Ena slavi 3/4 rodjendana od 4 ujutro 😁😁😁
Llr u Mirci ljetujem, baka ima kucu dole.
Bila po Jadranu na hrpu mjesta, zivjela u Zd ali nema do Braca. Miris borove sume, cvrcci I pjeske na plazu s rucnikom. Joj sad bi 😁
Fxt
Pisala sam i naravno očisti i ode u nepovrat..
Spavanje do 8_30 ujutro..znači odbacujem treće spavanje tj.zadnje dizanje da ne bude nakon 17 h..pa da uhvatimo novi ritam🙋
Sanjarka super za godišnji tm sad možete gustst zajedno..
Brojcana koja avantura!!!ja se ne bi usudila ja sam više tip ko muž od t pol.
Cupavica i Kiki bravo za dobru noć..
Dalje ne pamtim🙈
di ste mame? mi evo rucali, tata ubio oko uspavljujuci malog, ja se kravim i gledam ima li ova kisa namjeru stat danas 🤔 bas je dan.za lezanje
Ellie kolegica s faksa je iz Mirca, nisam nikad bila ali po njenom opisu savrseno malo mjesto 😁
Sanjarka kravite se u duetu, bitno da ste zajedno 😀 ovo za mudricu svakako bolje da joj izadu sedmice da nebi kasnije morala vadit zdrave zube bezveze
LLR ja pokusala i ne spavanje iza 17h pa mi nije dalo bas nekakav rezultat, moje dijete ocito provodi samovolju 😂
Ena spava s tatom. Papala je piletinu I krumpir. Nesto je cak I pojela
Mirca divno malo mjesto. Autom 10 min do Supetra, ima setnica do Supetra. Nema guzve.
Nazalost baka stara pa ne moze vise biti cijelo ljeto tamo pa Ena nece imat privilegiju ko ja cijelo ljeto provesti tamo..
Tena spava vec skoro sat vremena treci spavanac. Kuham joj korabicu/mrkvu zdrepat cu u pilecu juhu i zgusnut prosom. Puno je spavala danas. Takav je dan.
Ja se sam ujutro s njom 2 sata,popodne se kravila,sad isto nista😅😅😅 peglat cu kad zaspe navecer. Ili ne. Moram si nove maskice za mob narucit...ovu mi je rasturala.
Bravo Petra za pluca. Bitno da si isla provjerit. Tocno znam da se cuje i osjeti. Tak je nama bilo. Dr poslusala...isto nis
url=https://lilypie.com]
Eco previse sam je hvalila pa mi odma vratila, danas je bas cendrava ali vidim da su zubi stavi si lrstic pa ga grize pa se sama ugrize pa u plac ... Pa sam joj dala od nuka ono sto se grize hladno to joj je pasalo ....
I jos mm zakurio ima 38,5 ... I kisa vani nemogu mrdnut
Ovo za tjedni plan kuhanja je super sanjarka. Kradem ideju!!
I ja mislim da cu krenut s kasicama iako sam bila bas za blw metodu ... Bojim se tih komadica 🤔 A i nemam iskustva kako djeca jedu zvacu itd...
Vecer tete
Dan nikakav samo za ljencarenje. Djeca su dobra igraju se i svadaju dan standardan. Rucku sam izvadila pizzu koju sam nedavno spremila da imam kad mi se ne da kuhati. Veceras sam sireni sasila haljinicu i bas sam sretna 😁 ima gresaka,a pomalo cu siti i ispravljati.Imam u planu sasiti istu za nju i seku.
E sad sam pročitala avanturu na susku
Brač, bili na sutivanu. Predivno.
No s malom bebom ne bi baš otoke birala.
Niti senjsko područje mi nije za ljetovanje
Bili u zg. Didi malo pomogli oko kompa.
Nisam vas čitala. Budem možda.
Lijepo klinci nek spavaju
Dobra vecer i laku noc 😴😪🤗
Bila odvest mudricu na gimnastiku, pa napunit friz. Tata juniora uspavao. Sad se probudio jest pa odoh i ja spavat. Nervoza postojana cijeli dan no Boze moj navikla sam vec. Bit ce ga spizdila juzina 😂😂😂
Aj spavao je popodne preko sat ipo 👍👍👍
Llr lovi novi ritam 👍 polako. Kad inace spava po danu?
Babycoming kao sto se dalo i pretpostaviti kisa nije prestala cijeli dan 🔫🔫🔫 nadam se da ce sutra bit bolje.
Sunshine dobra ideja za rucak to s prosom 👍. Kupila sam dukatos mogli bi sutra konacno i jogurt probat. Tena se naspavala danas?
Tpol ne znam sta bi ti rekla za kasice i blw jer nisam ni proučavala metodu. Mene bi isto bilo strah odma na početku s komadima.
Brojcana dragala magarca 😂😂 imas dobar recept za kruh?
Daaa spavao cilu noc tj kad to kazem znači da nije jeo cilu noc 😂😂 oko 6h se probudio i krenuo pricat pa sam ga stavila kod sebe u nastavio odmah do 8h. Nije jeo od 21 do 8.30h ujutro meni je to prospavana noc 😂😂😂
Mare bravo za haljinu, predivnaaa je 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji