Cordisoo, stvarno, ne znam zašto bi ti to rekla, ja sam došla u 14 h i odmah je sestra izašla van i rekla mi da obavim ctg. Odmah sam bila gore prva na redu za ctg. Meni nitko nije rekao da trebam ranije dolazit 🤔
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Da, nemam pojma. Sad ne znam dal da dodem onda ranije il ne. Ona je komentirala da budu guzve pa da zato dodem tako sat ranije.
A glupo opet doc i obavit i onda cekat sat svoj termin za amb🤷🏼♀️.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hvala cure na odgovoru, mjerila sam i nakon sat vremena i nakon dva sata od obroka i oba secera su mi bas niska. Precudno, kao da sad odjednom pumpam i previse inzulina. Blazeno stanje i hormoni 🤷🏻♀️
.
Cordisoo ja bi na tvom mjestu dosla u vrijeme termina, ja sam pitala dal da dodem ranije na ctg i rekli su mi da ne, da dodem kad sam narucena.
baby boy 🤎🐻
Cordiso ja sam naručena u 12.30, isto mislim doći tad jer se do tad malo i gužva raziđe. Nadam se to brzinski obaviti sutra. Iako je od jučer krenulo, grčevi, bol u leđima. I ako nisam već 4x na wc-u bila, krenulo je i čišćenje. Pa eto možda se nešto konkretnije pokrene sad ☺️
Ma da, slazem se, po meni isto nema potrebe, pogotovo po toj najgoroj vrucini pa cekat bezveze.
Joj tonkica mozda se nesto i pokrene, drzim fige!
I mozda se sretnemo na ctg-u na kraju☺️.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
E tonkice kad si rodila prvo? Stalno te mislim pitat, kojeg datuma? Ja sam svoju drugu 10.8.😊
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Danos sretno danas 🤗
Petrucika nadam se da ce ici nabolje. Za ragade multi mam top stvar i lanolinska od DM su meni bile
Milica ja imam uređaj i baš sam mjerila zadnjih par dana onako random. Meni najviši šećer bude nakon integralne tjestenine i riže. Prekjučer pojela kinder cokoladicama, pocelo mi se mantat u grau sa malom i nista uzela od nje, poslije grizodusje i cim smo dosle doma idem mjeriti šećer a on 5.0. Odustala sam od previše restrikcija, pašu mi male porcije, više voće, povrće i mliječno i to jedem. Danas imam kontrolu radila sam GUK i mislim da je sasvim ok. Jedina vrijednost 6.0 je nakon sto sam jela lazanje 🤦🫣😅... Što ti se baš držiš onih 1800 kcal dnevno? Ja sam cca na 2000-2200 dnevno, u 3 tjedna dobila 100 gr.
Ja jedva cekam danas pregled. Meni je sinoć bilo toliko loše, u momentu se muz uplasio da imam infarkt. Takva nesnona bol u prsima, ruke utrnule obe, čeljust, osjecaj gušenja. Taman da ce malu voziti mojoj mami, da mene vozi u bolnicu i skuzim da mi boli ide od kraljesnice. Malo me masirao i pocelo popustat pa nismo nigdje isli, ali cijelu noc u nekom ko grcu sam, bebač luduje, uzasno nemiran cim legnem. Sad me bole i bočno tetive ili neznam što u trbuhu ono ko kad trcis a nemas kondicije pa to nešto boli u trbuhu.
Nadam se da je ostatak imao bolju noc
27.7. mu je ročkas. Blizu se pratimo s datumima 😁
Da da😊.
Javi kako je proslo i ostalim curama sretno na pregledu!
Ja se osjecam zabetonirano skroz, mislim da sam i dalje zatvorena bez pomaka. Al dobro, cekam sutra navecer da dode baka servis pa cu se psihicki opustit da moze krenit😅.
—-
Noc nikakva, isla na wc nekoliko puta pa me vrucina uhvatila pa sam klimu palila, pa me starija cula i zvala pa sam skoknula i do nje. I onda od zore budna. Jutros dica koljacina naravno, bile su cijeli tjedan dolje dobre, nisu se ni svadale ni tantrume imale, moraju kraj mame nadoknadit da i mama dobije po nosu malo. Kako me istuklo sad me i vrat ukocio🤣. Veselim se pregledu, al mislim da ce bit nista posebno, sve po starome😅.
Grizli i meni mali luduje zadnje noci, ja sam sve cekala da se primiri. Isto sam na cca 2000-2200 kcal, kazem, imam jos malo do kraja i tijelu treba sad goriva za porod, ne sekiram se, secer ne mjerim jer nemam aparatic, al ne jedem ni slatko, a i da skoci koji put, sta cu mu ja vise😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Grizli ma ja sam cini mi se na 2800 kcal po mojoj slobodnoj procjeni haha bas ne pazim nista i cak vise jedem radi tih niskih secera, zato mi je to sve cudno. Jer ne pazim sta jedem ni koliko jedem, svaki dan slatkisi a secer mi padne do razine mantanja i boli u glavi. Bas kao da se nes promijenilo u zadnjih par dana, mozda se vise trosim kad su ove vrucine. Bas cu sad izmjerit na taste da vidim i to. Prije su mi secer dizali UH kad pretjeram tipa kruh, pizza, isto lazanje... sad pojedem lazanje pa secer 3.8. Nevjerojatno
.
Mozda ti se nesto priprema bebac ili se namjesta pa te tako boli, a mozda je i neka opca slabost. Javi sta kazu na pregledu 🤞🏻
.
Cordisoo ja se isto osjecam beton beton 😂 ali me zna bolit pa se nadam da se to nesto otvara a da ja ne znam prepoznat. Bas me zanima sta ce mi rec na pregledu. Sto se tice psihickog opustanja da krene - ja sam jucer oblizala kucu do razine pranja zavjesa i kauca tako da sam sama sebi rekla da je to znak da sad moze malac doc 🙏🏼
baby boy 🤎🐻
Sortiraj odgovore
Najstariji