Sanjarka inace ima dva spavanca, ujutro oko 11h sat vremena i drugi malo duzi oko 15h produzi i do 2h ponekad ali danas samo 1h i ocito joj fali. Mislila sam ju ranije staviti spavati za nocno ali nije uspjela izdrzati. Vidjet cemo kako ce biti nocas. Inace na nocno ide oko 20h do 21 sigurno spava.
Krumpir ne bi trebao zatvoriti. Skuhaj mu sutra proso s necim. Moja uredno kaki od njega 😁 ja svojoj skuham proso, butter tikvu i batat ili umjesto batata mrkvu. To joj je najfinija kasica. Jednom ju je riza zatvorila na tri dana 😰
Danas neki cudan dan , meni se upalila cika pa cijeli dan oko toga oblozi dojenje vamo tamo.... A niste puno pisale
Ejic ozdravi brzo a zasto nece ciku joj ta djeca nas samo zafrkavaju ....sta se tice erga i ja sam maknula sve jer mi viri previse van iz erga
Sanjarka znaci def dva spavanca sad ? 😬😬😬😬
Tek sad vidim da bellaru ima mengu😝
Sanjarka zašto misliš da će ti bit problem s mjestom u vrtiću jer je privatni?čarobni poanino?
Ejic brzo ozdravi,i malcu da brzo prođe nosic i da ljepo ciki..nadam se da mu je to neka faza i da će ga što prije proc...
Mi smo stigli u zd.put je prošao super..cura se bez problema asimilirala na novu okolinu.
Mene ukocila leđa ,al hb šta je tu je..nadam se da će do ujutro proc😏😏
Ugolina ma neka si im rekla tj.neka su čuli ..Šta te briga u pravu si imaš pravo poludit .
Ja svojim svekicima nikad nisam ostala dužna pogotovo kad sam bila mlađa..oni su iznimno korektni i dobri ljudi ali naravno bilo je nepotrebnih i suvišnih komentara. Danas sam pametnija pa ne ulazim u bespotrebne rasprave ,u startu prekinem.
I s mm se ne svađam ispred njih,prije bi znala..
Mene cijeli dan glava boli. Uzas.
Ena zaspala. Obukla joj danas pidjamu iz Nexta cvjetastu prvi put. Preslatka je.
Mm bio kod dr. Bolje je krv I ide radit slj tj. Trebat ce se naviknut da ga nema...moramo iskoristit ovaj tjedan
Llr super da ste dobro stigli. Zabavite se
I na kraju tko je sve ono trudan?
😁😁😁
Večer koke!
Evo da se malo javim, štrajkam nešto zadnja dva dana, jučer sam svašta nešto radila pa nisam stigla, a danas mi se niš nije dalo. Opet dere bura, i ne mogu van, a to me ubije u pojam kad moram bit u kući. Odmah mi dan posran 😒
Nekih novosti nema, vježbamo malo rotiranja, lijenčina neće sam... Al isto me ne pušta nikud od sebe. Stalno ga zabavljat... Jučer smo bili vani na zraku i odspavao je 2h u komadu, pa sam gledala jel diše, jer mi inače odspava max 15min.
Ejić, a je te snašlo... Drži se draga, šaljem hug 😘 mene isto zna ta groznica trest, i ono boli sve, boli voda kad se umivam ili perem ruke...
Ugolina haha, a jbg, svi puknemo u nekom trenutku. Ispričaj se što si pukla, al reci da ni od njih nije u redu da napinju da dođete kad ste bolesni, umorni i neispavani...
Ejić super da je tm konačno bolje.
Llr i ovdje želje za brz oporavak 😘
Što se voća i povrća tiče, ovo iz dućana i s pijace je istoooo, doslovce s istog polja. I sve debelo premašuje dopuštene količine pesticida. Kako znam? Mm distribuira voće i povrće za trgovačke lance i veletržnicu. I kaže da nitko to ne kontrolira... Kako domaće nemam ništa, i ja ću kupovne davat i gotovo. Eventualno ovo smrznuto povrće pa nešto smutit. Vrt nemam.
Toliko od mene, idem se složit u horizontalu 😘
helo helo evo mene nazad
nije proradio iphone ali je mm dobio novi službeni laptop jeeeej. Ovako ne znam da li cu ikada pročitati zaostatke, vjerojatno ne budem ;-) to je ravno čudu jer vidim da ste ostale kokoške kao i prije, a druga stvar pola nadimaka sam zaboravila od kada sam na fejsu
Kako ste mi žene moje, vi koje niste na fejsu, bellaru, ugolina, ostale ni ne pamtim više nadimke jooooj. Vidim da ima i novih cura, a vidim da se spominju i nove trudnoće, e sad sam znatizeljna
Meni danas defektologica rekla kada je vidjela malog kako je zahtjevan, da što prije idem na drugo dijete da skinem pozornost sa njega, prva stvar meni je prvo dijete, druga stvar seka vjerojatno ne bude imala djecu a brat tko zna kada tako da će dugo biti i jedini unuk mojima tako da bojim se šta će tu svega biti. Iskreno dok sam bila trudna kako mi je bila super trudnoća razmisljala sam o tome da bi ubrzo na drugo, međutim od kada sam ga rodila razmišljala sam o tome da nikada ne idem na drugo, no fakat se bojim da ne bude dobro ako bude jedinac.
ok sada da čujem šta se događa i šta sam propustila, ukratko....
Aaaaaaa marigmar zenooooo!!!!! pa jesi ziva???? 😘😘😘😘😘
Pitanje dana za tebe-spavas li nocu??? 😂😂😂 kako si???
Ne citaj nikakve zaostatke,samo nastavi tu!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji