Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    03. Siječanj 2017. 16:47

Bebacica pa vi ste tek 6 mj stari (uskoro 7). Ocito nije bila spremna prije. Al znam kako ti je.
    Mi imamo sad skoro 8 pa jos ne jedemo. 5 zlicica nam prosjek 🙁

Masha
    03. Siječanj 2017. 16:49

Eijic, zasto mislis da je gladan od cice?  Ak mlijeka imas? 

Kak se to zna? Kuzim kad nestaje..al ako ide kako znas da treba nes drugo?

ejic
    03. Siječanj 2017. 17:11

Masho, mi se vec nekih tjedan-dva borimo sto mi odbija cicu kroz dan i jako malo pojede, a zadnjih dana se situacija jos pogorsala. Znala sam ga vidjeti da je gladan, dudu vuce ko lud, kad nema dudu trpa sve u usta sta stigne a kad mu dam cicu, glavu okrene i zatvori usta, a ako mu uspijem ugurati bradavicu, izguruje je jezikom, ali pola sata kasnije potamani svu kasicu koju mu slozim i da imam jos, jos bi je pojeo. Sad za vikend je isto bilo tako da sam mu nudila cicu i nije htio pa sam se izdojila i iz bocice sve popio. Kroz dan se jos mogu izdajata pa mu davati ali po noci nemam snage za to svakih sat-dva.

Sanjarka88
    03. Siječanj 2017. 17:29

2410 kako ti reagira na brokulu i cvjetaču sve ok? Ne napuse je? 

Ejic postoji li objasnjenje na netu npr zasto beba odbija odjednom cicu a na bocu jede bez problema? Bas cudne situacije 😑
    Daj ad prvi put za probu preko dana sta je sigurno sigurno je ☺

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    03. Siječanj 2017. 17:44

Masha, pisale su mi vec cure da znaju bebe imati takvu fazu odbijanja cice i da ih to prode, samo treba biti uporan i tako sam i ja planirala, do ove noci dok me nije budio svakih pola sata.

Sanjarka, nisam proucavala net o tome. Jos u trudnoci sam rekla da necu googlati nista jer google i za obicnu glavobolju izbaci dijagnozu raka 😁😁 pa da se ne zivciram oko nebitnih stvari koje pisu na netu.
    Onda cu mu tek sutra ujutro dati ad pa da vidim kako ce to podnjeti.

Evo, sad je opet bio gladan i sisao jednu cicu nekih 5-10min pa mu malo zaletilo, digla ga da se skaslje i dalje vise ne zeli cicu. Ponudim mu vode i popije od jednom 40ml... 😕 Dal je stvarno bio tako zedan da je toliko popio ili je vodu poceo mjenjati za hranu-nemam pojma... Nekad si mislim da je mozda i malo ljeni pa mu se neda vuci na cicu, kod bocice se ne nora toliko truditi...

mare1989
    03. Siječanj 2017. 17:58

masho ne brini necu ja uzet za zlo 😉 meni se svidilo kako ona slatko jede

Ejic mozda je samo zedan jer i moja nekad zna popiti samo vodu. Vec sam jednom pisala kako je sirena vristala kao luda i meni mm da joj dam vode i ona stukla oko 100ml i usutila se,samo je bila zedna.

ejic
    03. Siječanj 2017. 18:25

Mare,ma dam ja njemu vode i sad moze biti da je bio zedan al inace popije 10ml u toj situaciji i nista vise.

Ma ne znam sta da mislim vise. Znam isto da s odredenim mjesecima ne jedu toliko dugo kao na pocetku, ali ne znam zasto su nam onda sad i noci pocele biti tako lose, pa nece cicati ali popije izdojeno mlijeko ili pojede kasicu... Vec sam luda polako i osjecam se ko losa mama sto ne zna prepoznati sta bebi treba 😔😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.