Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    06. Veljača 2017. 11:51

Mi zaspali u pola 6 I odspavale do pola 10. Vani bljak. A taman namjerila krenut do dm po slike koje sam narucila.

Uspjela zavrsit tablicu meal planner. Za nas I bebo. Isprintat cu praznu I radit plan svaki tj I da znam sto nama I njoj kuham. Tako mi lakse I zbog namirnica I svega.

Mi cemo na Brac. Tamo ljetujem od kad znam za sebe..malo mjesto. Pjeske do plaze. Milina

Littleladybug
    06. Veljača 2017. 12:05

Sanjarka uzivaj s tm, vrime vam je taman za pod dekicu i gustat 😁
    ma e digla nam sveki zivce jer je drzala malog u krilu i pas njihov izliza K po rukama i robi jer je njoj bilo tesko pomaknit ili pasa il dite..jos se snebiva kao pa di ce ona s njim..maah 
    Brojcana koja avantura, jeste sreli Wilsona putem 😂😂😂
    Tpol jel se to cupavica odlucila popravit 😁
    Ellie vrijeme i je za spavanje 😀 nek ste se odmorile zajedno..jel u dn-a za slike preko onog Cewe programa?

Sunshine1
    06. Veljača 2017. 12:52

Brojcana 😂😂😂😂 eto sad ti je smijesno. I meni sada smijesno kad nam gliser nijr htio zapalit nasred velebitskog kanala. I kazr mm uzmi vesla. Kaj? Uzmi vesla i krebi,ne salim se😱😱😱 srecom motor upalio taj tren. Stigli doma..reko vozi majstoru odmah!!

Sanjarka vjezbat cu od Shaun T-a T25...program je 3 mj vjezbanja svaki dan. Al necu krenut odmah svaki dan. Ovisu kakav ce nam dan bit. Hocu bit umorna ili ne. A i cisto sumnjam da cu prvi dan izdrzat dulje od 5 min🤗🤗🤗
    Tpol Tena kad zaspi oko 8 spava...tako da navecer planiram. Al imam sad jedno 3 hrpe vesa za peglat.

Ja bi trebala novu rundu slika dat razvijat..si ti ellie davala na Tisak?
    Kakav meal planner? Si sama radila tablicu?
    Ja isto volim planirat tjedni meni jer isto kupujem tjedno...neke stvari mjesecno

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    06. Veljača 2017. 13:33

Tena spava,kisa pada. Ruzno je za van. Iako volim kisu. Bile malo vani pod balkonom.
    Rucak imam baba dolje pitala hocu sarme da radi. Moze.

Pijem kapucino jer je njoj ocito dan za spavanje. Mozda da ocistim frizider🤔

url=https://lilypie.com]

Abies
    06. Veljača 2017. 14:09

Bili kod dr. Pluća čista. 
    Čovjeku se ispričala,, a jbg ne znam ja slušat. Jučer mi pod rukama u prsima se osjetilo sluz. Možda je i ventolin pomogao. 

Ena sretan minić
    Čitam kasnije

Ellie00
    06. Veljača 2017. 14:10

Baby, Sunshine izradjivala sam prije preko Tiska slike (isti princip online kao u dm) al Dm ima opciju da zadrzim format..na tisku to nema (bar nije bilo) pa mi prosli put pola glava izrezali. Moze se sad I s okvirom u boji narucit.
     Ja narucujem svakih mj- dva jer bi se inace nakupilo tog.

Sunshine da, radila sam sama tablicu. Dala si truda s slicicama, bojama I slicno. 

Ena zahvaljuje na cestitkama..sutra idemo ujutro pedijatrici

Sanjarka88
    06. Veljača 2017. 14:47

Hello dame!
    Gdje ste sve po ovom vremenu? 
    Gigi spava, rizot se kuha. Njemu skuhala teletini/kaul/krumpir/mrkvu. Ceka ga da se probudi. Danas je bas nervozan na najjace. 
    Mm odveo mudricu u skolu. Bili su kod zubara pa neda uputnicu dok joj sve sedmice ne izađu skroz aaaa

I tako. Bas je vrijeme za pod dekicu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    06. Veljača 2017. 14:55

Tpol ma nek cupavica bude dobra tako svaki dan 👍😘
    A bas ljudi i  njihovi komentari i uopce potreba za komentirat sve.

Ellie ja si svaki ponedjeljak pisem plan za rucak taj tjedan tako mi je lakse jer kupujem tjedno namirnice pa mi treba da točno znam sta i kako. A i ne moram se mislit kad se ujutro probudim. 
    I ja moram razviti slike,imam ih milijun

Babycoming ja sam vec mm napala sto je uzeo go kad je kisa da ne mozemo nigdi 😂😂😂
    A sveki 🔫🔫🔫🔫

Sunshine uzivaj dok spava i ne sreduj nista ☕

Abies nek si ti provjerila sad si mirna..pusa imenjakinji 😚

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.