🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Arianne

Broj poruka: 286

Prijavi adminu

Babyboy, a koliko puta ti po danu jede i koji su razmaci?
    Mi smo na razmaku od 2 i pol do 3 sata  po danu,  tipa od 6 ujutro do 6 popodne  i onda ostalo par obroka, jedan navecer veci i po noci (nakon ponoci) cica samo da ga drzi i zaspi.
    .
    Sparkle poznato mi je to s hranjenjem, ja sam imala te probleme s onim vitaminima. Dam mu uglavnom na zlicicu nakon obroka. Probala sam kao sto ste tu napisale s mlijekom u zlicici i onda je samo jos lakse sve ispljunuo. 😆 I onda sam probala u bocicu, i otprilike pogodim kad ce koliko AD popit u danu ali kad u to stavim te kapi bas me onda zezne i popije pola. Pa se vratili na zlicicu. 
    .
    Sto se tice gostiju mene uglavnom slusaju i postuju, svima kazem da u 8 idem spavat pa dodu najkasnije 5-6 do 7 i nesto. 
    Stvarno bi trebali razumjet.
    .
    Mi slicno ko i Sparkle muku mucimo s dnevnim uspavljivanjem i spavanjem. I duze traje da zaspi i onda malo spava. A uspavljivao bi se noseci, ima 6 i pol kila i ja 156 cm, treba mu i pol ure da zaspi i onds spava 15 min. Naravno na kraju bude nervozan i place jer je umoran. Pratimo budne prozore. Ovo je zadnjih par dana, dosad je bilo lakse. Mislim da je to onaj skokic oko 11-12 tjedna.
    Sve je to ok, samo ja vise fizicki ne mogu to nosenje koliko me bole leđa.

It's a boy 💙

• babyboy

Broj poruka: 253

Prijavi adminu

Arianne

Babyboy, a koliko puta ti po danu jede i koji su razmaci?
    Mi smo na razmaku od 2 i pol do 3 sata po danu, tipa od 6 ujutro do 6 popodne i onda ostalo par obroka, jedan navecer veci i po noci (nakon ponoci) cica samo da ga drzi i zaspi.
    .
    Sparkle poznato mi je to s hranjenjem, ja sam imala te probleme s onim vitaminima. Dam mu uglavnom na zlicicu nakon obroka. Probala sam kao sto ste tu napisale s mlijekom u zlicici i onda je samo jos lakse sve ispljunuo. 😆 I onda sam probala u bocicu, i otprilike pogodim kad ce koliko AD popit u danu ali kad u to stavim te kapi bas me onda zezne i popije pola. Pa se vratili na zlicicu.
    .
    Sto se tice gostiju mene uglavnom slusaju i postuju, svima kazem da u 8 idem spavat pa dodu najkasnije 5-6 do 7 i nesto.
    Stvarno bi trebali razumjet.
    .
    Mi slicno ko i Sparkle muku mucimo s dnevnim uspavljivanjem i spavanjem. I duze traje da zaspi i onda malo spava. A uspavljivao bi se noseci, ima 6 i pol kila i ja 156 cm, treba mu i pol ure da zaspi i onds spava 15 min. Naravno na kraju bude nervozan i place jer je umoran. Pratimo budne prozore. Ovo je zadnjih par dana, dosad je bilo lakse. Mislim da je to onaj skokic oko 11-12 tjedna.
    Sve je to ok, samo ja vise fizicki ne mogu to nosenje koliko me bole leđa.

Trudim se da jede svaka 2,5-3 sata,ali se zna dogoditi da prođe i 4 sata i opet mi isto popije,tj. malo kolicinski. Jede količinu po obroku kao beba od 1 mj,čak i neko novorođenče jede vise nego on🤔🤪
    Možda kad jednom krene sam papati u budnom stanju bude drukčije..
    Jesi ga probala nositi u marami,možda bi ti tako zaspao pa ga prebaciš?

laurell

Broj poruka: 815

Prijavi adminu

M-P

laurell

Kod nas je isto spavanje noćno u vreći. Kod njih su bitne oznake TOG (i onda po tome po temperaturi u sobi otprilike ima kako obuci dijete ispod). Mi imamo vreću koja je TOG 3.0, dakle zimska bas, i ja njega stavljam samo u dugi bodi, noge gole, carapice i vreća. Bude topal topal 😅. Kad mu dođe “njegova ura” za spavanje i nervoza odmah ga presvlačim, stavljam u vreću, zanjisemo ga par puta na rukama tako u vreći i u krevetić ide.

Ko je krenuo s dobranom i kašicama? Sto mislite o kuhalima na paru (ili tipa Avent 4u1 koji i mixa, ima i neki Babymoov, Beaba..) to bacanje novaca ili je praktično?
    Samo da te pozdravim. Nadam se da ste dobro ti i bebica
    (I druge cure iako nisam s njima bas bila na forumu).
    Ja sam uzela babymoov i meni je top stvar. U pocetku je malo zeznuto kad idu manje kolicine taj blender ali ja ga koristim, a nekad si pomognem stapnim mikserom. Ovo na pari mi je top stvar i dobijes kao knjizicu koliko se sto kuha i po kojim razinama. Bila je taman neka akcija tog babymoov pa si poprati. Mozda ga opet snize, uzela sam onaj xl. Mi smo krenuli s kasicama prije 2 tj i zasad sve super ide. ❤️

Ajmee M P bas mi je drago da si se javila!!! tvoj bebač je već velikiii 🙏🏽🤍 leti vrijeme. e bas ti hvala za info za babymoov pogledati ću, imamo još vremena do uvođenja kašica ali sve sto može pomoći i uskratiti vrijeme rado biram 🙈😅. 

netko je spomenuo baby brezzu. i mi je imamo, top stvar i spas stvarno, noću pogotovo 🫠

babyboy bome i ovaj moj zajebant počeo nešto oko hrane zezati. jučer i prekjučer sve nešto po malo, max smo došli do 110 (i to 70-80ml pa nakon pola sata ostatak). Ne znam sto mu je. Noćas isto nakon 4h sna, probudi se jesti i pojede 70ml samo. 
    Danas je mrvu bolje, ali isto nema šanse da pojede bas cijelu dozu. Primjetila sam da mu se poremetilo i dnevno spavanje, teško da zaspe, nervira se, place, želi zaspati ali ne želi. 

Btw. Mi smo na Aptamil Comfortu, pedijatra smo pitali za prelazak na “običan” jer faza grčeva (nismo ih pretjerano ni imali) je završila, a na comfortu je mekša i Rijeda stolica i pun mi je kufer vise 😂. Samo ne znam postoji aptamil PRE i aptamil 1. Koja je razlika i na koji preci? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• babyboy

Broj poruka: 253

Prijavi adminu

laurell

M-P

laurell

Kod nas je isto spavanje noćno u vreći. Kod njih su bitne oznake TOG (i onda po tome po temperaturi u sobi otprilike ima kako obuci dijete ispod). Mi imamo vreću koja je TOG 3.0, dakle zimska bas, i ja njega stavljam samo u dugi bodi, noge gole, carapice i vreća. Bude topal topal 😅. Kad mu dođe “njegova ura” za spavanje i nervoza odmah ga presvlačim, stavljam u vreću, zanjisemo ga par puta na rukama tako u vreći i u krevetić ide.

Ko je krenuo s dobranom i kašicama? Sto mislite o kuhalima na paru (ili tipa Avent 4u1 koji i mixa, ima i neki Babymoov, Beaba..) to bacanje novaca ili je praktično?
    Ja sam uzela babymoov i meni je top stvar. U pocetku je malo zeznuto kad idu manje kolicine taj blender ali ja ga koristim, a nekad si pomognem stapnim mikserom. Ovo na pari mi je top stvar i dobijes kao knjizicu koliko se sto kuha i po kojim razinama. Bila je taman neka akcija tog babymoov pa si poprati. Mozda ga opet snize, uzela sam onaj xl. Mi smo krenuli s kasicama prije 2 tj i zasad sve super ide. ❤️
    Ajmee M Pbas mi je drago da si se javila!!! tvoj bebač je već velikiii 🙏🏽🤍 leti vrijeme. e bas ti hvala za info za babymoov pogledati ću, imamo još vremena do uvođenja kašica ali sve sto može pomoći i uskratiti vrijeme rado biram 🙈😅.

netko je spomenuo baby brezzu. i mi je imamo, top stvar i spas stvarno, noću pogotovo 🫠

babyboy bome i ovaj moj zajebant počeo nešto oko hrane zezati. jučer i prekjučer sve nešto po malo, max smo došli do 110 (i to 70-80ml pa nakon pola sata ostatak). Ne znam sto mu je. Noćas isto nakon 4h sna, probudi se jesti i pojede 70ml samo.
    Danas je mrvu bolje, ali isto nema šanse da pojede bas cijelu dozu. Primjetila sam da mu se poremetilo i dnevno spavanje, teško da zaspe, nervira se, place, želi zaspati ali ne želi.

Btw. Mi smo na Aptamil Comfortu, pedijatra smo pitali za prelazak na “običan” jer faza grčeva (nismo ih pretjerano ni imali) je završila, a na comfortu je mekša i Rijeda stolica i pun mi je kufer vise 😂. Samo ne znam postoji aptamil PRE i aptamil 1. Koja je razlika i na koji preci?

Pre sadrži kao i majčino mlijeko samo laktozu dok 1 sadrži škrob pa je malo kremastiji. S obzirom da sam ja izdajala kad smo prelazili na adaptirano išla sam na najsličnije majčinom mlijeku. E sad koji odabrati stvarno ne znam,možda 1?!

laurell

Broj poruka: 815

Prijavi adminu

Babyboy ja sam se izdajala prvih mjesec dana + adaptirano ali Comfort odmah. možda onda 1, da. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Arianne

Broj poruka: 286

Prijavi adminu

Babyboy, da, bas sam pitala jer sam mislila da ti mozda jede cesce. Drzim fige da to prođe sto prije.
    .
    I hva puno na savjetu, imam ergobaby nosiljku pa sam je izvukla da je isprobam. Iskremo mislila sam i prije ali su na vjezbicama rekli ne, ali sad cu pokusat.

It's a boy 💙

M-P

Broj poruka: 663

Prijavi adminu

laurell

M-P

laurell

Ajmee M Pbas mi je drago da si se javila!!! tvoj bebač je već velikiii 🙏🏽🤍 leti vrijeme. e bas ti hvala za info za babymoov pogledati ću, imamo još vremena do uvođenja kašica ali sve sto može pomoći i uskratiti vrijeme rado biram 🙈😅.

https://ibb.co/pKnPLkw veliki je da. Ide mu i drugi zubic.. prebrzo je proslo vrijeme
    🥰🥹

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Leeloo101

Broj poruka: 1095

Prijavi adminu

Pozdrav svima.. vidim i dalje slicni problemi kod svih.  Kod nas dnevno spavanje vise manje ok, noću si je mlada dama uvela jos jedan obrok, prvi oko 1 drugi oko 5 i onda često bude budna po pola h i smijulji se..
    .
    .
    Nego jos se nije okrenula na trbuh sama. Ja joj pomognem pa se okrene, a nije ni s trbuha na leđa.   I jako rijetko se smije glasom, a smije se često... i sve prati i lijepo se drži, ne znam panicarim li bezveze... i odguruje se nogicama da me zadnja dva dana rebra bole

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Johicaa

Broj poruka: 300

Prijavi adminu

Jutro curke kako ste?kako su bebice?
    Kod nas kiša citav dan pa sam i ja nikakva, cekam da se probudi pa da idemo prvi put kod bake i dide na ručak.
    Kod nas se dnevno spavanje normaliziralo spava 3-4 puta od 40 min do 2 h, u svom krevetu u vreci i uspjeva se dosta puta sam uspavat kad se probudi nakon 30 min naravno ja ga pratim na kameru citavo vrijeme dok nesto obavljam po kuci.
    Po noci legnemo u 7 budnog ga legnem on sam zaspe a ja sam tu kao "podrska" lezim na svom krevetu. Jedno papanje nakon 7-8 h sna i nastavi spavat do jutra. Zadovoljna sam i blagoslovljena mama.❤️
    Jucer se prvi put nasmijao glasno i to vise puta na neku moju rijec , danas nije htio 🥲🤣
    Nadam se da ce se ovako nastaviti i da nas nece pokositi regresija bas jako 🫠

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

• sparkle212

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Cure bas super za dobra spavanja 😊
    .
    Nama je vec par dana nervoza, dnevno spavanje je max 40min, nakon toga malo je dobre volje i zacas opet nervoza. Nocas se puno budila, jela je u 1, 3, 5, 7, nebitno jel formula ili moje mlijeko, budila se 🥴 pokusava se okrenuti, nekad uspije sama nekad malo pomognemo. Postalo je malo tesko s njom planirati odlaske u goste ili bilo sta planirati jer su nervoze, a uskoro imamo krstenje pa trebamo pozivat ljude. Nadam se da ju bude malo popustilo i da bude bar malo bolje volje

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.