O crazy bas ga uhavtilo, neka ozdravi brzo! Joj kad moja dobije temperaturu mislim da cu bit velik panicar
Susnshine, a sta ne sta is tenu kasnije spavat?
Elle neznam sto se tice jela kazu da svaka beba kad bude spremna pa nije neki problem ako nece i kazu obicno kad sama sjedne da pocne radje jest. Tak sam procitala 😬
vecer curke
ejic sirena ima jos temp ali ne raste vise od 37,5 pod pazuhom.
kod mene veselo i C. Zakurila ona ima 38,5,ona je mamina hrabrica kaze nije meni mama nista ali me glava boli jako.
isla sam do grada po voce i limun,a mm je ostao s njima troma. Kad sam dosla on je sirenu presvlacio,kaze ukila se morao sam je presvuci da se ne zacrveni guza. Ovo je prvi put da je on presvlaci
Mare ti i tm ste bas pravi tim!
Tpol stavila bi je ali ona nakon popodnevnog spavanca nema sanse da odspava a ne mogu je bas od 3,4 drzat budnom do 9. Iako zna zaspat u 9 i isto se budi u 7. Ali noci bi nam bike bolje. Evo sad spava...bas me zanima kako ce danas bit.
url=https://lilypie.com]
Joj eee ja s Jakovom imala tu fazu jaaaako ranog buđenja... u 5:30... Bez greške... Stavim ga u 7na spavanje...ok očito prerano...stavim u 8, opet buđenje u 5:30, pa 9-10...frajer se uredno budio u 5:30 bez obzira kad bi išao na spavanje. Prošlo i to. Sad se uglavnom oko 7 diže.
Mare bravo za tm 👍 preživio je.
Issi i sireni puse da padne temperatura 😘😘
Bokic svima.
Kako mrzim tu zimu i glupe bolescure. dakle mi se jis drzimo..ali
Malac je tak nervozan. trpa si ruke u usta..grize..slini..jeca..zavija..u svojoj lezaljci lupa rukama i nogama..kad ga uzmes malo se smiri. slini po ramenu..grize..pa majke ti hoce zub sa 3,5 mj??
Ja danas zacudo dobro raspolozena. 😅😅😅😃
Sutra trebamo imat goste.
Vi mali sto kurite..brzo ozdravite..
Mi zelimo samo imati mirnuuu noooooc i nist vise.
Hej žene!
Dan ide kraju , prezivili haha.
Jos kupanje boca i aj u zemlju snova. Valjda se i ja budem imala snage okupat. Kosu necu ni spominjati mozes iscidit s nje ulje za auto 😒
Mm nece doma prije 21h ako ne i kasnije.
Ugolina se podruzila s kolegicama?👍
Ejic em muz nije nocario em osvojio vrijednu nagradu ma kud ces bolje 😉
Uzivajte na adventu veceras 🎄
Sarlina uzivajte na rodjendanu 🎁
Crazy zeno zmajice 🤗 nadam se da je Jakov sutra ko novi!
Mare u tebe veselo 😓 nek curkama brzo prode fibra!
Masho moze zub sa 3mj vani. Nebi bio ni prvi ni zadnji 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji