Babyboy, a koliko puta ti po danu jede i koji su razmaci?
Mi smo na razmaku od 2 i pol do 3 sata po danu, tipa od 6 ujutro do 6 popodne i onda ostalo par obroka, jedan navecer veci i po noci (nakon ponoci) cica samo da ga drzi i zaspi.
.
Sparkle poznato mi je to s hranjenjem, ja sam imala te probleme s onim vitaminima. Dam mu uglavnom na zlicicu nakon obroka. Probala sam kao sto ste tu napisale s mlijekom u zlicici i onda je samo jos lakse sve ispljunuo. 😆 I onda sam probala u bocicu, i otprilike pogodim kad ce koliko AD popit u danu ali kad u to stavim te kapi bas me onda zezne i popije pola. Pa se vratili na zlicicu.
.
Sto se tice gostiju mene uglavnom slusaju i postuju, svima kazem da u 8 idem spavat pa dodu najkasnije 5-6 do 7 i nesto.
Stvarno bi trebali razumjet.
.
Mi slicno ko i Sparkle muku mucimo s dnevnim uspavljivanjem i spavanjem. I duze traje da zaspi i onda malo spava. A uspavljivao bi se noseci, ima 6 i pol kila i ja 156 cm, treba mu i pol ure da zaspi i onds spava 15 min. Naravno na kraju bude nervozan i place jer je umoran. Pratimo budne prozore. Ovo je zadnjih par dana, dosad je bilo lakse. Mislim da je to onaj skokic oko 11-12 tjedna.
Sve je to ok, samo ja vise fizicki ne mogu to nosenje koliko me bole leđa.
It's a boy 💙
Babyboy, a koliko puta ti po danu jede i koji su razmaci?
Mi smo na razmaku od 2 i pol do 3 sata po danu, tipa od 6 ujutro do 6 popodne i onda ostalo par obroka, jedan navecer veci i po noci (nakon ponoci) cica samo da ga drzi i zaspi.
.
Sparkle poznato mi je to s hranjenjem, ja sam imala te probleme s onim vitaminima. Dam mu uglavnom na zlicicu nakon obroka. Probala sam kao sto ste tu napisale s mlijekom u zlicici i onda je samo jos lakse sve ispljunuo. 😆 I onda sam probala u bocicu, i otprilike pogodim kad ce koliko AD popit u danu ali kad u to stavim te kapi bas me onda zezne i popije pola. Pa se vratili na zlicicu.
.
Sto se tice gostiju mene uglavnom slusaju i postuju, svima kazem da u 8 idem spavat pa dodu najkasnije 5-6 do 7 i nesto.
Stvarno bi trebali razumjet.
.
Mi slicno ko i Sparkle muku mucimo s dnevnim uspavljivanjem i spavanjem. I duze traje da zaspi i onda malo spava. A uspavljivao bi se noseci, ima 6 i pol kila i ja 156 cm, treba mu i pol ure da zaspi i onds spava 15 min. Naravno na kraju bude nervozan i place jer je umoran. Pratimo budne prozore. Ovo je zadnjih par dana, dosad je bilo lakse. Mislim da je to onaj skokic oko 11-12 tjedna.
Sve je to ok, samo ja vise fizicki ne mogu to nosenje koliko me bole leđa.
Trudim se da jede svaka 2,5-3 sata,ali se zna dogoditi da prođe i 4 sata i opet mi isto popije,tj. malo kolicinski. Jede količinu po obroku kao beba od 1 mj,čak i neko novorođenče jede vise nego on🤔🤪
Možda kad jednom krene sam papati u budnom stanju bude drukčije..
Jesi ga probala nositi u marami,možda bi ti tako zaspao pa ga prebaciš?
Kod nas je isto spavanje noćno u vreći. Kod njih su bitne oznake TOG (i onda po tome po temperaturi u sobi otprilike ima kako obuci dijete ispod). Mi imamo vreću koja je TOG 3.0, dakle zimska bas, i ja njega stavljam samo u dugi bodi, noge gole, carapice i vreća. Bude topal topal 😅. Kad mu dođe “njegova ura” za spavanje i nervoza odmah ga presvlačim, stavljam u vreću, zanjisemo ga par puta na rukama tako u vreći i u krevetić ide.
—
Ko je krenuo s dobranom i kašicama? Sto mislite o kuhalima na paru (ili tipa Avent 4u1 koji i mixa, ima i neki Babymoov, Beaba..) to bacanje novaca ili je praktično?Samo da te pozdravim. Nadam se da ste dobro ti i bebica
(I druge cure iako nisam s njima bas bila na forumu).
Ja sam uzela babymoov i meni je top stvar. U pocetku je malo zeznuto kad idu manje kolicine taj blender ali ja ga koristim, a nekad si pomognem stapnim mikserom. Ovo na pari mi je top stvar i dobijes kao knjizicu koliko se sto kuha i po kojim razinama. Bila je taman neka akcija tog babymoov pa si poprati. Mozda ga opet snize, uzela sam onaj xl. Mi smo krenuli s kasicama prije 2 tj i zasad sve super ide. ❤️
Ajmee M P bas mi je drago da si se javila!!! tvoj bebač je već velikiii 🙏🏽🤍 leti vrijeme. e bas ti hvala za info za babymoov pogledati ću, imamo još vremena do uvođenja kašica ali sve sto može pomoći i uskratiti vrijeme rado biram 🙈😅.
—
netko je spomenuo baby brezzu. i mi je imamo, top stvar i spas stvarno, noću pogotovo 🫠
—
babyboy bome i ovaj moj zajebant počeo nešto oko hrane zezati. jučer i prekjučer sve nešto po malo, max smo došli do 110 (i to 70-80ml pa nakon pola sata ostatak). Ne znam sto mu je. Noćas isto nakon 4h sna, probudi se jesti i pojede 70ml samo.
Danas je mrvu bolje, ali isto nema šanse da pojede bas cijelu dozu. Primjetila sam da mu se poremetilo i dnevno spavanje, teško da zaspe, nervira se, place, želi zaspati ali ne želi.
—
Btw. Mi smo na Aptamil Comfortu, pedijatra smo pitali za prelazak na “običan” jer faza grčeva (nismo ih pretjerano ni imali) je završila, a na comfortu je mekša i Rijeda stolica i pun mi je kufer vise 😂. Samo ne znam postoji aptamil PRE i aptamil 1. Koja je razlika i na koji preci?
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Kod nas je isto spavanje noćno u vreći. Kod njih su bitne oznake TOG (i onda po tome po temperaturi u sobi otprilike ima kako obuci dijete ispod). Mi imamo vreću koja je TOG 3.0, dakle zimska bas, i ja njega stavljam samo u dugi bodi, noge gole, carapice i vreća. Bude topal topal 😅. Kad mu dođe “njegova ura” za spavanje i nervoza odmah ga presvlačim, stavljam u vreću, zanjisemo ga par puta na rukama tako u vreći i u krevetić ide.
—
Ko je krenuo s dobranom i kašicama? Sto mislite o kuhalima na paru (ili tipa Avent 4u1 koji i mixa, ima i neki Babymoov, Beaba..) to bacanje novaca ili je praktično?Samo da te pozdravim. Nadam se da ste dobro ti i bebica
Ja sam uzela babymoov i meni je top stvar. U pocetku je malo zeznuto kad idu manje kolicine taj blender ali ja ga koristim, a nekad si pomognem stapnim mikserom. Ovo na pari mi je top stvar i dobijes kao knjizicu koliko se sto kuha i po kojim razinama. Bila je taman neka akcija tog babymoov pa si poprati. Mozda ga opet snize, uzela sam onaj xl. Mi smo krenuli s kasicama prije 2 tj i zasad sve super ide. ❤️Ajmee M Pbas mi je drago da si se javila!!! tvoj bebač je već velikiii 🙏🏽🤍 leti vrijeme. e bas ti hvala za info za babymoov pogledati ću, imamo još vremena do uvođenja kašica ali sve sto može pomoći i uskratiti vrijeme rado biram 🙈😅.
—
netko je spomenuo baby brezzu. i mi je imamo, top stvar i spas stvarno, noću pogotovo 🫠
—
babyboy bome i ovaj moj zajebant počeo nešto oko hrane zezati. jučer i prekjučer sve nešto po malo, max smo došli do 110 (i to 70-80ml pa nakon pola sata ostatak). Ne znam sto mu je. Noćas isto nakon 4h sna, probudi se jesti i pojede 70ml samo.
Danas je mrvu bolje, ali isto nema šanse da pojede bas cijelu dozu. Primjetila sam da mu se poremetilo i dnevno spavanje, teško da zaspe, nervira se, place, želi zaspati ali ne želi.
—
Btw. Mi smo na Aptamil Comfortu, pedijatra smo pitali za prelazak na “običan” jer faza grčeva (nismo ih pretjerano ni imali) je završila, a na comfortu je mekša i Rijeda stolica i pun mi je kufer vise 😂. Samo ne znam postoji aptamil PRE i aptamil 1. Koja je razlika i na koji preci?
Pre sadrži kao i majčino mlijeko samo laktozu dok 1 sadrži škrob pa je malo kremastiji. S obzirom da sam ja izdajala kad smo prelazili na adaptirano išla sam na najsličnije majčinom mlijeku. E sad koji odabrati stvarno ne znam,možda 1?!
—
Ja sam uzela babymoov i meni je top stvar. U pocetku je malo zeznuto kad idu manje kolicine taj blender ali ja ga koristim, a nekad si pomognem stapnim mikserom. Ovo na pari mi je top stvar i dobijes kao knjizicu koliko se sto kuha i po kojim razinama. Bila je taman neka akcija tog babymoov pa si poprati. Mozda ga opet snize, uzela sam onaj xl. Mi smo krenuli s kasicama prije 2 tj i zasad sve super ide. ❤️Ajmee M Pbas mi je drago da si se javila!!! tvoj bebač je već velikiii 🙏🏽🤍 leti vrijeme. e bas ti hvala za info za babymoov pogledati ću, imamo još vremena do uvođenja kašica ali sve sto može pomoći i uskratiti vrijeme rado biram 🙈😅.
—
—
—
https://ibb.co/pKnPLkw veliki je da. Ide mu i drugi zubic.. prebrzo je proslo vrijeme
🥰🥹
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pozdrav svima.. vidim i dalje slicni problemi kod svih. Kod nas dnevno spavanje vise manje ok, noću si je mlada dama uvela jos jedan obrok, prvi oko 1 drugi oko 5 i onda često bude budna po pola h i smijulji se..
.
.
Nego jos se nije okrenula na trbuh sama. Ja joj pomognem pa se okrene, a nije ni s trbuha na leđa. I jako rijetko se smije glasom, a smije se često... i sve prati i lijepo se drži, ne znam panicarim li bezveze... i odguruje se nogicama da me zadnja dva dana rebra bole
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Jutro curke kako ste?kako su bebice?
Kod nas kiša citav dan pa sam i ja nikakva, cekam da se probudi pa da idemo prvi put kod bake i dide na ručak.
Kod nas se dnevno spavanje normaliziralo spava 3-4 puta od 40 min do 2 h, u svom krevetu u vreci i uspjeva se dosta puta sam uspavat kad se probudi nakon 30 min naravno ja ga pratim na kameru citavo vrijeme dok nesto obavljam po kuci.
Po noci legnemo u 7 budnog ga legnem on sam zaspe a ja sam tu kao "podrska" lezim na svom krevetu. Jedno papanje nakon 7-8 h sna i nastavi spavat do jutra. Zadovoljna sam i blagoslovljena mama.❤️
Jucer se prvi put nasmijao glasno i to vise puta na neku moju rijec , danas nije htio 🥲🤣
Nadam se da ce se ovako nastaviti i da nas nece pokositi regresija bas jako 🫠
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
🌈👶🏻 Baby boy R 21.08
Cure bas super za dobra spavanja 😊
.
Nama je vec par dana nervoza, dnevno spavanje je max 40min, nakon toga malo je dobre volje i zacas opet nervoza. Nocas se puno budila, jela je u 1, 3, 5, 7, nebitno jel formula ili moje mlijeko, budila se 🥴 pokusava se okrenuti, nekad uspije sama nekad malo pomognemo. Postalo je malo tesko s njom planirati odlaske u goste ili bilo sta planirati jer su nervoze, a uskoro imamo krstenje pa trebamo pozivat ljude. Nadam se da ju bude malo popustilo i da bude bar malo bolje volje
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji