Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    10. Siječanj 2017. 13:18

Sanjarka, nije ekstremna, 38 a tableta jos ne djeluje 😣 Ali je najgore sto me svaka kost pa cak i koza boli... 😣

Evo, Marcel je zaspao idem i ja malo odmoriti. Nadam se spavancu od 2h pa da nam onda tata dode doma i pomogne malo.

Danas nista ne radim. Niti rucak koji sam planirala.

Ellie00
    10. Siječanj 2017. 13:30

Dan.
    Mene nesto glava zeza cijeli dan.
    Mm izrazio zelju da uci njemacki. Bas me zanima koliko ce ga drzat to kad krene radit. Al meni dobro dodje nisam 2 god predavala.

Ena I dalje nije zaniteresirana za hranu.. 4zlicice danas

Kad smo kod hrane I kasica. Moja frendica radi u Podravci, ing je I ima malu bebu ko Ena. Bas mi je pricala kako su te provjere za hranu za bebe stroge. Npr ljesnjaci za cokolino moraju biti najbolje kvitete, npr u lino ladu mogu svi al za cokolino ne. A za kasice je jos stroze sve.
    Ni ja nisam za ove kombinacije s mesom I slicno. Al vocne I povrtne da, pogotovo usred zime..

Sanjarka88
    10. Siječanj 2017. 15:28

Uh Ejic 😩😩😩 koma! Nadam se da je temp djelovala. I da je tm stigao da pomogne. 🤗🤗🤗

Ellie pa da o tome ja pricam. Nece nitko od njih riskirat sa hranom za bebe

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    10. Siječanj 2017. 15:35

dobar dan curke

Ima li zime kod vas?

Moja sirena je sinoc bila jako nerovozna,plakala,vristala. Da li zubi ili nesto drugo vise ne znam,sumnjam na zube jer je trpala saku u usta i vristala.
    Danas sam totalano opustena u kuci,gledam seriju Lucifer,djeca se igraju.

mare1989
    10. Siječanj 2017. 15:39

Ejic brzo ozdravi i da malenomr sto prije nosic prode.

nedavno sam gledala na babybonusu da u hippu 236puta kontroliraju sve dok stigne u staklenke.
    ja sam im kupovala uvijek povrtne i vocne kasice,ali i pravim im tako.Mesne nisam nikad kupovala jer bi im miksala meso

ejic
    10. Siječanj 2017. 16:23

Evo me. Temp pala malo ispod 37 pa se odma bolje osjecam. Iako i dalje sve boli i zima mi za poludit... 😩 Uspjela prije odspavati malo vise od pola sata. Marcelu se jednostavno nije spavalo duze 😣😣

Sanjarka, doso mm ali i oso na policiju vidjeti sta hoce od njega.

Brojcana, hvala! Nama se od pocetka ime jako svidalo ali sad mi vec polako ide na zivce sto ljudi ne slusaju kad kazemo kako se izgovara ime i od toga nastane sve i svasta... A mi namjerno isli na takvo ime koje se koristi i ovdje i u hrv da kasnije nema problema u sk s djecom i zadirkivanjem.

Mare, hvala! Evo, sad kroz dan nismo ni jednom morali cistiti nosic. Nadam se da ce tako i nocu biti. Jedino sto jos malo kaslje. Ali dr kaze da je to dobro jer tako iskasljava taj slajm i sprijecava da ulazi dublje u disne puteve.

Ugolina, vjerujem da ti je neugodno zbog tog sto je svekar cuo, ali nisu ni oni nevini u cijeloj toj prici ako ocekuju od vas da s bolesnim djetetom nekud idete. Ja uvijek kazem da ja moram prijeci isti put kad nekom idem kao i ta osoba da dode kod nas. Nije njima bilo lakse doci do vas ako su se zazelili unuke?

Oko kasica je to i moje misljenje, ne smiju oni za bebu stavit stagod u te kasice, dok voce i povrce za na police trpaju sa svim i svacim. Gledala sam nekoliko reportaza o tim bio proizvodima. Ni to nije slobodno od pesticida i hormona rasta. Kod bio proizvodnje je samo ograniceno koliko cega od svega toga jedan proizvod smije sadrzavati i svako tko se bavi time ide do maksimuma da produkt sto brze, sto vise i sto ljepsi izraste.

Jel mozda znate dal se mjenja okus/sastav ili stagod u mlijeku dok imam temperaturu?
    Meni Marcel danas ne zeli sisati. I ovajput nije odbijanje cice jer je uzme u usta, nekolikoputa povuce i pocne plakati. Pa je opet uzme, opet povuce i opet pocne plakati. Tako nekolikoputa. Probala sam i izdojiti, niti to nece 😣😣 A bas sad bi morao dojiti da se ne zarazi opet od mene 😣😣
    Danas nije moj dan 😭😭

bebacica
    10. Siječanj 2017. 17:34

Vecer

Da se kratko javim dok mala gleda mikija i ekipu 😂

Sanjarka zaljubljivanje✔ 😎
    Mala danas papala blitvu i krumpir s malo maslinovog ulja, sve smazala. Ocito joj je bio dobar dan.

Ejic brzo ozdravi.

Idem vec cmolji, pospana je i nova fora joj je kad hoce cicu dira me rukama po majici. Kako mi je medena aaa 😍

Sanjarka88
    10. Siječanj 2017. 18:03

Dijete glede Sofiu prvu 😂😂
    Opet 2 spavanca danas. Oba po 40min. 
    Papao danas kumpir i karfiol. Jel netko zna jel kumpir zatvara? 
    Nikako ne kaki zadnje dane. Svd nešto tvrde komadice 😒 kruska nije pomogla ni sljiva, ni blitva...ma nis. Moram po marelicu mozda ona pomogne. 

Ejic 😥😥😥 vas bas muci to dojenje! Das mu ad onda? 
    Nadam se da ces stvarno brzo ozdravit 🤗🤗🤗🤗

Brojcana ajme Neli bas zeza danas. Nadam se da ce noc bit dobra da se malo odmoris

Bebacice i ona ti ovako kasno ide na treći spavanac? Kad onda zaspe navecer? 

Mare danas uzivancija? 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.