Ugolina pa bar do druge godine
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tak nekak i ja razmisljam..ko garantira da se recimo nisu cijepili da nebi to dobili? vecina ipak nema tak drasticnih reakcija,onda nitko nebi cijepio... al sad serem,nisam uopce upucena jer mi je sve to skupa vrlo uznemirujuce pa se niti zelim informirat o tome..a opet hi htjela cut,uzas
A jesam ga sad i ja očistila 😤😤😤
Dakle... Autizam se ne dobije od cjepiva. Znam da ima ekipe koja zagovara tu priču, al to su gluposti. Dijete, naravno, treba biti ZDRAVO kad se cijepi da se organizam može nositi s oslabljenim virusima i razviti antitijela. Mogu se pojaviti slabi oblici bolesti protiv kojih se cjepilo. Jakov se cjepio tek pred 3mj jer je stalno bio slinav od jaslica. Doki je rekla da mu je imunitet oslabljen i nije ga htjela cjepit.
Autizam i sve te autoimune bolesti (alzheimer, multipla...) zapisane su u genetskom kodu i mogu biti aktivirane nekom TEŽOM infekcijom...
Sanjarka tako skupe tete cuvalice? Bas previse 😬 Kolko je vrtic?
Sta se cjepljena tice mi necemo cjepit jer nije obavezno, prvo sam bila da hocu hocu, a onda sam malo raspitivala medu poznanicima medu kojima ima jedan tezi slucaj i doslo je u povezanost sa cjepljenjem, ja nisam sad da vjerujem u te neke teorije zavjere al posto su sve to neka iskustva od stvarnih ljudi bas povezana nepospredno s cjepljenjem odlucili smo da necemo. A te bolesti su ionako danas izkjecive i svako ce trcat doktoru cim dijete dobite temperaturu.. Za rotu smo uzeli ali to je bilo u fazi premisljanja i razmisljanja jer nije laka odluka za Nikog
A sta se tice odgadanja cjepiva vidjela sam na facebooku hrvatska stranica neki odgadaju skroz do skole i uspiju ..
Iskreno neznam kako bi se postavila da sam u hr
Ja sam isto za odgodu kolko se da, da se razumijemo, jer ipak su oni još mali. Al opet bih rađe cjepila nego da dobije tuberkulozu, ili rubeolu... Ili kaj ja znam kaj već...
Aurori sretan 5. minić💕💕💕💕💕
Dobro jutro mame!
Jednu sam kavu popila, može još jednu. Noć bila tako tako, svaka dva sata buđenje, od 5.30 sa mnom u krevetu u 7 se probudila vrišteći i jecajuci😨😧, mislila sam da je nešto naglo zaboljelo ali poslije kada se smirila bilo je ok. Bit će da je nešto sanjala.
Sunshine, ovo za vježbe me jako zanima. Nikolina sa sjedenjem isto tako nekako i baš to što kažeš, nema dovoljno jake mišiće ruku i leđa a vježbati ne želi. Koju vama to dobru vježbu pokazala teta? I ovo sa igračkama do trbuha je super savjet. Jutros sam od tebe naučila više nego od naše tete vjezbalice za cijelo vrijeme. Od nje ništa skoro nisam naučila.
Sanjarka, ajde baš mi je drago za noć, valjda će se sad Petar vratiti na staro i bit će manje zahtjevan.
Cijepljenje. Načelno sam za i isto mislim da autizam nema puno veze s tim. Baš jučer sam slušala o tome na tv, ni jedno istraživanje nije pokazalo vezu između autizma i cijepljenja. U zemljama gdje su prestali sustavno cijepiti djecu od dječje paralize ta bolest se vratila na velika vrata. Ali da dijete nakon cijepljenja nije isto i treba mu da dođe sebi i to je istina. Moja Lara baš sa godinu dana imala je jako čudnu reakciju na cjepivo . Uz visoku temperaturu njoj su nenormalno natekli šake i stopala i bili su kao užareni, crveni ma užas. Naravno, doktorica nije priznala da je to reakcija na cjepivo već je rekla da sam joj dala nešto pojesti na što je alergična. Nisam joj tada davala ništa novo za jesti i uvjerena sam da je to bilo od cjepiva. Nalazi nisu pokazali ništa. Ajde, prošlo i to, Lara je zdravo dijete, ali sam se onda pošteno prepala.
Dan zene.
Glava bolje danas iako nas Ena pocastila budjenjem u ponoc. Znaci to dijete ako se probudi po noci (rijetko al dogodi se) se pocne toliko smijat u kinderbetu I zapravo nas to probudi. Dusa mala vesela
Cijepivo. Da. Mislim da me to sto sam rodila I procitala par stranica I iskustva o cijepivu ne cini strucnjakom. Cijepiva su donjela itekako vise spasenih zivota beba. Dakako da rizika ima, al bas svi lijekovi ih nose.. tako da cemo se mi cijepit, naravno kad budemo zdravi.
Btw.frendica ide s bebom onom Jovancevicu I kad su pricali o cijepivima pitala ga dal je on cijepio svoje unuke. Rekao je da ih je za sve. Kaze ona meni to dosta.
Idemo do frendova danas. Tamo cak nitko nije boslestan. Dosadila ova kuca
E da llani nasa teta fizioterapeutica. Ja idem u sri kod nje a u cet kod neuropedijatrice. Ak ce opet biti kao do sad pricat cu s neuropedijatricom kako da se promijeni. Ak su nam ih 5 mogli promijeniti mogu I 6. Nema mi smisla k njoj Ici..
Bok, zenice..
Mi smo lagano ludi od evinog divljanja po noci, i svaki se dan sve ranije ustaje. Jucer prije 7, danas vec u 6, sutra cu valjda u 5 kuhati kavu 😲😲 budenja non stop, pocne toliko plakati da samo cica pomogne, a i to nakon nekog vremena izgubi efekt pa se onda budi. I odmah se okrece na trbuh i zuji okolo, tocno si mislim da joj je glava puna nekih novosti i da ju to pere. Barem po danu spavala. Zadnjih par dana niti to. Sve nesto kratko i ako ne odreagiram cim kmekne prvi put, hop na trbuh i spavanac adio. Pojma nemam vise sta bi...
Barem smo zdravi sad, ako nista drugo.
Btw. Ova faza pocela nakon cijepljenja, vidim da spominjete 😂
Evo je zaspala, idem probat i ja.
Puse svima
Sortiraj odgovore
Najstariji