Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    22. Prosinac 2016. 22:51

I ja volim Aragorna😍😍😘😘😇😇

url=https://lilypie.com]

ejic
    22. Prosinac 2016. 22:54

Procitala sam zadnjih 4-5 strana i zaboravila sve sto ste pisale. sad bi morala opet stranu po stranu citat i odgovarat ali mi se neda-ljena sam 😛 i umorna 😴

To za izvrtanje nisam znala. Moj se kod prematanja skroz izvrne prema iza. toliko da je vec na boku. ja sam mislila da ce se poceti okretati... Znaci moram maknuti sve sto mu je iznad glave da se ne okrece i gleda u to... 😕

Ni ja ne volim zimu 😣 Da mogu, ja bi odselila negdje gdje je uvijek ljeto. Zimi isla na 2 tjedna u planine na odmor i sto se mene tice, i to bi mi bilo dosta zime...

Toliko od mene. oci mi se sklapaju. Laku noc! 😴😴😴

TPol
    22. Prosinac 2016. 22:57

Stavila sam sliku ovde u status pa zavirite jel to taj most i izvijanje jer ako je znaci nogice izravnat? Ja imam taj viper onako je to jaje polozaj i dosta je u njemu .... 

Sanjarka nekad mislim da sam bas previse flegma zato kazem za vagu :D 

Bas ste sve vrijedne i pecete kolace bravo 👍🏻 mi smo u fazi uspavljivanja sutra je budje u pol 9 ! A pocet cemo vjezbat kolica hehe

TPol
    22. Prosinac 2016. 23:03

Elle svekrva mi izgleda kao da te namjerno provocira

Ugolina
    22. Prosinac 2016. 23:03

Ellie, bas to,nije ni smijesno, koma 🔫🔫🔫🔫 glupa zenetina

Ellie00
    22. Prosinac 2016. 23:11

Nama je fizijatrica odmah na prvom pregledu rekla da nije dobro nista iza glave da bebama stoji. Npr mobil mora biti na sredini. Oni jastuci/ ogradice oko kindebeta ne smiju biti jako sareni, ne smije im se pricat iza glave.
    Ena sad iz lezeceg dize glavu i to joj ne smijemo dati. Zato se mora vise iz boka dizat da to nauci..

A svekrva 100% ne zna da sam joj ja to poklonila. Nebi ona riskirala da se osramoti pred mojom sestrom i muzem. Stavila sam ja njoj sad u poklon neki paket prozivoda za tijelo koje je ona meni kupila a ruzno mirise. Kontra :)
    Btw ide u pon u Njemacku nazad

22. Prosinac 2016. 23:24

TPol pa ne znam nisam stručna ali meni to ne izgleda kao ono problematično izvijanje. Ona samo odize guzu gore, ne zabacuje glavu prema nazad. Cura vježba 😀i bože dragi kako li je samo slatka 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.