Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Prosinac 2016. 11:03

Nikolina se vise usmjerila na ove pametne stvari. Ima kad propuzat i prohodat. 😃
    Moj kad se tek kreno rotirat ledja-trbuh isto nije bio bas zainteresiran. No samo odjednom je nesto kliknulo i krenuo je. To njima dode u jednom momentu.

Ja recimo gledam. Mudrica je sa 7mj sama pljeskala kad bi ja pivala tasi tasi...on mi izgleda miljama daleko od toga 😱
    Ja pljescem i pivam i kad prestanem gleda u moje ruke i ceka da krenem opet i to je to 😂😂

Pjeva i brblja i to mu je glavna zanimacija. 
    Ugl nemoj se sekirat oko tog pokretanja. 
    Lana se tek počela s 8 rotirat i nije nikad bila fan toga. Sa 9mj se vec digla na noge. Sa 10 posjela i propuzala a sa nepunih 14mj prohodala.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    22. Prosinac 2016. 11:47

Belkaru,sanjarka,a sto nebi samnom lijepo odgledale maraton gospodara prstenova, traje samo 12 sati film 😂😂😂😂😂

TPol
    22. Prosinac 2016. 12:28

Evo i mene sad na javu , cupavica spava prvi nap hehe a probudile smo se u pola 11 ... Ja s njom produzim jer smo zaspale u pola 1, u 23 je kao zaspala pa se probudila i tako dok nije opet u pola 1 stvarno zaspala 😕 Al ne svida mi se to, probat cu ja sad trening da barem je u 9 probudim, imala je neki ritam od 23-9 a sad to pobrkala. Probat cu je dovest u red ako ide mada od rodenja (osim kad je imala grceve) imala je tu fazu da je od 20-23 budna .... Tako da neznam jel to neki unutarnji sat ili sta .
    Ovde je -3 pa neznam dal da setam van ili ne ... Mislim da cu ic juce smo isli ma ni ne osjeti u ergu
    Pusa za Petricu da nam brzo ozdravi! 
    Vaganje ja nemam vagu pa nemogu izvagat ja nako od oka gledam jel ok 😬 Neodgovorno? 
    Filmovi, tv nemamo dakle sto netfilx ponudi to cemo
    Darivanje uvijek za
    Sto se motorike i tog razvija tice procitala sam da je sve to na plus minus 2,3mj tako da se tu nemora covijek brinut, moja se okrenula pa sad opet pokusava a nemoze ? I radi most cijelo brijeme i bjezi mi kad ju presvlacim 😬
    Mi smo htjeli ic u hr al odustali smo, bit ce guzve hladno je bolje pricekat ....
    Llr i vi brzo ozdravite
    Ilani sto se tice puseNja moja baka je pusila al tata i stric nikad nisu tako da valjda ovisi o osobi ...nikolina ti je prava maza

Masha
    22. Prosinac 2016. 13:22

ja sam prije prve trudnoće rekla da ću harry potera i gospodara prstenova odgledat u trudnoći. mm se tog sjetio i fakat mi donio..i ja pokusala., ali nisam mogla. nema kod mene tih fantazija. ja samo drame i trilere. još ak je nešt po istinitom događaju, to obozavam. i dokumentarce volim.

jel idete van zagrepčanke?

mene ne hebu ti minusi nego magla, vlaga? taj drek ne valja.
    razmišljam da malog obucem i pet minuta provozam po balkonu. čisto da ga omamim
    tako mi je prosli tjedan spavao 2,5 sata. sta vi kazete?

idem oprat suđe.
    imam kelj od jučer i idemi ispeći batak i dobatak. i sve tako userem, zagorilo, izgorilo i bacim. kazem maloj imammo kelj i šunkicu. šunkicu ne jedem...tak da idem malo tog kelja. premda sam zabrijala da mi se mali jučer derao od kelja. ko bi znao vise. jučer sam prvi put kelj napravila sa zaprškom inače samo malo brašna umutim u vodi i dodam.
    u bem ti napravi ja nauku od ove glupostil.

bebe okretalice pusa. mislim da ce nas mali bit zilav. premda me nikad ta motorika nije dirala nit sam pratila sta kad trebaju. moj se jučer prebacio s leđa na trbuh. meni izgledao kao a ima grč jer su mu ruke ostale ispod njega (kelj<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<'hahahhah<) a jad ga uzmemo ispod ruku on hoda. ode, noga pred nogu i ode. prestrasno za gledat. jel to normalno? mozda da malo zabrijem na motoriku. to me, ne znam zasto, nije nikad brinulo

Abies
    22. Prosinac 2016. 13:23

Masho imam babyhaler. Sin je imao jak bronhitis i .... Itd.
    Osjećam se premlaćeno. Tako mala a tako žilava. Čistite nos 50* na dan. Inhalacija 2* na atomizer. Pa ventolin 3* a ona se baca. Sad srećom sin jeo pa ne moram kuhat do noći

Ugolina
    22. Prosinac 2016. 13:41

Masho,dapace da radi korake kad ga primis pod pazuhe a nogama dotakne povrsinu, to i moraju moc..isto jedan od refleksa..ne znam kad se izgubi

Ugolina
    22. Prosinac 2016. 13:42

I na pocetku kad se prevrnu isto ne znaju ruku izvuc..mojoj trebalo nekoliko dana da skuzi kako ruku izvuc

22. Prosinac 2016. 14:11

Dan mame! 

Šta se radi? Ja uspjela uspavati obozavateljicu i počastila me je spavanjem od čak sat vremena. Što sam za to vrijeme uspjela? , Ništa. Dati ručak djeci i sama jesti, isplest pletenice Inji jer eto ona bi baš danas pletenice i oprati suđe. Krenem iznijeti van kolica da se idemo prošetati i shvatim da se ja danas nisam ni umila ni pročešljala😰😦  na što sam spala... 

Abies a valjda će sva ta silna terapija dati brzo rezultat. Jel ju danas manje boli kad kašlja, kako ti se čini? 

Masha samo ti izvedi malog na balkon ne na 5,na 20minuta.

TPol, da si u hr vjerojatno bi morali na vježbe, ne smije ti raditi most. Ali nisi u hr pa kod vas valjda nisu toliko popularni te hiper hipo dijagnoze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.