Sanjarka tablete su cudo 😁😁
Razmisljala sam hocu li tortilje praviti ili neku dostavu zvati,ali dok su tablete djelovala napravila sam tortilje😊 sad lezim a mm oko bande titra. Zajebavaju ga naveliko haha
Kratko javljanje.
Sretan minic Fabijanu! 👶💙🎉🎊
Bila u shopingu, sebi kupila kucne papuce, mm bokse, Marcelu 1 bodi, zakasnjeli poklon za Bozic braticima koji mozda za vikend dodu kod nas i seki poklon za rodendan. Nisu bas neka snizenja. Stvari imaju jako lijepe ali sve normalne cijene za tako male. Moram pogledati na netu ako tamo imaju kakva snizenja. Moram poceti kupovati 68 velicinu, 62 mu sad taman i to bi uskoro moglo biti malo.
Sutra konacno dolaze i svekici posjetiti unuka...
Marcel spava a ja idem objesim ves i malo se kravit na kauc.
😙😙😙 svima!
Vecer mame!
Moja štipalica zaspala, baš me zanima jel to sad to, zadnje vrijeme tulumari skoro do ponoći. Joj, tako mi nekako nevesela. Ne mogu reći da puno plače i cendra, ali je baš nevesela, niti se smije, niti izvodi svoje fore, nekako nije svoja. Natečene su joj donje jedinice jako, jedna je provirila druga još nije. I zadnjih par dana mi puno puta kaka, svaka pelena je pokakana. Nije puno ali ipak. E sad dal je zezaju zubi, probava ili oboje, ne znam. Jučer i danas mi jede puno više i češće nego inače, za ručak dobro pojela kašicu i nakon pola sata pocicala obje cice. Jel postoji kakav skok u ovoj dobi?Jer mi liči na to.
Sanjarka,narasli ste 😊. Hoće Petar više pažnje. Jel se seka puno igra s njime?
Ellie, ja sam isto se držala za terapiju na Goljaku radi njege ali sada sam ionako trajno kod kuće. U početku mi je bilo bitno ići tamo, ipak je dosta ranije rođena pa rekoh neka je pod nadzorom a i puno sam toga naučila ondje (babyhandling). No sada mi sve nekako gubi smisao i čini se isforsirano, pogotovo same vježbe. Izgnjavim sebe, muža i dijete da dođemo tamo i na kraju odemo bez da smo i pravo vježbali. Bez veze.
Abies, jesi živa? Kakvo je stanje?
Zene! 😘
Ja na kaucu. Petric je jeo oko 19 zadnje pa cu ga pricekat da se probudi jest.
Bila odvest mudricu na gimnastiku i otisla do Zare. Kupila mu par hlaca i majica za po doma. Samo uzela broj 80 , 74 njihov mi izgleda mali 🤔 ugl majice po 19 hlace po 39kn ma nista extra za po doma.
Dosla doma, zaljubila se u muza 😂 i sad se valjam po kaucu.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mare tortilje mmm! Jel se muz izborio sa bandom? 😃
Btw cure sto radite kao prilog uz tortilje?
Ejic o pa nisi bas puno potrosila. Moras reprizirat shoping 😃
Ilani skok sa 9mj! 👍
I ja mrzim kad je nikakav. Bas me to rastužuje a ne mogu mu pomoc jer neznam zasto nije od volje. No njoj ti je zub sigurno sad ce druga jedinica kroz koji sat ili dan.
Meni su mudrici gornje izasle cca 3 tjedna nakon donjih jedinica. Njemu evo misec dana otkad je dobio prvi i uopce mu se gori nista ne nazire no donje dvojke su mu ajme bijele i natecene 🤔🤔 mozda i od tud nervoza
Seka se voli igrat s bracom i bas mi zna puno pomoć. I igrat se s njim dok ja posredim ili skuham 👍
Tko se kod tebe najviše igra s Nikolinom?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani,imas skok i sa 9mj.pa mozda je to.
A sto se tice vjezbi,vec sam pisala kako sam ja nahodavala s najstarijom u Vinog.i na kraju se posvadala s njima i rekla da necu vise dolazit,jer su mi rekli da dijete s 10 i pol mj.ne smije na noge dok sama ne ustane,da je moram ogradit da se nema dic uz nesto???i onda mi rekli da im ne dolazim kad dijete ne bude normalno hodalo s godinu i po.Dijete naravno najnormalnije prohodalo i dalje se razvijalo.Ma mislim da kad ti se jednom nakace na tebe nema kraja,dok ti ne presijeces.Imas dovoljno iskustva da procijenis kakvo je tvoje dijete😘
Illani ja sam ajmo rec bila zadovoljna do sad (osim silnih uzv). Fizijatrica mi je super, naucila svasta al sad mi se cini da tapkam na mjestu. Idemo 18.na vjezbe pa 19.neuropedijatrici. ako ce opet isto biti na vjezbama pitat cu kako da promijenim tetu.
Mm je bolje. Jos mu alt I jos nesto blago poviseni. Ide opet u pon na vadjenje krvi ak je ok ide pomalo radit. Bit ce cudno bez njega.
Mi se I dalje muco s hranom.. na jedvite jade pojede 5 zlicica (punih). Uopce ne pokazuje interes za hranu.
Inace je jako veseli bebo bebo, lijepo I spava I velika je bas..
Ne znam vise sto da joj dam da pokaze ikakav interes.
Sortiraj odgovore
Najstariji