Jutro svima!
Babyboy ajme, jadničak. nadam se da je stanje sad bolje? 🤞🏽
—
Vidim da ste pričale kad kod vas kreće noćno spavanje. Kod nas je do 20h max, iza tog nema šanse da može izdržati, glava mu sama pada 😂. A zadnjih par dana mi sve ranije zaspe, to mi se ne sviđa jer mi se i probudi onda +1 put vise u noći 🙈 ali dobro, to je opet samo hranjenje i odma nastavi dalje. A buđenje nam je 7:30/08/8:30h. Kako kad.
—
Danas se budimo, stolica mu zelena i onako jače “mirise” 🙈 ali znao mi je i prije tako stalno imati, pedijatrica rekla da je to normalno od hrane na kojoj je (aptamil comfort1), pa smo krenuli s antibiotikom ovim koji mora piti pa je odjednom samo bila žuta, bez mirisa onako kisela 😂, i evo jutros opet tako zelena. Nemam pojma jel to sad kao normalno ili .. 🤨
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Babyboy nadam se da je stanje bolje🙏🏼
Laurell i meni je ona imala prije dva dana dvi lagano zelenkaste stolice i sad je opet normalno sve, tj zuta
Kod nas spavanje za noć šteka,rijetko kad ako zaspe prije 22 se ne probudi još nekoliko puta do nekih 23 a nekad i ponoc dođe,nekako kao da nikako ne može učvrstiti san. Iako je kod nas cijeli tjedan kaotičan zbog odlaska na hitnu i svega toga,bio je budan u doba kad inače nije pa spavao nakon 2,3 dana od svega toga par puta na dan po 3 sata u komadu ali sad se vraća polako u normalu,mislim da je i afta skroz pri kraju,danas je prvi put jedan obrok pio u budnom stanju,nije još kako treba ali i to je dobar znak da ide na bolje. Nadam se da smo kroz dan dva skroz na starom. Što se tiče boje stolice kod njega je to stalno drukčije od kad je na adaptiranom,malo je žuta,malo zelena,malo kombinacija,ali ima stolicu svaki dan i ne muči se kakiti kao dok je bio na mom mlijeku. Ja se još uhodavam s pripremama bočica,malo mi po noci ide teže ali dobro malo dok se uštosam pa ce ići to brže.
Nadam se da su svima bebači dobro. Laku noć svima
babyboy drago mi je da je bebac puno bolje. ❤️
Moja isto ima zute stolice, tu i tamo zelenkaste i svaki dan ju ima barem jednom.
Zadnje vrijeme se cesce budi u noci, ali za sad samo dajemo dudu i funkcionira.
U cetvrtak imamo cjepljenje i kontrolu pa cemo vidjeti kaj kaze pedijatar.
Baby boy taman sam procitala sve, jako mi je zao sto si to sve morala proći a pogotovo mi je zao malenog. Vidim da ste bolje izdrzi jos malo da mu prođe i sve ce biti dobro. Za bočice noćne uzmi dozere u dm-u i pripremi sebi unaprijed hranu u njih i vodu u termosicu, trebalo bi lakse ici tako. Mi smo u pocetku davali AD pa kad se probudis onako smusen da imas sve spremno.
Laurell moj je imao isto par puta zelenu stolicu kad puno jede a također je imao zelenu stolicu kad sam.ja uzimala antibiotik dok je trajao mastitis. Sve je to normalno da dode i prođe samo nek nije bijela, crna ili krvava stolica.
.
Mi smo dobro imamo skok pa se dnevno spavanje poremetilo hoce spavat nece spavat, ovisi o danu. Navecer ne moze duze izdrzati od 7-7ipo al dobro opet se jednom budi u noci da jede i samo nastavi. Danas smo imali pregled i cijepljenje . 6 i 215kg i 63 cm , preplakao je citav preged a ubod nije ni kvrkno 🤣
Stigle su slicice s krštenja , pa zaljepim jednu da ga vidite. Netko je pitao gdje uzeti odjelce, ja sam kupila u lokalnom butiku za bebe a ima divnih u h&m i Mali anđeo.
.
Drzite se mamice s regresijama i skokovima bit ce bolje dan po dan i gotovo nema nam druge.
♥️😘
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
https://ibb.co/hyXcd1k
Ja i sad ne mogu vjerovat da je ovo moja beba.🤣🥺
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Babyboy drago mi je da ide na bolje ❤️ čim se hranjenje malo unormali, sigurno ce i ljepše spavati.
Johica lijepo napreduje maleni 🤗 a fotkica je super 💙
Plave okice pa vi ste već prošli 5 mj ❤️ sretno na pregledu 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Babyboy drago mi je da je maleni bolje 😊 budete se brzo uhodali u pripremu AD i bude sve okej 😊
.
Johica preslatki je maleni 😊 Super za dobar pregled
.
Plave okice sretno na pregledu 😊.
.
Kod nas je uglavnom okej, primjetila sam da je Laura postala vise sramezljiva dok je puno ljudi iako ih sve pozna. Bolje funkcionira dok je manje ljudi prisutno. Inacr je jako aktivna i uziva u gymu. Jucer je bas puuuno pricala i gugutala i smijala se, preslatko je 🥰
Kaj se tice hranjenja primjetila sam da je pocela gristi i hrdati dudu i bocicu kao da zubici pocinju. Malo vise slini i grize sve do cega moze, svoje ruke i nase prste najvise, gricke jos ne kuzi pa to jos nije zanimljivo.
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Johicaa presladak je bio 🤗
Nama su isto kratitke prosle. Nije ni zaplakala u crkvi. Niti kod polijevanja. Samo se negdje pred kraj malo zbeljila sveceniku 🤣🤣🤣
Zelimo vam svima lijep i miran tjedan 🥰
Johica mali čovjek je predivan😇
Sparkle212 kako vama ide?
Ma meni su preslatki ti bebači,on je isto presladak,osmijeh pq gugutanje i razni glasići koje ispušta,preslatko. On isto ima stalno ruku u ustima,dudu od boce često onako baš kao da grize,mislim da im je to normalna faza. Ne želim znati šta nas čeka kad krenu baš zubi,ali nadam se da ovo što smo prošli s aftom se ne bude više ponavljalo,barem ne dok je ovako malen i samo na mlijeku,opet kad su veći više opcija je za tekućinu i hranu.
Plave_okice super da je dobro prošlo,ja se nadam da će i on nama biti u crkvi miran a kasnije kako god da bude. Kod njega je najgore što ne krene plakati prvo tiho i lagano nego odmah vrištanje na max🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji