🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • karla1408

Broj poruka: 27

Prijavi adminu

laurell

Hvala sviiima na podršci! 🤞🏽😅 pregurali smo prvu virozu i temperaturu! 🎊
    Naravno uvijek nešto, pa tako i sad nakon temp užasno je razdražljiv i imam osjećaj da se grci od nove hrane i da mu smeta. Počeli smo uvoditi Aptamil1, svaki dan po jednu bočicu vise.. i sad ne znam jel to samo faza prelaska dok se ne navikne ili mu stvarno smeta 😫🫠

Mi smo s aptamila comforta presli na 1 i uzasno se grcio, imao proljevastu stolicu, vratila sam ga na comfort i ostajemo na njemu do daljnjega.

• babyboy

Broj poruka: 256

Prijavi adminu

Sreća2012

Babyboy mi smo danas bili na pregledu i dobila je 700 grama, ima 6220 i 65,5 cm tako da sam ja prezadovoljna. Rjesili smo i cjepljenje i nije ni zaplakala, nadam se da ju nece ni temperaturica uhvatit. Je li tebi on i dalje nece vise od 100 ml po obroku? Meni je samo odjednom pocela trazit vise, ni sad ne popije cijeli bocu uvijek, nekad popije i dalje manje od 100 al sve skupa je bolje. Jucer mi je npr bila samo na 560 ml dok je ostale dane izmedu 700-800 ml. Kaze pedijatrica da je to sve okej, da kad manje kaki moze manje i jesti itd.Laurell drago mi je da je M bolje, ja kad sam jedno vrijeme kombinirala aptamil i novalac jedino sam primjerila cvrsci stolicu nego inace, a kad prelaska s kombiniranjem mog mlijeka i dohrane samo na dohranu je imala malo cesca grcenja i znala bi nakon nocnog hranjenja zaplakat al nista prestrasno.

Ajme bravo,baš mi je drago da ti je konačno bolje počela papati i da tako lijepo napreduje. Nažalost kod nas je i dalje ista stvar,zalomi se koji dan da ukupno popije 700ml ali većinom se vrtimo između 550-650ml,u 24 sata 7 puta jede i kad se potrefi kao jučer i prekjučer recimo da skoro svaki put popije 100 onda pređe 700,ali danas pak recimo mi je 3,4 obroka brljavio po 70/80 i automatski je manje ali evo još jednom treba papati pa bi taman trebao preći 600ml. Bili smo kod pedijatrice u ponedjeljak i dobio je 150gr u 8 dana,s obzirom na tjedan prije kad je u tjedan dana dobio samo 50gr ovo je već puno bolje,kad bi tako nastavio bilo bi super. Ja se nadam i dalje da ce ova faza odbijanja bočice u budnom stanju jednom proci a do tad mi ne preostaje biti strpljiva i nadati se da će makar količinu povećati.

• babyboy

Prijavi adminu

Deedee super za malenoga,možda ti se čini da kasni za ta 3 tjedna ali sve će on to savladati i kasnije se neće ništa primijetiti. Što se tiče ljubomore ona je normalna,bitno je samo starije sto vise uključivati i jednako pričati njima kao i bebi,moja mala(za koji tjedan će 6)čim skuzi da samo njemu nešto pričam ima zbunjen pogled i ono a di sam ja? 
    Sreća2012 kako je prošla noć? Nadam se da nije bilo temperature. 
    Ostale mame di ste? Kako su bebači? 

• sparkle212

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Babyboy evo bas sam nasla ovaj podatak u grupi Mame izdajalice i meni je malo popustila anksioznost oko hranjenja. https://ibb.co/DYw9mTM . Kuzim da je tebi puno teze kad je manje dobivao na tezini, kako kazes 50grama u tjedan dana, ali eto pocinje povecavati pa vjerujem da ce biti okej. Mi se vrtimo oko 650-700 ml u danu, vise od toga nejde. Nocas je u 4 pojela 120, u 8 se probudila i mislila sam da ce htjet vise pojest kad ono jedva 50ml i nemozes ju natjerat vise. Takve su bebe i to je to. 
    .
    Sreca super za pregled 😁
    .
    Laurel drago mi je da je maleni bolje😊
    .
    Deedee Koliko je tvoj maleni star? Moja je isto cijela cvrsta i stisnuta, cesto joj je tesko pelenu prevuci jer nogice privlaci sebi i stalno mlatari rukama i nogama, pokusava se podici i sjesti, bas je zilava. Od rođenja govorim pedijatrima da me to brine, a oni kazu samo da je jednostavno takva. Dok spava je skroz opustena i dok “vjezbamo” i razgibavamo ruke i noge se opusti, pa ne znam jel bi to bio neki problem hipertonusa ili ne. Inace glavu dobro drzi, voli biti na trbuhu dok ima nesto zanimljivo pred sobom, pocela se okretat s leđa na trbuh. 
    Super za dobre noci i spavanje 😊 vjerujem da je tesko s ljubomorom kod starijeg brace ali i to ce proci. 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Monny

Broj poruka: 294

Prijavi adminu

Pozdrav mame 🍀 mi smo super, počeli smo sa kašicama..za sad najbolje ide mrkva ☺️ preslatka mi je kad se umaže cijela 😂
    Noćno spavanje i dalje odlično, po danu nekad odspava 2 sata, nekad neće uopće 🤦 kod nas se vidi zubić, tj bijela točka 🦦
    Jel dajete bebi vode nakon kašice?
    Nadam se da ste svi dobro ♥️

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy

Prijavi adminu

Sparkle212 hvala ti,baš mi je trebalo da vidim ovo,jer podatak sa kutije hrane me baca u depru,jer on valjda nikad toliko po obroku nebu pio😂ali ajd dosta često sad popije 100ml po obroku a noćni budu većinom 110/120ml.
    Ako sumnjaš da je mala prečvrsta bez obzira što ped.kažr imaš pravo trazit uputnicu da odeš na pregled,ipak si ti s njom po cijele dane. Ili odeš privatno negdje🤔
    Monny a slatkoca,mogu si misliti🥰 u kakvom položaju ju hraniš,držiš ju ili je u hranilici? Mislim da kad krenu kašice ide i voda,ono udari početku čisto žlica,dvije vode..

• babyboy

Prijavi adminu

E da,mi smo kupili Nosiboo pro,moram priznat da je stvarno dobar,bolje izvuče iz nosa i puno lakše za čišćenje i održavanje nego onaj nastavak za usisavač. Ako nekome treba našla sam ga na akciji na Malizakladi 20% je snižen,stigao mi za 2 dana.

• Sreća2012

Broj poruka: 208

Prijavi adminu

Babyboy hvala Bogu za sad nema temperaturice🙏🏼 tako je i ona meni pocela cesce po 100 ml pit pa smo presli na 130/140. Iako mi ne popije uvijek tako naravno. Najcecse bude 120 i to da popije oko 100 i onda kroz pola sata jos 20,30. Evo sad je nakon 4 h popila samo 70 al ne brinem jer sam skuzila da nece uvijek sve. Pred spavanje joj radim 170 jer tad najbolje popije pa to popravi projek. Evo mi zadnja 4 dana nismo presli 700 ml dok smo prije do 785 dolazili. Nekad jede bolje nekad manje i okej. Bitno mi je da sam vidila da je dobro napredovala. Nadam se da ce i tvoj malecki tako. Sparkle i moja je malo cvrsca gore. Stoji na laktovima bez muke po 5 min kad je na drobu. Al kaze pedijatrica da nije hipertonus nego da je jednostavno malo zilavija i da ju samo masiram da ce bit super. Kad ju presvlacim isto mlatara rukama i nogama da mi se nekad cini da ce poletit😅 od kad se rodila mi je patronazna govorila da ju ne ostavljam na stolu za presvlacenje jer da je jako zilava

• Monny

Broj poruka: 294

Prijavi adminu

babyboy

Sparkle212 hvala ti,baš mi je trebalo da vidim ovo,jer podatak sa kutije hrane me baca u depru,jer on valjda nikad toliko po obroku nebu pio😂ali ajd dosta često sad popije 100ml po obroku a noćni budu većinom 110/120ml.
    Ako sumnjaš da je mala prečvrsta bez obzira što ped.kažr imaš pravo trazit uputnicu da odeš na pregled,ipak si ti s njom po cijele dane. Ili odeš privatno negdje🤔
    Monny a slatkoca,mogu si misliti🥰 u kakvom položaju ju hraniš,držiš ju ili je u hranilici? Mislim da kad krenu kašice ide i voda,ono udari početku čisto žlica,dvije vode..

Na početku ju je muž držao jer je bio na godišnjem, a sad ju stavim u ljuljačku.. čitala sam da to baš nije najbolje, ali onda sam vidjela da i hranilice imaju one nastavke za djecu što još ne sjede pa se nadam da je ipak ok 😶‍🌫️
    Danas sam joj dala dvije žličice vode da proba, ide dobro 😅
    .
    Jel se vaše bebe okreću same na trbuh? Moja se okrene u krevetiću, a na podu još ne, tj moram ju malo pogurati.. primjetila sam i da se odiže da bi sjedila, jel vi svoje onako malo posjednete dok ih držite?

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy

Prijavi adminu

Dobro i on je takav kod presvlačenja,ja se isto znam zezat i reci kao da će poletiti,a kad je meni na nogama onako pokušava odizat glavu. On se samo 2 puta rekla bi slučajno preokrenuo s trbuha na leđa,za sad se još ne okreće.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.