Nisam kavu skuhala. Valjda se nece ohladit ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ I malo kolacica Ena casti 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍪🍪🍪🍪🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩🍩🍦🍦🍦🍦🍦🍧🍧🍧🍧🍮🍮🍮🍮🍮🍪🍪🍪🍪🍪
jutroooo..prihvacam kavu od Ellie a bome i slatko od Ene..ljepotice mala sretan ti veliki minic ❤
nama noc bila super, dva budenja imali..ne sjecam se kad je zadnji put bilo tako 😀i ta dva budenja posisao i nastavio spavat, ma milina..probudio se u 6:20 al smo bili odmorni oboje pa smo se digli kuhat kavu i pustit tatu da malo odspava 😁 od jucer je guza u zraku i sve cesce je na koljenima..rotiranje na leda i dalje ne ide ovako spontano al u onom gmizanju kad ide nesto dobavit se okrene na leda 😁
jucer bili u setnji, na kavici, doma papali rucak pa isli do svekica..izdrzali sat vremena a onda smo dobili slom zivaca pa smo isli doma 😥
Sanjarka ne brini P ce te samo jedan dan iznenadit, kad krene neces ga moc zaustavit 😀
LLR javi kako je prosao Ritin spavanac s obzirom da je tako rano zaspala 😀
Tpol super da se cupavica popravlja 😀😀 Biograd na moru,lijep gradic al to je sve sto znam 😀 vidim da se otvara neki veliki fun park tamo pa sam sigurna da cemo ga i mi u skorije vrijeme posjetit 😀
Curica ajme te ojedine, muku mucili s njima..jel mi vjerujes da sam stavljala i onaj tyrosur prasak pd pupka samo da mu bude suho, i kreme i puderi..jos bilo ljeto, on onako debel i salast bez vrata..muku izmucili..sad to odrazavamo tako da ujutro i navecer naspem becutan puder i ok mu je..sad vidim da ima iza uske ranicu neku,ne znam od cega je to, mozda od sline pa sam sinoc napudrala i to..nadam se da ce brzo tvinsicu proc 😘
Jutro!
Ellie mmm kava.
Neli sa zakašnjenjem sretan minić!
Baš ti medo sladak!
Tpol bila u sv petar na moru. To je par km od biograda. Sukošan mi se svidio.
Nama noć bila dobra 2/3 buđenja. Tek ju ujutro kašalj ulovio. Sad standardno, očistim nos. Stavim ju u kindu ona u urlik. I mogu opet usisavač palit da joj čistim nos.
Jutroooo 😘 kisa! Bas je koma vrijeme 😞.
Mm na godisnjem ovaj tjedan. Vidit cemo hoce li godisnji shvatit doslovno pa ce mi dignit zivce ili ce mi bit od pomoci.
Gigi spavao cijelu noc 👍👍👍. Spavali do 8h. Ja i muzic popili kavu. Danas je mudrica u svoje zubarice na kontroli pa se nadam da cemo dobit uputnicu za ortodonta.
Rucak- mi teleci rizot a on ce kuhanu teletinu i neko povrce vidit cu jos.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Llr jel Rita odspavala cilu noc? 👍🤗
Ilani ja se trudim uopce ne brinut oko motorike a svi zivi okolo mi rade pritisak kako nije ovo, kako nije ono.... 🔫🔫🔫. Ovaj je ovo, ovaj je ono...ma daj pustajte me na miru....
I on super sjedi i lipo se rukama odupire i napeijed i bocno. Rotacija je usavrsena vec odavno. Na trbuhu se vrti okolo i odguruje unatrag tu i tamo i to je to. Ja ga podignem u cetverenoski on stoji bez problema i ljulja se naprijed-nazad. Na nogama isto lijepo stoji kad ga podignem....uopce ne znam sta da mislim o tome kako sve moze a sam ne moze nista...
Ena nam budna od 4 😲😲😲😲
Sunshine sto ces vjezbat?
Babycoming bas mi drago citat da su se noci toliko popravile 🤗🤗🤗🤗 nek tako i ostane ma još i bolje nek bude 👍👍
Svekici vam digli zivce? 😟
Abies i vi imali dobru noc 👍 idete u ped danas?
Brojcana koja avantura 😲😲😲😲😂😂😂😂😂😂
Ena velikaaaa cura nasa 😍 sretan 9. minic 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Jutro cure
Eni sretan 9.minic
Noc nam je bila ok budenje u 4h i u 7h pa je do 9h spavala.Dan je fuuuuj,kisa,vjetar,bas vrijeme za spavanje
Jutro!
Brojcana joj koja pustolovina hahha... Ja bi bila spremna za takve podhvate ali mm nije bas navikao, njemu je previse sto sto do sad stalno na neku drugu plazu isli ... On je tip apartman plaza i nema micanja a ja imam crve u guzici hahha... I tako me naljuti kad kaze da do sad nije imao odmor jer smo svega jednom bili tako apartman -more relacija inace trazimo plaze gdje nema nikog tj ja dosadujem a on slusa haha. Al sad cu njega slusat jer on kaze nece s autom vozikat pa reko da uzmemo neki apartman da nam je sve u blizini . A idemo zadnji tjedan u 8mj pa ne ocekujem guzve
Babycoming super za noc nek se ponovi 👍🏻
Sirena dobrica 👍🏻
A sanjarka meni isto to ide na zivce usporedivanje djece pa mislkm svako ima svoj tempo a bome ce i prohodat i propuzat sve j svoje vrijeme .a uostalom bili ste kod pedice sigurno bi zena nesto rekla oni primjete to brzo . Mene zivciraju uvijek tako neke primjedbe al sta ces moramo naviknut 😬
Sunshine da to je ono vjezbat cu kad mala spava ali nikad ne spava 😂😂😂😂
Ilani Rab i ja volim jako i tamo smo isli na Frkanj meni je predobrro bilo osim sto smo 3km pjesacili do plaze hahha al onda smo uspjeli autom 😀
Elle uh bome ranonranioc Ena
Da nasa je zaspala u 10 budila se za jest ali sve u sve,u bas dobra juce bila al necu je previse hvalit ... Al neka sam i ja to docekala 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji