Bebacica pa vi ste tek 6 mj stari (uskoro 7). Ocito nije bila spremna prije. Al znam kako ti je.
Mi imamo sad skoro 8 pa jos ne jedemo. 5 zlicica nam prosjek 🙁
Eijic, zasto mislis da je gladan od cice? Ak mlijeka imas?
Kak se to zna? Kuzim kad nestaje..al ako ide kako znas da treba nes drugo?
Masho, mi se vec nekih tjedan-dva borimo sto mi odbija cicu kroz dan i jako malo pojede, a zadnjih dana se situacija jos pogorsala. Znala sam ga vidjeti da je gladan, dudu vuce ko lud, kad nema dudu trpa sve u usta sta stigne a kad mu dam cicu, glavu okrene i zatvori usta, a ako mu uspijem ugurati bradavicu, izguruje je jezikom, ali pola sata kasnije potamani svu kasicu koju mu slozim i da imam jos, jos bi je pojeo. Sad za vikend je isto bilo tako da sam mu nudila cicu i nije htio pa sam se izdojila i iz bocice sve popio. Kroz dan se jos mogu izdajata pa mu davati ali po noci nemam snage za to svakih sat-dva.
2410 kako ti reagira na brokulu i cvjetaču sve ok? Ne napuse je?
Ejic postoji li objasnjenje na netu npr zasto beba odbija odjednom cicu a na bocu jede bez problema? Bas cudne situacije 😑
Daj ad prvi put za probu preko dana sta je sigurno sigurno je ☺
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Masha, pisale su mi vec cure da znaju bebe imati takvu fazu odbijanja cice i da ih to prode, samo treba biti uporan i tako sam i ja planirala, do ove noci dok me nije budio svakih pola sata.
Sanjarka, nisam proucavala net o tome. Jos u trudnoci sam rekla da necu googlati nista jer google i za obicnu glavobolju izbaci dijagnozu raka 😁😁 pa da se ne zivciram oko nebitnih stvari koje pisu na netu.
Onda cu mu tek sutra ujutro dati ad pa da vidim kako ce to podnjeti.
Evo, sad je opet bio gladan i sisao jednu cicu nekih 5-10min pa mu malo zaletilo, digla ga da se skaslje i dalje vise ne zeli cicu. Ponudim mu vode i popije od jednom 40ml... 😕 Dal je stvarno bio tako zedan da je toliko popio ili je vodu poceo mjenjati za hranu-nemam pojma... Nekad si mislim da je mozda i malo ljeni pa mu se neda vuci na cicu, kod bocice se ne nora toliko truditi...
masho ne brini necu ja uzet za zlo 😉 meni se svidilo kako ona slatko jede
Ejic mozda je samo zedan jer i moja nekad zna popiti samo vodu. Vec sam jednom pisala kako je sirena vristala kao luda i meni mm da joj dam vode i ona stukla oko 100ml i usutila se,samo je bila zedna.
Mare,ma dam ja njemu vode i sad moze biti da je bio zedan al inace popije 10ml u toj situaciji i nista vise.
Ma ne znam sta da mislim vise. Znam isto da s odredenim mjesecima ne jedu toliko dugo kao na pocetku, ali ne znam zasto su nam onda sad i noci pocele biti tako lose, pa nece cicati ali popije izdojeno mlijeko ili pojede kasicu... Vec sam luda polako i osjecam se ko losa mama sto ne zna prepoznati sta bebi treba 😔😭
Sortiraj odgovore
Najstariji