Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summerbaby
    03. Siječanj 2017. 21:36

I zahvaljujem Miki što je tražila tako detaljno objašnjenje za ticker pa sam ga i ja uspjela izraditi  :D

Sanjarka88
    03. Siječanj 2017. 21:38

Vecer zene! 😘

Evo ja u krevetu. Dijete taman zaspalo pa da i ja koji dan ranije zaspem.

Mudrica je cili dan imala 38 i nesto pa bi samo palo na 37 i nesto dok nije oko 18h skocilo na 39.2 tada sam joj dala sirup i spustilo je odma. No očekujem uskoro da ce opet skocit.
    Strah me da nije gripa. S njom mi je lako jer je velika al ako njega uhvati gripa ja mislim da bi umrla od straha... 😐 jos s ovako narusenim imunitetom nakon upale pa viroze.... uh ne zelim niti pomisljat.

Divljak mali je postao totalno energičan zadnja 2 dana puno brblja i bas je fizički zivahan pa divljak pravi vec vidim da ce mi dat papra kad prohoda. 
    Skuzio je kad ga uspavljujem u kolicima da se nalazim izad kolica pa nagne glavu i ceka da ga pogledam a onda se udre smijat. Tako da nam uspavljivanje traje i traje...

I vise nije samo baba privilegirana od danas vice i mama 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Siječanj 2017. 21:40

I vratila nam se teta iz Amsterdama. Petric je dobio dvi majice na mickeya 😍 mudrica ukrasni jastuk za krevet na srca a ja ogrtac 😍 bas nam se sve sviđa

Ellie00
    03. Siječanj 2017. 21:45

Mi tek sad zaspalu. Malo je spavala kroz dan I zadnje zaspala u 17 I probudila se u 19 I do sad bili budni I igrali se. Velika moja beba

Mm ide sutra na Rebro vidjet stinjacu

mare1989
    03. Siječanj 2017. 21:47

sanjarka bravo za rijec "mama"
    brz oporavak mudrici,nadam se da nece ljepotan pokupiti nista

lako je za velike kad su bolesni jer znaju reci sta ih muci,a sa bebacima moramo pogadati sta je.

Sanjarka88
    03. Siječanj 2017. 21:58

Izgleda da samo moj sin nije nikad zedan jer nece uopce da pije ni vodu a ni caj 😑 još cu morat sokice kupovat

Ejic nemoj se osjećati lose. Sve su to faze i fazice...nema razloga obično za njihovo ponasanje. Sve mi to prolazimo.

Bebacice ma mislim da je taj prirast sad i normalan pogotovo ako su prije imali veliki. Ako ti lijepo doji i dalje i zadovoljna je mislim da nema brige. Mozda je i u dužinu otisla vise ☺

Ilani nemam drugih opcija kod mlijeka nego kupit trajno u ducanu. Koristimo dukatovo 2.8. Daj recept za sir. 
    Sjecam se kad sam ja mudrici davala tjesteninu vec neko vrijeme pa skuzila da je s jajima 😨😨😂😂 al eto sve bilo ok

Ellie kako dize guzu? Mi je dizemo na nacin da se stopalima odguruje tj pokusava odgurat od podloge pa guza ode u zrak no ne mice s mjesta niti je blizu postavljanju na koljena 
    Sretno muzu sutra na pretragama. 
    Mozda ce ti bebo ujutro duze odspavat

Abies neces nagradit muza? Cccc haha 😂😂
    Pusti popa i nered briga te

Mare jel ona pojede cilu kasicu? Koliko onda mlijeka popije?

• -Miki-
    03. Siječanj 2017. 21:58

Sanjarko a ocito jbt koja bruka. Nisan popodne ni probavala. bolje mi je da se ne javljan dok ne stavin to. il da mm sad natiran vec vidin da ce bit sta mi das za to.
    Eva zaspala pa vas citam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.