Jutro svima
Marigmar welcome back
Ja uzivam u skoro vrucoj kavi.
Bile na vjezbama pa si ona uvijek duze odspava. Temperaturu imam pa vas nisam citala. Osim temp nis drugo.
Na vjezbama bila dobra teta i rekla da bi se Tena mogla posjest do kontrole. Znaci kroz mjesec dana.
Sanjarka sjedi lijepo ali je klimava. 5,6 sekundi lijepo uspravno i onda se preklopi. Ali to sam ja kriva jer uvijek posegne za nekim igrackama. Nije mi palo na pamet...danas teta rekla da joj dajem vece stvari,koje njoj u sjedecem budu do trbuha. I da sto vise sa njom ja pod,na tvrdo i sjedit. Neka vjezba...objasnim navecer. Neda mi se. Upravo 37/3 najgore za izvuc energiju iz covjeka.
Idem procitat.
E da,cjepljenje nam bila tema. Kaze da ako je mogice da barem ovo sa godinu dana odgodimo kolko je moguce kad sno vec do sada izbombardirane...autizam....u 20 godina posla se nagledala svega i svacega. I kad blizanci dodu nakon cjepljenja,inace veselibi suradljivi a nakon cjepljenja kao da je tko povukao crtu...dijete se jednostavno 'ugasi'.
Uzas
url=https://lilypie.com]
Ja uopce ne zelim razmisljati o tim cjepovima..jako uznemirujuce..
Ima li na kraju uopce poveznice izmedu cijepljenja i toga??
Dodatak:😀
Tena sjedi uspravno ravnih leda 5,6 sekundi pa se preklopi pa se vrati ali ne opet tak uspravno. Ja izravnam leda. Teta kaze da zato jer se ne zeli odignut na trbuhu na ruke,ljuti se na to. Samim tim ima slabe ruke i rameni dio. Ledni isto nisu prejaki. Prosli put mi ova zlocesta rekla da moram forsirat to odizanje...kako cu kad se ljuti. Sad nam pokazala ova dobra teta super vjezbu. Kaze da je Tena sasvim ok i da je samo ljenguza kojoj treba malo vise vremena za sve. Al sad kako je proslo drugo tromjesecje svi ce pitat jel sjedi jel ovo ono...
Ugolina navodno nema,al eto kako teta vjezbalica kaze....nekoliko puta je vidila da neposredno nakon cjepiva se djeca promjene. A i reakcije su svakojake,tako da ovo nase crvenilo,kvrgice i slicno su nula
Ugolina cestitke na puzanju 😎💪😍😎😘 bravo Josipa!
Abies se zaljubila 😎 nije bitno kako 😉
Ejic si dobro? 🤗🤗
Ilani nije ti lako. Uz cijelu ekipu doma i toliko malo spavanja ti odlično funkciniras. Nadam se da se ponovila dobra noc 😘
Crazy i mene ce se uskoro cut do zg hoce svecano obecajem 😤😤😤😤
Mari muz dobar kao i obicno 😀😀😎💪
Brojcana nek si se i ti malo naspavala! Ponovilo se 💪
Moj nece na pod na tvrdu podlogu. I kad malo zeli bit kad ga stavim ne mrda. Dok na kaucu krevetu skroz druga prica.
Tpol uh tebe bas cupavica zeza. Mozda si pokusava prominit ritam samo polako i strpljivo 😘
Tete cuvalice su po 2000-2500kn. Previse za bas budžet 😔
Sunshine brzo ozdravi 😘 viroza neka?
Cijepljenje sam i ja mislila to s godinu odgodit. L. mi je imala jaku reakciju na njega.
Sjedenje- moj ne moze. Mozda 2-3 sekunde i onda se prevali. Daklem nula bodova. Vjezbat ne vjezbat? Forsirati- ne forsirat? Puna mi je glava toga
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Od poznanice brat ima autizam..kad je imao dvije godine zavrsio u bolnici, nije tamo naravno htio bit pa su ga i vezali za krevet i svasta nesto, od povratka iz bolnice to sto kazes,dijete ugaseno... boli ovu pricu uopce napisat
Aurora sretnih velikih 5mj 🎀🎀🎀🎀🎀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji