jutrooo tete 😁
Crazy veliki Kristian se zahvaljuje 😀😀😀 mama ce danas ispec torticu za svog mezimca 😍
kod nas noc malko bolja, dva budenja i par grintanja izmedu..ne bunim se 😁 priblizila sam si krevetic uz krevet pa smo sinoc tako funkcionirali, dosadilo mi se ustajat na svako njegovo negodovanje..cijelu noc provedem u putu izmedu kreveta i krevetica 😂😂
idem malo u shopping sad kad popijem kavu, al ono samoooo malo..previse se potrosilo novaca ovaj mjesec, em zagreb, em nove gume, Bozic..i danas treba stan platit, lose mi je..zato se idem relax u mini shopping 😁
jel moguce da krumpir zatvara? K mi nije kakao vec 3 dana a uvodili smo krumpir 🤔 inace on ne kaka od kupovnih kasica i to jabuka kruska ga zacepi ajme, gospodin voli domace..i sad ovo ga opet zacepilo 🤔 danas cu mu dat sljivu, ima da pokaka sve zaostatke 😂
zurim, pusaaa 😘😘
Jutro.
Nama cimer is razreda pao s premataljke. Bili u Klaicevoj sve ok al mama je neutjesna, dobit ce ptsp.
Noc standardno prospavana samo kasalj mene I dalje zeza.
Ugolina Ena pije iz bocice I dajemo joj svjeze sokokove iz sokovnika na kljunasicu da bar nesto okusi..
Bude valjda
Jutro mame!
Sto volim ova jutra bez budilice! 😊
Sretan polurodendan Kristijanu! 🎂🎈
Ellie, joj, mene uvijek strah takvih situacija, mogu si misliti u kakvom je šoku mama. Hb nije ništa malom.
Abies, žao mi je što ti se sad sve sastalo. Nadam se da će dječica brzo ozdraviti, a muž će si malo razmisliti. Nekad jezik bude brži od mozga. Šaljem ti zagrljaj.
Mare, kako si danas?
LLR, jeste ozdravili?
Sanjarka, u mangu na sniženju ima preslatkih stvarčica, može biti za po doma i za izlazak. Majicice, hlačice po 20 - 30 kn. Ja sam u Lidlu prije kupovala i broj veću robicu pa sad eto već je nešto i dobro. Baš volim lidlove stvari, djeluju tako udobno i mekano 😊
Žene, jeste krenule sa pripremama za Novu? Ja meso imam u škrinji. Danas shopping. Sutra usisavanje i to,preksutra francuska (opet), kolač i ostalo. Imat ću goste za doček.
Jutric! Pogled na prozor me instant oraspolozio..a onda skuzim glupi vjetar....grrrrr
Malac malo prehladen rekla bi. A ko nije..bila i ja ovih dana.
Abies sekica pa daj obavi neki razgovor s mm. Cini mi se da imate neke rupe u komunikaciji.
Ja se isto zaljubila jucer.💏💏💏
Gledam kad bi za Svedsku. Cekam da mi malac napuni 6 mjeseci i da bude lijepse vrijeme..
Boze sto sam dosadna. Mm me napada da odem s nekim na kavu a mene svi odreda otkantali. Nece nitko
Mamicu im..bit ce i oni na porodiljnom.
Puseee
Jutro!
Ovde sunce sija i svu prasinu pokazalo tako da sam se bacila na ciscenjr barem kolko tolko,.... Posle jedan krug van
Sva sreca voli usisavac pa usisam dok spava hehe
Baby shooping uvijek pomaze za raspolozenje 👍🏻
Abies hug ❤️ Bas nije lako s dvoje djece a jos teze kad su bolesni....
Mene zabrinjavaju moje grudi bas me bole valjda se nije sta upalilo probat cu s toplim oblozima .
Moja cupavica bas nemirno spava i probudila se u 4 i smije se .... Uspavljivanje i opet neko budenje pa do 10. nemogu je probudit ranije jer ja sam u komi, navila sam i sat al ga nisam cula
Tpol,je to je nuspojava sunca,kad izade ,sve pokaze gdje je prljavo.
Jesi li probala stavljati Leu na bok na spavanje,onda ne bi mogla dizati nogice.
Zagrudi najbolje ti je kupus stavljati. I ja sam neki dan,jer Nikolina je nacicavala ovih dana (mislim da je u skoku) pa je doslo do zastoja mlijeka i odmah se upalilo. Kupus i promjena polozaja kod dojenja meni najbolje pomazu.
Hello tete
Sretan polurodendan Kristijanu 😚
ilani hvala na pitanju bolje sam danas,jucer kao malo krv i do navecer nista a ja se ponadala da je vjestica stigla
Kod nas sunce i bura puse uzasno,cijelu noc je puhalo nenormalno. Djeca su nam u krevetu spavali jer su se bojali vjetra. Sirenu bas muce zubici jer stalno trpa sve u usta i bas je nerovozna.
Sortiraj odgovore
Najstariji