Ugolina, zato jer most ili izvijanje je znak hipertonusa mišića, naravno to utvrđuje fizijatar. Ali nama još u rodilištu govorili da sprecavamo takvo izvijanje prema nazad jer je neprirodno.
Ilani hvala bas cu vidit kad imamo pregled al tek 4.1 a to je taj sistematski di ce sve to provjerit ona go radi unazad tjedan dana ne precesto ali napravi i dize se kad je u jajetu ice prema nogama
Aj barem je NIkolina lijepo odspavala
I jedno pitanje kad je djete bas ono psiholoski spremno za u vrtic ? Ja sam procitala da tek od 3g ?
Vecer zene.
Nije me bilo dan-dva. Bolje mi je pa sam morala nadoknadit tjedan. Jos smrcam i kasljem al nemam temp bas.
Kratak update. Ena je i dalje dobra. Lijepo pavamo, jako smo aktivni i puno se smijemo.
Mm ce najvjerojatije na posao poslije Nove. Fallit ce, navikla se na njega doma...
Jucer smo bile na vjezbama. Radile smo sjedenje. Ajmo rec da je bilo ok. Iako ne volimo i dalje Ines
Danas sam napravila dva kolaca, jos sutra nesto kremasto i to je to.
U sub idemo po moju sestru pa do bake/ ujne na rucak pa doma. Sestra ce ostat cijeli tjedan kod nas. Mm vec isplanirao izlazak, imamo dadilju :)
Idem vas sad citati ne znam uopce gdje sam stala.
Znaci procitala do 1105 i malo napisem pa nesto radit jer po Teni cu taman bit gotova za iduci Bozic. 😄😑
Ilani cestitke na statusu,nije Mile los decko 😂😂😂😂
Super za darivanje i ovdje i super da su neke bebe bolje.
Abies saljemo hug virtualni,jadna malecka bas ju strefilo.
Tpol ja isto mislim ako ne zelis tako kasnu uru za spavanje da probas par dana je drzat budnom od 8, meni odgovara ovo rano budenje.
Smirile nam se noci,sinoc se probudila u 3 al zato jer sam ja tresnula nogom o kindic 😂😂😂😂😏😏📣📣📣
Ugolina imam samo duplo vise kvadrata za cistit. Al ne cistim plocice u kupaoni...aaaa sad se sjetila lustere moram...musice se vide 😤😤😤😤
E i super mi ovo kak si si odspavala hahahaha
Ja napravila saarene oblatne,babi dolje utrpala da mi napravi kokos salamu,sutra jos 1,2 kremasti i ciscenje. Bit ce mm napokon doma pa ce pomoc cuvanjem kcerkice.
Niti ja bas nemam neku ideju kaj sutra maleckoj za rucak. Bit ce mi nekako lakse kad ubacim rucak,onda prvo voce pa za rucak povrce. Sad pokusavam svaki dan drugo.
E i ona je papalica samo takva. Ne smije zdjelu vidit!!! Ja si napravim pahuljice a ona cendra dok nisam pojela. Danas jela rizoto sa piletinom i cvili i cvili i onda joj krenula davat piletinu...veseljeeeee🎉🎉🎉😁😁😁
url=https://lilypie.com]
Iii naravno da vas nisam citala jer moram x stvari napravit.
Nego..nisam vas bas s svekrvom zamarala. Al evo danas je nas odnos podigla na novu razinu..
Donjela je poklone danas I stavila pod bor. U vrecici su I vidi se sto je unutra (nisam virila 😇 ) uglavnom u mojoj je marama koju sam ja NJOJ kupila za rodjendan prije 2 god. Znam da je ta jer to radi moja frendica (crta po svili).
I sad vi meni recite kaj da radim?
Mislim presutit cu na Bozic, ipak je Bozic al malo mi je to...
Uopce ne znam kak da se osjecam.
Bilo bi mi draze da je stavila cokoladu unutra ako vec nece trosit lovu. A ima je.
Pozdrav cure, samo ću kratko jer sam pročitala samo zadnje dvije stranice.
Noći nam se popravile, ali me sad preko dana izluđuje, nesmijem mu izać iz vida... Imam još tonu posla s pripremama za Božić, al nikako stići, evo danas tek jaslice napravila.
Mama me iznenadila pa mi hp-ekspressom poslala domaće kolačiće, mlince i krpice za juhu, i poklone za klince. 😍
Jakov mi počeo radit spaćke, pa sakrije čarapu ispod sebe kad ga presvlačim ili mi stavi legić u papuču 😂😂😂
Ilani čestitam ti na statusu😘😘😘 Nikolina maza 💜
Jel nam Petra bolje? 😙😙😙
Sanjarka kako tvoja ekipa?
Sunshine Tena baš super papa😘 odvalila nogom u kindač 😂😂😂
Ellie dobro da si bolje, do Božića ste svi u formi 👍
TPol moj se isto izvija (al puno manje nego prije) treba to spriječit jer kad počne sjedit, ako se izvija, može opalit glavom u rikverc. poticati "banana" položaj - leđa u blagoj krivulji prema naprijed.
Idem se oprat i leć, mrtva sam, valjda ću uspjet kolače sutra...i prozore, i bor, i počistit, i vani uredit i 🔫
Ellie ahahahahaha ja bi napravila scenu... Nek je Božić... Koja mustra, takve bome treba izmislit 😂😂😂
Vecer mame! 😘
Uh sto volim ovaj lezeci navecer kad sve rijesim. Ma sta volim, obozavam 👌
Muz vegetira tu kraj mene s temperaturom, mudrica u sobi čita lektiru i kaslje 😥 mrzim viruse!
Petric danas popodne povratio obrok 😱 al mislim da nije nista. Povratio je u momentu kad se jako smijao i stucao ìstodobno pa mozda se tu nesto desilo ili se prejeo jer je smazao 200ml. Dobre je volje.
Ja oribala kuhinju danas i sad mi je bas lijepa 😎👌. Od kolaca sutra radim ljesnjak gnjezda a u subotu tortu monte ( sto je Bellaru stavila link na viber) i kuglof. I to je to. Dosta od mene.
Jesam sve rekla sto sam htjela? Tko zna 😃
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji