Enach bebach nasa mrva!! Kako je samo narasla😘😍😍👍
Josipi i Petri sretnih velikih 8!🎉🎉🍼🍼 vrijeme leti
Sanjarka gusnut juhu prosom nije moja ideja,nego od curice😄nisam znala kako bi (osim rize) zgusnula juhu a da ne miksam.
Tena se jucer bime naspavala. Mozda raste na Enu...al sumnam. Bit ce kepec ko mama😂😂😂 ujutro spavala 2 sata,oko 13 1,5 h i od 17-18.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure
Petri i Josipi sretni minici 😍🎆🎉
Ellie super mjere cura ima,bravo za Enu
Mi smo imali ok noc,jedno budenje i u 6h je pocela pjevati kao macke u proljece kad se tjeraju😂😂😁
Mm me nocas probudio da ne moze disati da mu je grlo skroz zatvoreno,pa sam mu u 2.30 caj kuhala sam medom i limunom. Jutros je otisao na posao kaze da je bolje.
Hvala vam cure na komplimentima,bas sam sretna sto mi je uspjela haljinica. Danas cu joj probati vecu sasiti,da u cetvrtak obucemo na sistematskom 😁
Bravo velika Ena!
Hvala na čestitkama!
Josipa sretan minić😘
Noć ok. Jutro grrr.
Mašina odradila. Sad još izvući. Pa drugu... u međuvremenu nahrani jedno pa drugo i eto prođe podne.
jedno pitanje..u kolika obroka dnevno mogu ici zitarice? ako nor za dorucak dam griz jel mogu za rucak recimo proso?
Dan!!! Vec dva dana vas zapostavljam hihi..prekjucer neki ludi tempo,jucer isto..ni ne sjecam se uopce cim sam se bavila prekjucer,bili kod svekrica..to sam cak i prezivjela..kak mi je muz bio opako pospan zbog cuge dan ranije,otiso u svoju staru sobu spavat,a ja s njim tamo citat po forumu,kako me abies savjetovala,da odem i ne gledam gluparije koje me izbacuju iz takta 😂😂 i bilo ok,oni se igrali s bebom i laprdali sve kaj ne izluduje,a ja to nisam gledala i bila sam puno sretnija 😂😂... Jucer se bavila vesom,ruckom, djetetom.. Igrale se cijeli dan..nece sama biti na duze staze tako da sam i ovo bavljenje vesom radila napreskokce..cak smo i brzinski kolac spekle u duetu..biskvit od kakaa,zalila ga mlijekom kad se speko,gore cokoladna glazura i posula krokant..fino..navecer mi se nije dala uspavat,ne znam kaj joj je doslo,tek oko skoro deset sati se predala..a onda sam isla oprat podove i kupaonu u pol 11 😂🔫🔫 al nikad ju brze nisam ocistila,uzela tus i vrucom vodom zalila cijelu kupaonu,s arfom i onda opet zalila,obrisala i cao..mislim i inace tak cistim ali ovo je bilo gotovo za niti deset minuta..kog briga,cisto je..
Inace noci su nam se skroz popravile,po dva budenja imamo,sto je savrseno,niti ih ne kuzim jer smo tako kratko budne,stavim ju na cicu bez ustajanja,ona potegne ne znam par puta,zaspemo,ak sam budna samo ispruzim ruke i prebacim ju u njen kind,ona njonja i dalje,milinaaa...bas se naspavamo..jutros od sedam budna pa mi je zaspala prije pol sata?!? Ono wtf..al dobro..najela se jabuke,keksica i grisa..
Danas nis ne kuham nego idemo opet kod svekrica.. Kao pitala je muza njegova stara jer bumo ovih dana isli kod njih,da ona u sri i pet ne moze,muz ce u cet ili pet bit slobodan,a onda moramo u vinograd delat,znaci mogli bi onda danas kod njih 🔫🔫🔫🔫 jer ostatak tjedna kakti nemremo ic..ono da?? I???
Vi koji sa svojim svekricima ne zivite koliko cesto idete kod njih??
E da,hvala na cestitkama za minic!!!! 😘😘
Petra sretan minic!!! 😘😘😘😘
I sretni svima kojima smo ovih dana zaboravili cestitat!!!! 😘😘😘😘😘💕💕💕💕
Evo vidite..ena dokaz da se ne treba papat da budemo veliki 😁.
Mrvica moja narasla je 30 cm
Zitarice mislim jednom na dan. I netko mi rekao da se ne preporucuju s povrcem (ne znam vise zasto) al ja se tog bas ne drzim
Brojcana,kak ti stignes obavit sve to sto nabrojis uz nju,a velis da stalno se oce nosit ili kaj? Kaj ona radi u to vrijeme dok ti kavez kruh,ovo ono??
Sortiraj odgovore
Najstariji