Hej cure, evo da se i ja javim. 🤗 Mi smo dobro, curka lijepo napreduje, papa i spava. 😍
Babyboy cestitam na krstenju! ❤️ Bas mi je zao čuti da se i dalje mucis sa hranjenjem. Valjda će i to proći vise.
Laurell a joj, jadnicak mali. 😔 Neka ga brzo prođe temp I da što prije ozdravi ❤️ Drži se i ti. 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hvala sviiima na podršci! 🤞🏽😅 pregurali smo prvu virozu i temperaturu! 🎊
Naravno uvijek nešto, pa tako i sad nakon temp užasno je razdražljiv i imam osjećaj da se grci od nove hrane i da mu smeta. Počeli smo uvoditi Aptamil1, svaki dan po jednu bočicu vise.. i sad ne znam jel to samo faza prelaska dok se ne navikne ili mu stvarno smeta 😫🫠
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Hvala sviiima na podršci! 🤞🏽😅 pregurali smo prvu virozu i temperaturu! 🎊
Naravno uvijek nešto, pa tako i sad nakon temp užasno je razdražljiv i imam osjećaj da se grci od nove hrane i da mu smeta. Počeli smo uvoditi Aptamil1, svaki dan po jednu bočicu vise.. i sad ne znam jel to samo faza prelaska dok se ne navikne ili mu stvarno smeta 😫🫠
Super da je viroza gotova🥰a malo je njima potrebno da im se poremeti svakodnevnica. Moj je malo prehlađen pa je sav razdražljiv,tu i tamo se zakašlje i nos ga muči,inhaliramo fiziološkom i čistimo nos,pa se nadam da bude sve ok. Stariji su svi isto smršavi i kašlju i stalno neš. Ne volim uopce zimu bas zbog tih boleština.
Moguce da mu treba malo vremena dok se privikne,nadam se da nece dugo trajati.
Babyboy, cestitke na krstenju!
.
Laurell drago mi je da je prosla viroza.
.
Hvala puno svima na savjetima za vrece. Uzela sam na kraju sa stranice najnaj od Ergobaby, pise da je 2.5 tog i da je za temperature od oko 18 do 20, 21, a toliko bude kod nas u sobi.
.
Mi jos mucimo muku s uspavljivanjem po danu, isprobavala sam nosiljku i babybjorn i jednom mi je i zaspao u nosiljci, iako se i malo buni.
Jucer me i zeznuo jer je zaspao u 5 i onda po svojem produzio, sve do 11 i pol. Onda se po noci budio za sisat, ali bas nije zaspao nakon 4. 🙈
It's a boy 💙
Babyboy, cestitke na krstenju!
.
Laurell drago mi je da je prosla viroza.
.
Hvala puno svima na savjetima za vrece. Uzela sam na kraju sa stranice najnaj od Ergobaby, pise da je 2.5 tog i da je za temperature od oko 18 do 20, 21, a toliko bude kod nas u sobi.
.
Mi jos mucimo muku s uspavljivanjem po danu, isprobavala sam nosiljku i babybjorn i jednom mi je i zaspao u nosiljci, iako se i malo buni.
Jucer me i zeznuo jer je zaspao u 5 i onda po svojem produzio, sve do 11 i pol. Onda se po noci budio za sisat, ali bas nije zaspao nakon 4. 🙈
Žao mi je zbog uspavljivanja,mi imamo svakakvih dana i možda kako sam previše fokusirana na hranjenje ne obraćam toliko pažnju na to.. Ali ono što sam htjela reći je da je kod beba stvarno teško,i kad uspiješ neki ritam postići uvihek dođe neka faza neki skok,nešto što će poremetiti,moji su tek nakon godine dana poceli nekako normalno spavat cijelu noc i po danu da imaju neki ritam za spavanje,tako da eto sad se samo trudim ne prošvikat od svega a neke bolje dane i pravi ritam očekujem tek tad,mislim ne očekujem nego im se nadam. Očekivanja su gadna jer kad ne bude kako očekujemo slijedi razočaranje.
Babyboy mi smo danas bili na pregledu i dobila je 700 grama, ima 6220 i 65,5 cm tako da sam ja prezadovoljna. Rjesili smo i cjepljenje i nije ni zaplakala, nadam se da ju nece ni temperaturica uhvatit. Je li tebi on i dalje nece vise od 100 ml po obroku? Meni je samo odjednom pocela trazit vise, ni sad ne popije cijeli bocu uvijek, nekad popije i dalje manje od 100 al sve skupa je bolje. Jucer mi je npr bila samo na 560 ml dok je ostale dane izmedu 700-800 ml. Kaze pedijatrica da je to sve okej, da kad manje kaki moze manje i jesti itd. Laurell drago mi je da je M bolje, ja kad sam jedno vrijeme kombinirala aptamil i novalac jedino sam primjerila cvrsci stolicu nego inace, a kad prelaska s kombiniranjem mog mlijeka i dohrane samo na dohranu je imala malo cesca grcenja i znala bi nakon nocnog hranjenja zaplakat al nista prestrasno.
Pozdrav mame i bebice, nisam se javila od poroda u srpnju… maleni raste, ima 7300g, 65cm, idemo na vjezbice jer je malo čvrst u gornjem dijelu (ruke i ramena) i to sam skužila od rođenja po cickanju, bas je nekako čvrsto hvatao bradavicu i imao bi cijela usta žulj od sisanja (nis to njega nije bolilo al se vidi) . Sad je to ok i on je nekako mekši. Imam dojam da se ta, skoro 3 tjedna da je rođen prije termina, osjete tj da bas “kasni” 3 tjedna (u usporedbi sa starijim) ali je sve u svemu skroz ok, okreće se s leđa na trbuh ali ne voli bas bit na trbuhu, slini jako i mislim da će zubi uskoro jer dnevno smoći po 4 slinceka i isto toliko bodica.
Najbolje spava prek dana u šetnji u kolicima, doma je ko zec, na svaki zvuk se budi i čim se maknem od njega budi se kroz 5 min. Po noći spava samnom u krevetu i budi se za cickanje cca 3 puta ali to odrađujemo bez neke pre velike muke od samog starta… moram priznat da noć prolazi od starta jako dobro.
Sto se ostalih stvari tiče, braco stariji je sve ljubomorniji jer je i malac sve zahtjevniji pa ga zna i opalit koji put “po skrivečki” ali za sad je sve ok. Dohranu planiram uvest za mjesec dana, sa 6 mjeseci.
Svasta sam napisala… uglavnom, pratim vas ali slabo pišem… držite se sve, bude izazovno ali stvarno i brzo prođe taj period kad su tako mali i onda kreću nove zabave… puse šaljem svima 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji