Ivka ovo sto kazes da se prene je normalan moro refleks, uskoro ce postajati sve blazi.
A za spavanje ja bi isla na neku od assisting to sleep metoda pa je postepeno micala ako zelis samouspavljivanje. Npr. Prvo nakon vecernje rutine uspavas bebu na rukama nunanjem il vec sto volite pa spustis u krevetic jos malo drzis ruke na njoj/njemu. Pa onda prelazis na da je rukama uspavana ali jos ne spava i tako je spustis… dok ne dodjes do toga da drzis samo ruku i na kraju samo spustis i spava.
I to je sve isprobavanje, sto pase jednoj bebi ne mora i drugoj. Mozes probati ranije je lec, mozda je vec premorena tada, obrati paznju na znakove umora (meni je to vaznije nego ww) i naravno kolko je proslo od zadnjeg spavanja.
Jos samo bi nadodala, dva mjeseca je stvarno rano i ako beba uspjesno zaspe na rukama i nastavi spavati ja ne bi isla na vjezbanje samouspavkjivanja do 3+ mjeseca.

6/23 🩷
greta hvala ti puno na info. moj stariji je isto bio blago hipoton, ali zapravo normo, pa mi je kao i tebi, ovo možda čudno i vuče na hiper ne mora biti. mislim da ću pričekati još malo, pa ako mi i dalje bude sumnjivo na privatni pregled, jer goljak ću dočekati sa godinu dana. Kako misliš da ga okrenem na bok da vježba slabiju stranu? ja ga za sad samo stavim na trbuh pa se on tu propne i izvija. ne znam što i kako bi trebala raditi na boku?

3/2024 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji