E kod nas se isto pupak još drži, baš me izluđuje 😆 čistim ga s Octaniseptom i tu i tamo malo naprašim. I danas ujutro je malo krvaruckalo sa strane, odvaja se, ali još se jedan dio drži pa nikako. Baš nezgodno. Al pozvala sam patronažnu nek dođe sutra još to vidjeti. Isto je baš debeli bio i znala sam da neće brzo, ali sad mi je baš dugo već s tim, nikako da se skroz posuši
Boogie da, to je novost, da je omekšao, (bio je tvrd na pregledu 8.7.), ali je sakroponiran i zatvoren, što je oboje super, samo moram mirovati. Mirovala sam i prije radi hematoma, a sad samo nastavljam radi ove novosti. Drago mi je čut iskustvo da je kolegica dogurala normalno do termina, čak i uz otvaranje. Hvala! 🍀😍
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nikitta Da, a s tim da je ona i dalje išla u lagane šetnje, muvala se po doma i tak. Ne kažem da to tako treba i ja se osobno ne bih usudila da mi se propiše mirovanje, još strogo k tome, ali eto kao primjer da može sve biti ok. Drži se, vjerujem da će sve biti ok.
Cordisoo, super, neka ste sad svi na okupu i zdravi.
Pukica da, razumijem onda skroz, i sama sam išla sa strahom od epiziotomije i pucanja tak da te kužim. Ne znam kakva je amnioskopija, nisam nikad bila jer nisam bila otvorena da bi to radili prvi ili drugi put, ali po onome što sam čitala bude neugodno jel, nadam se da ćeš izbjeći. Je li ti indukcija neka od opcija ili nije?
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Pukica da, razumijem onda skroz, i sama sam išla sa strahom od epiziotomije i pucanja tak da te kužim. Ne znam kakva je amnioskopija, nisam nikad bila jer nisam bila otvorena da bi to radili prvi ili drugi put, ali po onome što sam čitala bude neugodno jel, nadam se da ćeš izbjeći. Je li ti indukcija neka od opcija ili
Ja bi radije da sve krene prirodno naravno, a moja dr nije spominjala indukciju kao opciju pa ćemo vidit...
Ma Pukice naravno, bude krenulo, još malo, još malo!
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji