Sparkle212 evo mi taman dosli kuci i on je nervozirao stalno u gostima pa te u potpunosti razumijem. Svako malo plakao jer ne voli toliko paznju koju mu sad svi daju jer je svima centar svijeta.🤣
Prezivjeli smo, sad jos Bozic da prezivimo i odlazak kod mojih i onda smo "na konju".
Cim kvrkne svi komentiraju gladan je, to je taj nas mentalitet..onda kad ga dojim svi moraju vidjet kako ga dojim jer sam ocito jedina osoba u obitelji koja je uspjela dojiti bebu , a on mrzii kad mu netko prica nad glavom dok jede. Sve u svemu zanimljivo iskustvo 🤣 moram s vremenim oguglat na gluposti al realno ja postanem prestimulirana od drugih ljudi kamoli nece on.
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
🌈👶🏻 Baby boy R 21.08
Johica oo sve mi je to poznato. Jos kad sam dojila, najgore mi je bilo dok su se svi sjatili nad nas i gledali kako malena cica. Ne znas jel gore dok su zene visile nad menom ili muski, pa onda krenu bebu dragati po glavi i pricati joj, pa se ona unervozi i pocne pustati cicu i tako moja cica vani pred svima 🙄🤦♀️
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Johica bas je lijepo cut da netko spava bez problema, pomislim onda da ima nade. 😂
.
Ja malo isprobavam nosiljku, onako malo se buni i place, nadam se da ce mu trebat neko vrijeme ali da ce se naviknut.
Cure koje koristite vrece za spavanje, koju imate? Mi grijemo u kuhinji, mali stan je ali bude hladnije u sobi, 20 ili i malo ispod pa mi treba dobra zimska. Mislila sam da sam narucila ethereal, ali ocito sam nesto zeznula. Htjela sam onu bas klasicnu bez nogavica, ali se premisljam.
It's a boy 💙
Bok mame,
Evo mi smo imali za vikend krštenje,u crkvi je bilo jako lijepo,jedino eto morali smo ga probudit za sam obred krštenja pa se malo naljutio i bilo ga je teže smiriti,da nije bilo toga on bi cijelu misu prespavao. U restoranu je bilo malo teže,nije navikao na tu buku i toliko ljudi,tako da je jedva išta spavao i konstantno bio nervozan ali dobro,prošlo je i sad nam preostaje naša svakodnevna borba sa hranjenjem. Jel nam počeo još tko sa kašicama? Jeste svi dobro?
Što se tiče dojenja i ljudi to mi je uvijek bilo fascinantno da ljudima nije nelagodno i ne mogu se sami maknut kad vide da idemo hraniti ih,pogotovo muški🤪
Johica bas je lijepo cut da netko spava bez problema, pomislim onda da ima nade. 😂
.
Ja malo isprobavam nosiljku, onako malo se buni i place, nadam se da ce mu trebat neko vrijeme ali da ce se naviknut.
Cure koje koristite vrece za spavanje, koju imate? Mi grijemo u kuhinji, mali stan je ali bude hladnije u sobi, 20 ili i malo ispod pa mi treba dobra zimska. Mislila sam da sam narucila ethereal, ali ocito sam nesto zeznula. Htjela sam onu bas klasicnu bez nogavica, ali se premisljam.
Ja sam preko Zalanda uzela Sjajni proizvodi trgovine Zalando: Jacky Baby-KUSCHEL-SCHLAFSACK UNISEX - Vreća za spavanje za bebe - grau-mélange https://www.zalando.hr/jacky-baby-kuschel-schlafsack-unisex-vreca-za-spavanje-za-bebe-grau-melange-j4853k03g-c11.html
3.5 tog je mislim da je to najtoplija ispod je stavim u bodicu bez rukava i ujutro je topla. Međutim počela je mlatarati nogama po noći. Obe u zrak i bam.. pa sam računala da ce biti mirnija ili ću je ja manje čuti u odvojenim nogavicama pa sam sad od jukki narucila takvu, čekam je
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Johicaoo sve mi je to poznato. Jos kad sam dojila, najgore mi je bilo dok su se svi sjatili nad nas i gledali kako malena cica. Ne znas jel gore dok su zene visile nad menom ili muski, pa onda krenu bebu dragati po glavi i pricati joj, pa se ona unervozi i pocne pustati cicu i tako moja cica vani pred svima 🙄🤦♀️
O Bože, ovo ne bi podnijela 😬 Znači nema šanse, ja kad su nam tu ljudi odem na svoju fotelju koja je daleko od stola i dojim, ili u sobu. Da se razumijemo, nisi ti kriva nego su ljudi nepristojni, užas ☹️Mi smo krenuli s kašicama prije 2 dana , prvi dan je bila tikvica: fijasko, onda batat:isto, i danas evo butternut je pojela 2 žličice 😅 Planiram sutra opet i pomiješati s batatom pa možda prođe i on. Vidjet ćemo. Ne sekiram se previše, ima vremena, neće hrana pobjeći, kako je netko napisao.Što se tiče vreća, ja sam naručila preko Jukki i odlična je, topla i mekana. Uzela sam običnu,bez nogavica i rukava.
M-P presladaaaaaak je 🩵
Babyboy super za krštenje! 🙏🏽 super da je sve dobro prošlo. a ljudi su stvarno.. no comment.
Elisa joj sad krece biti zanimljivo 😅
—
Ja sam uzela vreće u C&A, 3.0 TOG, odlične su, a nisu skupe, oko 25€ ja mislim!
—
Kod nas nije bas bajno. Mi smo od noćas u temp 38.7 🥹 jutros mu odmah vadili krv, urin, briseve na viruse, sve ok (zasad) ili je u nastanku nešto ili je viroza (trodnevna dječja). Sutra ćemo još jednom urin i urinokulturu, to uvijek pojačano moramo nadzirati radi njegove hidronefroze.
Jako mi ga je teško gledati ovakvog. Cepici nas drže možda sat/sat ipo da je ok (padne na oko 38) i onda kreće ponovno rasti i onda kreće jadan place, jauce onako bespomoćno. Nadam se da će sutra stanje biti bolje 😫
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jutro mamice😘
Evo mi se spremamo na kontrolu kukova pa ja pijem caj a on se igra sa igrackicama kraj mene, obozava crno bijele kockice mekane i knjigu plisanu.
Vec par dana se pokusava okretst gdje god ga ostavim, doslovno dok doji pokusava se zaokrenut na stomak 🤣 opsjednut je okretanjem.
Laurell žao mi je mrvice, držite se. Sve ce biti dobro samo polako. 🤞🏻
Leeloo kad mlataraju nogama smiruju sami sebe da bi nastavili spavati bez budjenja, to i vrćenje glavom tamo vamo je nacin umirivanja. Moj to radi non stop po noci cim se malo razbudi.
.
Kod mene je 3.3 Tog ali bez rukava pa moram mu obuc dva duga rukava, uskoro orelazimo na 3.5 tog sa rukavima. Uvijek je topal kad ga izvadim iz vrece .
Samo bi preporucila bez pokrivanja preko jer svaka dodatna dekica ima 1.5 - 2 tog i previse je topline i radije obucite nesto ispod toga nor. jos jedne tanke tajice.
.
A Sparkle i ElsaDay ocito je ljudima fascinantno da smo proizvodjaci hrane. Sto je najgore ja odem u sobu eto ih zamnom i pricaju mu nad glavom i komentiraju kako jede. Ajde jos muski postuju donekle intimu pa malo provire ne stoje nad nama. Kod kuce naravno nitko ne hoda za nama ,valjda kad dodes u goste imaju osjecaj da imaju "pravo". 🤣
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
🌈👶🏻 Baby boy R 21.08
Sortiraj odgovore
Najstariji