Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Prosinac 2016. 21:05

Vecer mame! 
    Eto nas uspavljujemo se. Tata riba preostale pločice 😁👍
    Danas se prošetale i baš je pasalo. Malo sam je digla iz kolica na ruke a ona se raspricalaaa, doživjela je valjda novu dimenziju svijeta, jer ne vidi previše iz kolica 😊mala moja pricalica. Papali ribu po prvi put. Oduševljena! I Nikolina i mama :)  Još da mi počne voće jesti...

Sunshine, vrijednice, sve ti stižeš! Super što Tena hoće papati. 

TPol , što se tiče vrtića, mislim da puno ovisi o samom djetetu. Mojih dvoje su uživali u  vrtiću a drugih dvoje ga nikad nisu zavoljeli nego ono, pomirili su se sa sudbinom. Inja je najteže prihvatila vrtić, prvu godinu uopće ondje nije jela i nije išla na wc, tek potkraj godine je počela pričati sa tetama i djecom, dotad šutke se igrala sama. Ona je krenula u vrtić sa tri godine a ostala moja djeca su bila i starija, tako da s jaslicama ja osobno nemam iskustva uopće. 

Ellie, super da si bolje Jesu ovaj put vježbe trajali koliko treba?

Sanjarka88
    22. Prosinac 2016. 21:12

Ugolina 12h traje film? Bas bi se lijepo i dugo druzile 😃😆😃

Tpol sto bi bilo neodgovorno sta ne pratis kilazu? Tome sluze sistematski pregledi u dr a ne nase vage 😂😂. Ako je dijete veselo i zadovoljno znaci da je dobro 👌
    A vrtic a idealno sa 3 godina. Al moja je isla s godinu i 10mj i odlicno to prihvatila bolje od mene 😂

Masho nemoj se molim te brinut jos i o motorici 😂😂😂 vi nemate jos ni 4mj. Refleks hodanja mora bit. Okretanje je isto ok kao i to da treba vremena da nauce izvuc ruku 😉
    Haha mala ce dobit spravu po glavi 😂😂😂 

Abies prezivila dan? 🤗 kako je imenjakinja? 

Ilani vi ste skroz rijesili onu napast od ušiju? 👌👌👌
    Koliko Nikolina odspava sve skupa preko dana?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Prosinac 2016. 21:22

Ellie kakve su vjezbe za sjedenje? Kako Ena sjedi?
    Koje kolace si radila? 
    A svekrva 😱😱😱😱 ajme koji fail od žene 😑 sta tm kaze?

Sunshine sta si ti radila po krevetu kad si opalila nogom kindac? 😂😆
    Šarene oblatne?
    I bravoooo za tvoju papalicu. Voli i moj. Ne mozes zivot ostat od njegovog pogleda dok mi jedemo. Zato dobije koru kruha.

Crazy Jakov zafrkant 😃😃😃 bravo za tvoju mamu 😍😍😍 a Josip će popravit vec dan kako je i noc popravio 🤗

22. Prosinac 2016. 21:41

Ellie,svekrva  😒nemam riječi... 

Sanjarka, meni se čini da smo se riješili ušiju. Ako se ne pojave unutar mjesec dana onda je to to valjda. Ali fobija mi ostala valjda zauvijek, stalno svima kopam po kosii svoju tresem nad kadom svaki dan 😕
    Nikolina ti ukupno odspava sat i pol do dva kroz dan, nekad i manje, a ni noći nam nisu bajni. 

Crazy, mama je mama ❤ Jakov radi spacke😁. Želi pažnju? 
    Pusti prozore, mogu se oni i poslije Božica oprati.

Ellie00
    22. Prosinac 2016. 21:43

Illani a mozda pol sata vjezbali. I samo sjedenje. Ema (prijasnja fizio) ju je pustala na pocetku par minuta da vidi sto radi I kako I da ju se ispravi ak nest krivo radi. Ova samo to sjedenje forsira, a kao ne kasni po tome. Ne znam..
    Sto vi vjezbate?

Sanjarka sjedenje imas kao dva nacina da si sjednu- bocno I iz cetveronoznog. Ako ne moze sam sjedit stavis ga da je oslonjen na jednu ruku (povuces kad lezi na boku) I s drugom rukom moze se igrat (naravno drzis ga). I Baby handling se sad mijenja- dize se iza ramena tako da opet potices sjedenje. 
     Trazila sam po netu al nisam nasla te vjezbe.  Abies imas ti?

A svekrva.. iskreno nemam pojma sto da mislim..bas me sad razocarala...nije mi ni smjesno

Ellie00
    22. Prosinac 2016. 21:47

Zene pitanje ak ko zna. 
    Isla bi u konzum sutra iskoristit mm bon. Sad me zanima oce ga uzet o mene (ponjet cu I osobnu njegovu). 
    Mislim da je blagajnici svejedno. 
    Podijelili si poslove sutra (on ce s Enom na uzv glave).

Sanjarka88
    22. Prosinac 2016. 22:04

A to forsiranje vjezbi za sjedenje cudno malo. Mislim Ena ima 7mj ni u jednoj razvojnoj tablici se ne spoimnje da dijete mora sjedit sa 7mj 

Ilani znaci svidila se riba? 👌 
    Pričalica mala 😍😍😍 koliko njima taj svijet mora bit fascinantan. Preslatko 😍
    Muz pere pločice? Ono. Wow. 😁😁😁
    A usi ja jos uvijek tresem kosu nad kadom 😂😂

Sunshine1
    22. Prosinac 2016. 22:05

Ellie ahahaha joooj bas si me nasmijala. Ja bi na tome mjestu komentirala "Aaaa pa ovo je marama slicna onoj kaj sam vam ja poklonila prije dvije godine. Hvala vam puno"😂😂😂😂
    Sanjarka nisam radila ono kaj ti mislis 😂😂😂 jako nemirno spavam,ako je i prebacim o nama na krevet pred jutro onda ne spavam...
    Sarene oblatne,prefini kolac za debile,ja ga obozavam,gotovo ono u 20 min
    https://www.coolinarika.com/recept/734496/
    Crazy mama je mama. Davno prije 7 godina nakon moje glavne operacije uspjela sam prosvercat mob na intenzivnu i upalim i prvo zovem mamu...jer mama je mama. Naravno da su mm stigla silna izvjesca za poruke i zove i zove... I kad sam mu se napokon javila je poludio da zasto nisam njega prvo nazvala. Pa reko moram prvo mamu,jesi lud!! Mama je mama,kad mi budea muz zvat cu prvo tebe. I od tada se zafrkavamo sa tim 'mama je mama'
    Lego u slapi 😂😂😂😂auch

Mm se nesto nabrijava na zaljubljivanje danas 😱😱😱

Tko radi most? Cupavica Lea? No no no!! Zlocesta cupavica. Tena je radila most dobrih tjedan i pol. Ilani i crazy dobro pisu. Terapeutice rekle da je islravljam...pisala sam vec sanjarki. Probaj joj samo izmaknut noge i u buda polozaj da joj dupe padne...ili ruku na prsa jer se onda automatski stisnu. Negdje di zavrsavaju rebra,barem to pali kad tete u dvorani naprave.
    Hodanje...refleks koji bi trebao nestat,ne znam.kada,mi ga nemamo jos od 4 mj. 
    Zadnja 2 dana se pocela bacat na leda i izvijat u krivu,obicno se ljuti. Sad ne znam jel to kao protest,al ne zelim da ro radi,nikako na zelenu granu s njom.

Laku noc

url=https://lilypie.com]

vjeverica8
    22. Prosinac 2016. 22:08

Ne stižem ni čitati a kamoli pisati 😏 muža slabo vidjam već dva tjedna jer mu je ludnica na poslu i svaki drugi dan je na tim domjencima ili šta već 😮 jedva čekam novu godinu 
    Budem vas čitala u noćnim cicopauzama pa možda vas i stignem do jutra 😊 a sad odoh spavati 😊
    Puse svima za brz oporavak 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.