavao svega pola sata od nekih 2h voznje, ostatak vremena se igrao, razgovarao, gledao van 😍😍

I da, meni jucer dosla M, a nisam sobom uzela uloske 😨😨 Stavila tampon, po noci ih ne nosim ali ujutro bio dnevni ulozak cisti. Ujutro opet stavila tampon i vidim kod mjenjanja da imam M, ali sad navecer kad sam dosla kuci stavila ulozak, a on usprkos kretanju nakon 2-3h cist 😕 Ne razumijem to... Obicno je 1.M nakon poroda obilna, jelda? A posebno 1.i 2. dan...

Eto, toliko od mene. Odoh sad spavati. Laku noc!

Sanjarka88
    06. Veljača 2017. 22:49

Da vidimo stanje

Ilani - Nikolina 12.04. +
    2410 - Neli 05.05 +
    Ellie - Ena 06.05. cr. (05.06) +
    Lan@luk@rit@ - 22.05. Rita +
    Sanjarka88 -Petar 02.06.vag.(30.05.) +
    Ugolina – Josipa 07.06. cr (27.05.) +
    Abies - Petra 07.06. cr (08.06.) +
    Bebačica – Antonija 08.06. vag. (12.06.)
    Sunshine1 – Tena 08.06. cr (26.06.) +
    Jambica - Eva 12.06. vag (14.06.) +
    Curicax3 - Katja 26.06. cr. ( 25.06) +
    babycoming - Kristian 29.06. vag. (02.07) +
    Summerbaby - Nika 20.07.
    Hele - Marko 27.07. 
    Marigmar - Noa 28.07. vag. (06.08)
    CrazyPuppet - Josip 30.07. vag. (31.07)
    Miska - Mila 03.08. vag. (30.07)
    Ejic - Marcel 09.08. cr. (17.08)
    Deeka - Aurora 11.08. vag. ( 17.08) +
    Bellaru - Karlo 15.08. vag. (22.08) +
    Vjeverica8 - Simon 18.08. vag. (22.08) +
    Tpol - Lea 20.08. vag. (20.08) +
    Masha - Fabijan 28.08. vag. (02.09)
    Mare1989 - Ariela 02.09. vag. (29.08) +

Bebacice i Marigmar nam nema one vjerovatno nece.

Summerbaby je u poslu nema je 

Ejic ce nam se sigurno sutra javit ☺

Viberuse? 
    Miska, Hele, Masha, Crazy,?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    06. Veljača 2017. 22:53

Evo Ejic 😁
    Prijava za  rodjendansko darivanje je u toku 😉 
    Bas mi je drago da ste uzivali i da je ispalo i bolje nego si mogla zamislit 🤗
    Hajde Marcel iznenadi mamu i veceras 😎

Littleladybug
    07. Veljača 2017. 08:06

🍵🍵☕☕☕🍵🍵🍵🍞🍞🧀🧀🌭🌭🍪🍪🍩🍩🍳🍳
    Dobro jutro, kava skuhana, izvolite i dorucak

Sanjarka88
    07. Veljača 2017. 08:17

Jutroooo 😘
    Babycoming evo me na kavu 😉

Noc ok. Jedno hranjenje u 4 30h al ful nemirno spava. Evo jos krmi. 👍

Di steee? ☺

Littleladybug
    07. Veljača 2017. 08:17

jutro mamite, mi popili kavu, papali i evo sad se mama kravi uz forum a malac ordinira po puzzlama 😀
    noc relativno ok, odmakla sam krevetic od naseg prije dva dana i vratila ga di je prije stajao, zadnje dvije noci bile ok, prekjucer se budio 2puta, sinoc 3 i koje cendranje za dudom..sve u svemu bolje nego sta je bilo..zuba i dalje nema 🤔
    Sanjarka evo danas nam nema kise, okrenilo na buru..opet ne mozes nigdi 😣 
    LLR moj je imao neki dobar ritam, onda je pokvario noc pa se automatski odrazilo i na dan..sad se opet pokusavamo dovest u red..jel Rita sinoc spavala?
    Mare haljinica super, kad se odvazis sasijes sebi, Issi i Arieli iste 😀
    mi bi morali polako uvest rucak a ja nemam pojma sta da mu dam, mogli bi polako probat i svjezi sir al ga mama mora kupit prije toga 🤔 Dukatos kazete? Grcki je skroz drugaciji od obicnog jogurta 🤔🤔
    Ejic meni menga nikad pa ni sad nakon poroda prvi dan nije obilna, samo boli i nesto.brljavi.mzato drugi i treci dan kao da je netko slavinu otvorio..i uopce ne vidim razliku izmedu ove iza poroda i one prije, kod mene sve ostalo isto..boli, obilna i isto traje..samo sta je ova sad neredovita a prije poroda su bile redovite
    Sta kuhate danas za rucak? ja nemam inspiraciju

Sanjarka88
    07. Veljača 2017. 08:18

Josipa i Petra sretnih vaam veeelikih 8mj! 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Sanjarka88
    07. Veljača 2017. 08:23

Babycoming ja cu pohat piletinu i pire uz to.
    Bura kazes? Grrrr
    Znaci da je K. izbacilo iz takta pomicanje krevetica? 🤔

Ellie00
    07. Veljača 2017. 08:25

Jutro. 
    Veliki enachbebach prijavljuje pregled. 74 cm I 8.5  kg 🎉🎉🎉.
    Kaze dr da je tezinom na sredini a visinom na gornjoj granici. Na tatu je. Prerast ce me.
    Ostale stvari ok, uzela joj je stetoskop I potegnula za lancic I smijala se svima u ordinaciji I cekaoni.

Idem piti kavu I citat vas

Sretni minici Petri I Josipi 😘😘😘

Littleladybug
    07. Veljača 2017. 08:38

Sretni minici velikim curama Petri i Josipi 💞💞💞
    Sanjarka ne znam jel ga to izbacilo iz takta al ga je uspjesno uselilo kod nas u krevet..on bi poceo cendrat a s obzirom da je bio odmah do mene ja bi ga samo prebacila izmedu mene i mm..dosli do toga da nece spava sam, nece zaspi sam..sad se borimo da to ispravimo 
    Ellie Ena nam je velika cura 😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.