Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Veljača 2017. 21:53

Vecer mamite 😘

Sta radite? Ja evo u lezecem napokon 👍
    Gigi spava od 21.30h danas malo kasnije jer je drugi spavanac imao dosta kasno pa je budan bio od 18.30h. Izvodi s tim dnevnim uspavljivanjem od jucer aaaaa nadam se da nije opet neka faza. 
    Uglavom cijeli popodne bili kod svekica. Dosli doma skoro 19.30h. Njega ubacila u kadu, malo se igrali pa boca (popio samo 120ml vidit cu kako ce se odrazit na noc) i spavanac  ( hb bar s ovim vecernjim nema problema). Sveki mu skuhala piletinu/mrkvu/krumpir.

Vrijeme bezvezno cili dan. Mislim da cu na spavanje ubrzo... ili malo citat knjigu 🤔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Veljača 2017. 22:04

Tpol cupavica odrastaaa sve je starija i razumnija hehe ☺☺☺👍
    Nadam se da se tm nece razbolit!

Curice uh znaci sutra je taj dan ode velika cura 😊 hajde mama izgurat ces ti to 🤗🤗🤗
    A za vrat 🤔 stvarno nemam iskustva po opisu zvuci bas ajme. Zovni ti pedicu mozda ti da nesto na recept

Brojcana super izlet vi danas obavili 👍😎 Neli ko Neli 😂😂 i premedena je na profilnoj s medekom 😍

Ilani odfrljucili sveki? 😂😂 nek ste vi uzivali u setnji 👍😎

Sunshine bravo za vrtic tako to treba izgledat 👍👍👍👍

Mare super mi je kako se ti i muz podijelite s djecom 😃😃😃 sin ti dobrica 😍

Sanjarka88
    05. Veljača 2017. 22:05

I sta ste se uhvatili moje izjave o sljedecem porodu??? Babe jedne 😋😋😋😋

05. Veljača 2017. 22:09

Curica, sad znam točno na što misliš za vrat, a dobro sve radiš, nema tu što. Probaj to nekako sušiti joj više puta  na dan. Ono kad leži na trbuhu i digne glavu da joj s gazom ili čak papirom to malo tapkas i da ta problematična mjesta budu na zraku.  Ja sam znala to  čak počistiti sa baby uljem pa posušiti pa onda staviti malo pudera. Ali mislim da nema tu puno pomoći dok malo ne poraste i te nabore se ne smanje. 

TPol,meni osobno Biograd na moru je jako lijep gradić ali je prevelika gužva. Mi radije tražimo smještaj u manjim mjestima i kupamo se na divljim malim plažama (istina je sve ih je teže pronaći) a na večer obilazimo, razgledavamo veća i poznatija mjesta. Volim otoke. Nekako imam dojam da je ipak na otocima manja gužva. Rab je moja prva ljubav na prvi pogled što se tiče Jadranskog mora.

Sunshine, znači vi riješili vrtić? 👍

Sanjarka88
    05. Veljača 2017. 22:23

Ilani kako ide motorocki napredak?
    Mog je danas svekar prvi put nazvao lijenčina a on ga inače uvik brani 😂😂😂😂 to znači da mi dijete stvarno zaglibilo 😂😂😂

lan@luk@rit@
    05. Veljača 2017. 22:35

Večer 

Neli sretan minić

Samo želim prijaviti da je rita bila budan od 16:15..već u 19 je htjela ubit oko ali ovaj put sam ustrajala i nekako je uspjela izdrzat do 20:45 !!!Ne pamtim kad je tako rano zaspala😊😊😊
    Sretna sam jer vjerujem da će do ujutro💤💤

Ellie00
    06. Veljača 2017. 04:55

Jutro mame. Da. Jutro. Mi vam budni pjevamo I smijemo se I igramo.
    Zaspala je jucer u 6 I probudila se u 4 budna skroz. Duda,hrana, uspavljivanje nist nije pomoglo. Stavila ju sad na pod da se izmori a mm da se naspava al mislim da je gotovo s spavanjem. Ona ce zaspat kad on na posao ode. Bebo moj
    Vjerojatno zna da danas slavi 3/4 rodjendana 🍰🍰🍰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.