Mi ko i kod jambice, budi mi se nocu ali nije mi bed dok god su razmaci barem dva sata, skroz sam si ok ujutro... digla se, slozila maloj kasicu ovu vocnu jutarnju, speglala ves,drugi stavila prat,a onda tek jela i kavu pila... cak he noc prosla uz samo neka tri moja dizanja,a ostalo dam dudu,ona se okrene prema svom medi i spava i dalje....
Sad u deset sam joj dala doticnu kasicu, skuhala dve suhe sljive,jabuku i zmiksala s dva plazma keksa, ispadne oko dva dcl, pojela je sveeeee... jucer mi je kakala i sad osjetim da smrdi,nitko sretniji od mene kad s tim kakanjem smo koma...ocito sljive fkt rade svoje

I petra još petlja hvat. Isto keks tj mrvicu ustima uzme iz moje ruke 😀 al cicu mi zato vrhunski štipa. Al kad krene najmilije im maramicu ma mikro komadiće očerupat.
Jambice 😖 nek tati bude čim prije bolje.
Sanjarka ajd nisam jedina koja ne jede svježi sir, al u kolaču pitama ga volim.
I petra još petlja hvat. Isto keks tj mrvicu ustima uzme iz moje ruke 😀 al cicu mi zato vrhunski štipa. Al kad krene najmilije im maramicu ma mikro komadiće očerupat.
Jambice 😖 nek tati bude čim prije bolje.
Sanjarka ajd nisam jedina koja ne jede svježi sir, al u kolaču pitama ga volim.
Petra ce se finom motorikom baviti kad prohoda, jebes te sitnice, ima ona pametnijeg posla 😂😂

A sto se tate tice, bas nisam optimisticna nesto, bojim se da je ovo samo pocetak...lijevo plucno krilo mu skroz zasjenjeno, ima i gnoja i krvi, pa mu to dreniraju, ako ne uspiju, ona ce na operaciju da mu to sastruzu. On je pusac, i to kakav, po 3 kutije dnevno i to cijeli zivot, tako da cu biti iznenadjena ako zavrsi sa ovime. No, o tom potom, da ne copram.

Svjezi sir kazu samo ne kupovati domaci, na placu, nego kupovni, ako netko ne zna..

Jutro!
Jabice sve najbolje za tvog tatu! Neka brzo ozdravi
ilani joj gosti na vecer i jos kuhat 😬😬😬
Kod nas se ovaj tjedan bas zaredali gosti, sinoc spontano dosli jedni prijatelji oni pokusavaju imat bebu al otkad je ona uzela hormonsku inekciju kao kontracepciju sve joj se poremetilo, prije toga je imala menst u minutu tocne a sad svaka dva tjedna a vec proslo pola godine od kad inekcija ne djeluje,,, nadam sw da ce uskoro i oni dobit bebicu
Danas nam dodu opet neki gosti i sutra i u subotu svi se zaredali a dugo nije bilo nikog. Al pase mi jer zabavljaju bebulju a ona se smije i voli bas ljude i nije nervozna sto je najbitnije
Sinkc zaspala u pola 10 budila se vise puta do polnoci ali uspjela sam je uspavat natrag ipak napredak👍🏻👍🏻👍🏻 Budila se dva puta do pola 9 meni to ok al opet sam je cula kako kaka 😂😂😂
Sunshine ti nisi nikako ni blendala hranu ?
Ja bi pocela sa blw al nemam nikog s iskustvom a s druge strane mora malo i kasasto jer ako idemo negdje pa nemoze mi jest s rukom ? Hmm

Aha pranje i dezinfekcija ja perem njeno posebno jer mi se skupi ko i Ugolini kad smo negdje presvlacenje a i s tim kakanjem me zeza evo opet bio cijeli bodic mokar i ukakan . Perem na 60 te ukakane stvari sve lijepo opere a ovo drugo na 40

Znaci,pazite ovo..ja sam u soku!!!! Vidila sam da joj se spava,dam joj dudu,medu,dekicu pored nje,nisam ju pokrivala,radijator ugasen, malo proluftala i samo sam kraj nje legla i sutila, nisam je niti dotaknula i kad bi me pogledala,zatvorila sam oci,pravila se ko da me nema haha..i ona mase medom,pa sjedne,pa zabije u njega nos,pa u dekicu,pa se draga s medinom masnom kaj ima oko vrata pa legne pa sjedne pa legne i zaspe bez cviljenja i icega kroz ma sedam,osam minuta ?!?!? Ajmeee...inace ee ubijem dok je uspavam i sad vidim da sam krivo radila..eto covjek uci dok je ziv
Znaci,pazite ovo..ja sam u soku!!!! Vidila sam da joj se spava,dam joj dudu,medu,dekicu pored nje,nisam ju pokrivala,radijator ugasen, malo proluftala i samo sam kraj nje legla i sutila, nisam je niti dotaknula i kad bi me pogledala,zatvorila sam oci,pravila se ko da me nema haha..i ona mase medom,pa sjedne,pa zabije u njega nos,pa u dekicu,pa se draga s medinom masnom kaj ima oko vrata pa legne pa sjedne pa legne i zaspe bez cviljenja i icega kroz ma sedam,osam minuta ?!?!? Ajmeee…inace ee ubijem dok je uspavam i sad vidim da sam krivo radila..eto covjek uci dok je ziv
Whooohoooo, bravo!! 🖒🖒
Mislim da je sad apsolutno vrijeme za usvajanje tih navika, eva ne uspije sama skroz, ona se tako igra i igra i onda ja kazem sssss i poljujam samo, minutu i spava, kao da joj treba taj finis netko obaviti. Pa ce valjda uspjeti i sama uskoro

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji