Pozdrav cure, evo da se malo javim, nas još drma regresija , budi se svakih sat, sat ipo noću, noćas je bio party, od 4-6 h, užas užas. Bude neka bolja noć, taman se ponadam, i opet kaos.
Babyboy baš mi je žao da se mučite s papanjem, mišku je to sigurno sad trauma, polako i vjerujem da će sve doći na svoje...probajte možda na žličicu malo po malo?
Sparkle baš treba postaviti granice oko dolaženja, tako je i nama bilo pa sam jasno rekla, do 17,17:30 maksimalno da su mi tu ljudi, preko toga ne jer je prestimulirana i ne može zaspati poslije...
Plave okice mi se baš spremamo za dohranu, vi već naveliko jedete vidim, super ❤️
Ma iskreno zivciraju me svi vise. Nitko da bi dosao dok je ona samo jela i spavala, kao da se ja oporavim. Pa mi eto sad dolaze dok imam deset puta vise posla oko nje, i dok moramo drzati rutinu. S tim da kazemo da nek ne dolaze kasno, pa krenu i usput odu u ducan/ obavit nesto i eto malo kasne samo 2 sata 🙄😡
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Plave_okice mislim da je to skroz normalno da će piti manje,praktički jedan obrok mlijeka se zamijeni kašicom,koliko god je tebi to samo "povrće" ali za njih je to puno. Možda griješim,budeš vidjela jel faza...
Kako je probava reagira na hranu,stolica?
Sparkle212 i meni nema gore kad mi netko dođe u vrijeme kad ne treba,a većinom u zadnje vrijeme je svako vrijeme krivo jer nisam u situaciji uopce da mogu ista drugo osim planirat kad treba spavat da može jesti.
Što se tiče spavanja i kod njega su spavanja počela biti svakakva,noću se puno češće budi,pa stalno vraćam dudu,držim ga za ručicu i naravno bijeli šum na ovčici odmah palim,vise ni ne znam šta je spavanje u tišini
ElisaDay sretno sa kašicama? Jel izašao zubić?
Babyboy nama je papanje bolje zadnjih par dana, jucer smo cak na 780 ml bili, ali kao i tebi i sparklespavanje se pogorsalo. Vidim da su nam bebe sve tu u skoro istim tjednima. Nocu se cesce budi i teze zaspe, a danju nikako se neda uspavat. Vise ni kolica ne pomazu…
Meni je najgore što i preko dana kad zaspi ja ga moram hraniti,i onda dok krene jest pa ga moram dici da se podrigne mi se nekad razbudi i to ga zezne skroz. Ja se zbilja nadam da ova faza nece još dugo trajati jer uskoro će sve manje spavati preko dana a ako neće i dalje jest budan bit ce veselo. Barem da količine poveća po hranjenju ali on i dalje jede po obroku između 70-100ml,ne kužim zašto nece vise.
A očito je to u ovom periodu spavanje svima lošije,puno su aktivniji i valjda mozak to sve prerađuje pa su nemirniji tokom sna,nemam pojma. Budemo mi izgurali to sve. Meni su stariji klinci vjetar u leđa,svi su poceli super spavat nakon određenog vremena kako bi napunili godinu dana,vikendom ako nemaju nikakvih obveza to se spava do 10/11 ujutro😜
Babyboy nama je papanje bolje zadnjih par dana, jucer smo cak na 780 ml bili, ali kao i tebi i sparklespavanje se pogorsalo. Vidim da su nam bebe sve tu u skoro istim tjednima. Nocu se cesce budi i teze zaspe, a danju nikako se neda uspavat. Vise ni kolica ne pomazu…
Super za papanje🥰jeste imali pregled kod pedijatrice?
Nase dnevno spavanje je max 30-40 minuta, uspavljivanje je lutrija. Hranjenje me uvijek zezne, ako ja slozim malo onda je gladna i pojede 140 i vristi dok joj slazem bocicu, ako joj slozim vise pojede 40 i dalje ju ne zanima 2 sata. U danu mi bude 10-ak hranjenja, kao da je novorođenče a ne beba 3 i pol mjeseca
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Plave_okice mislim da je to skroz normalno da će piti manje,praktički jedan obrok mlijeka se zamijeni kašicom,koliko god je tebi to samo "povrće" ali za njih je to puno. Možda griješim,budeš vidjela jel faza…
Kako je probava reagira na hranu,stolica?
Sparkle212 i meni nema gore kad mi netko dođe u vrijeme kad ne treba,a većinom u zadnje vrijeme je svako vrijeme krivo jer nisam u situaciji uopce da mogu ista drugo osim planirat kad treba spavat da može jesti.
Što se tiče spavanja i kod njega su spavanja počela biti svakakva,noću se puno češće budi,pa stalno vraćam dudu,držim ga za ručicu i naravno bijeli šum na ovčici odmah palim,vise ni ne znam šta je spavanje u tišiniElisaDay sretno sa kašicama? Jel izašao zubić?
Ništa još, 2 mjeseca se ne miče s mrtve točke 😅
babyboy u pravu si. Jucer sam joj miksala jednu manju mrkvicu, malo batata i malo tikvice. I ostalo je samo za zlicu. Bas je jucer fino papala. Ali, do nekih pola 1 u noci je popila sveukupno u danu 855 ml mlijeka. Toliko nije popila po danu u zadnja 2 tjedna. Ali dobro. Kako koji dan. Bitno da je ona dobro. Vesela je i zdrava. A papaju koliko im odgovara.
Sortiraj odgovore
Najstariji