Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    10. Prosinac 2016. 11:31

Da ti muški... 
    Moj je u svinjama i smrekama. Da još ima nešto i to bi bio. 
    Izgleda da i petri ide zub. Jedino logično za ovo ponašanje. 
    Aaaaaa

CrazyPuppet
    10. Prosinac 2016. 12:20

kraljiceee 😎
    Sanjarka bravo za mudricu! A Petrić će se valjda smirit. Drži se 😘
    Abies muža tavom!!! Je*eš nered... Ja bih isto do svojih, samo da su bliže
    TPol sofa je TOP!

Ugolina
    10. Prosinac 2016. 12:40

Moj plan o odlasku mojima je pao u vodu..zove kolegica jutros dal mogu njih tri doc mi ipak danas,trebale su sutra..a ja ubacila u nizu i pici po stanu...kolac,ducan po neke zimske,cajne,sira, imam prsuta doma,kratka setnja barem malo zraka da dobimo obje,dovrsi kolac,slozi nareske, peglaj, evo uspavala deriste,idem prebrisat podove i malo kupaonu,sreca pa sam neki dan ju detaljno al tek toliko,volim da mi wc cist kad netko dolazi,prasinu imam... a onda kad se probudi moram do svekrica po muza i pelene, ostali bez,imam tri pelene doma jos,a kod njih imamo hrpu paketa rezervnih..kaj jos kaj jos..ne znam..idem to

ejic
    10. Prosinac 2016. 12:44

Hello hello mame i bebe!

Mi se spremamo po 2.x danas spavati. Nadam se da ce zaspati dok ja napisem post 😉

Mm jucer na tomboli na zavrsnici firme osvojio 1.nagdradu, stolni kamin 😮😮 Prije 2 godine je na jednoj tomboli osvojio 2.nagradu, sad 1. Od sad pocne igrati loto kad ima toliko srece 😆

Nasa noc bila ok, 21-1-4-6:30-7:40. Nakon stavljanha u krevet poslje dojenja obavezno jednom uvaljivanje dude ali ostalo mir.

Sandrich, ni ja nebi izdrzala zivjeti skupa s mojima ili njegovima 😮😮 Svaka cast! Nadam se da ce vam stan biti sto prije gotov! 😘

Abies, muz jos ima obzira prigovarati sto kuca nije sredena... 😠😠 Jel mozes na par dana kod svojih sa djecom? Da malo odmoris sve sama raditi, a muz da malo razmisli...

Sanjarka, bravo za 2.zubic!!! 👶❤
    A bome bravo i za mudricu!! 👧❤👍

Crazy, kako su Jakov i tm? Jel malo bolje nego jucer?

Mare, sirenici prosla temperatura?

Mi danas dobivamo goste koji ce spavati kod nas. Jucer sam cistila kucu ko luda da na nesto lici 😣
    Navecer idemo na advent. Nadam se da nece biti prehladno i da Marcel nece biti nervozan 😕
    Nemojte mi previse natipkati do sutra!😘😘

Ugolina
    10. Prosinac 2016. 13:17

I nakon pol sata i svega nabrojanog kaj cu radit,ja gotova hahaha,onda mozete mislit kak sam bila temeljita 🔫🔫🔫
    S obzirom da budu dosle oko pol pet,vec bu mrak,i moja povrsnost u ciscenju nece doc do izrazaja 😂😂😂 ma zaboli me...skuhala sam li lijepo svoj,kak bi muz reko,buckuris..kombinaciju kapucina i instant kave..i stavljam maskaru 😂 ne mrdam vise s kauca dok se zlica moja ne zbudi

CrazyPuppet
    10. Prosinac 2016. 13:49

Bemti očisti... Evo konačno ga i ja stisla 😂
    Kod mene malo veselo pa vas slabo stigla popratit. 
    Sanjarka super za 2. zubić!
    Ejić, keksi super izgledaju. Oće preživit do Božića? 😉👍
    Jakov danas bolje, jučer kurio 40, ujutro 38.8, sad više nema temp. Malo sraćka. Igra se, čak je nešto malo i pojeo. Mm nije bolestan, HB bio lažni alarm. Al svejedno se samo izležava 😂
    Imam u planu spremit još što se da i čišćenje. Majstor što nam radi nešto u apartmanu, ponudio da nam njegova žena očisti apartman, tako da 👍👍👍
    Josip spava drugu turu danas 👍
    Ugolina vrijednice! Šaljemo pusu nasmijanoj imenjakinji 😘

Ugolina
    10. Prosinac 2016. 13:56

Jakov kurio 40 ??? 😲😲😲😲😲 ajme,kaj si radila?samo mu skidala temp? ja bi se usrala od straha

CrazyPuppet
    10. Prosinac 2016. 14:01

Ma on uvijek kuri 40, nema kod njega između. Skidali smo temp sirupom, zvala dr. pa mi rekla nek mu kupim još prašak za rehidraciju, pa to pije. Ofc puuuno vode...

sarlina
    10. Prosinac 2016. 14:40

oooooo zenee...ja nikako ne stignem sve pročitati....uvijek sam u zaostatku nekih 50ak stranica hahahhaha....
    Abies...ljubimo te...hvala za poklon....jeko smo sretnio što je od tebe, ali otvaramo kad nam tata dođe kući popodne...ili možda i na Božić..odlučiti ćemo zajedno...baš se veselimo....
    Ljubac ostalim forumskim ljetnicama..
    P.S. idemo na neki dječji rođendančić pa je spremanje u tijeku...kissy dječici, a muževima beeelj kad vas sekiraju...

uykmyjh
    10. Prosinac 2016. 15:36

petric zubic 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.