Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danos
    23. Lipanj 2025. 11:52

Evo mene da vam se javim, smjestila sam se na odjel. Kaze doktorica da je procjena bebe 4100, da je dosta velik i nije se spustio jos dovoljno. Kaze da ona misli da ne bi islo vaginalno, da bi se jako napatila, a ne zna dal bi uspjela tako da ce jos malo danas razmisliti ali vjerovatno je sutra carski. Ja sam jos pod nekim adrenalinom od cijelog jutra, ali pokusavam se psihicki pripremiti na sve. Strah me oba poroda, ali nekako moramo, a drzim se toga da ipak doktorica zna bolje nego ja.

Milica24
    23. Lipanj 2025. 12:01

Danos

Evo mene da vam se javim, smjestila sam se na odjel. Kaze doktorica da je procjena bebe 4100, da je dosta velik i nije se spustio jos dovoljno. Kaze da ona misli da ne bi islo vaginalno, da bi se jako napatila, a ne zna dal bi uspjela tako da ce jos malo danas razmisliti ali vjerovatno je sutra carski. Ja sam jos pod nekim adrenalinom od cijelog jutra, ali pokusavam se psihicki pripremiti na sve. Strah me oba poroda, ali nekako moramo, a drzim se toga da ipak doktorica zna bolje nego ja.

Sretnooo🤞🏻 koji god scenarij bude, najvaznije je da bebica i ti budete zdravi oboje! Bolje i carski mozda odmah nego se mucit pa opet na carskom zavrsiti ako se ne spusta koliko treba.

Drzim fige za tebe!!

baby boy 🤎🐻

• cordis00
    23. Lipanj 2025. 12:11

Sretno Danos, bitno da ste dobro i da porod na kraju prode sa sta manjom mukom i komplikacijama i za tebe i bebu❤️

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Boogie
    23. Lipanj 2025. 13:24

Danos sretno, sretno! 🍀 

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

petrucika
    23. Lipanj 2025. 14:37

Cure bila mi je patronazna ugl sto se tice dojke ona kaze na oko izgleda ok nije crvena nije tvrda aliii ako nastavi tako ta bol i peckanje da oden na ginekologiju da mi oni izvade krv da se na crp vidi da li je u potanju kakva infekcija ili upala!! E sad ja kad san s malim isla kad san imala mastitis nisu mi nista dali niti ista radili od pretraga ja sam na kraju otisla svim opce p i in mi je u dogovoru s mojim ginekologim dao antibiotik koji ide uz dojenje tako da ako se nastavi ja cu tako naoraviti i ovaj put!! Moram biti iskrena malo manje me boli i pecka od jutros pa ce mo vidit ona kaze moguce da je beba izvukla to sto je bilo zacepljeno!! Ragade koje imam su bas minimalne tako da ona ne misli da je od njih!! Svakako mi je rekla da popratim!Roza je dobila 100 g kaze skolski iako mogla je i vise ali bas skolski u ovih deset dana taman ce kaze za 15 dana zivita imat tocno skolski koliko bi trebala!! Za nacicavanje je rekla to je takva beba i ona bas aktivno cica iako se vidi da i dalje ima zuticu jer je bas zuta a kaze da to moce se razduzit cak i do misec dana tako da lagano krenemo vanka na svitlo prirodno!!za nic sam joj rekla da se bas nacicava i da cak mislim da ih isprazni do kraja!! Kaze da joj probam napravit 30ml za probu ako popije znaci da joj fali da je ipak gladna ako ne onda znaci to je tako i izdrzati i to je too!! Ugl ona meni bolje spava danju nego nocu ali cu popratit def nocas pa ako mi bude tako probat cu joj ponudit ad da vidim mene strah da mi radi toga izbaci cicu patronazna kaze da nece aki ako se ja bojim da joj dam na spricu!! Cure koje nicu daju ad na bocu jel beba odbije cicu radi te jedne boce??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• LuI
    23. Lipanj 2025. 15:04

Danos, sretno u svakom slučaju, ja se isto bojim i carskog i induciranog, tako da ne znam kako bi te utješila. Možda bolje carski nego da se mučiš s prirodnim pa svejedno završiš na carskom. 
    Petrucika, žao mi je zbog tvog problema, nemam nikakvih savjeta, dijete sam dobila samo 3 mj i poslije uvela AD. Dok sam dojila, nisam imala nikakvih problema.
    .
    Merkur- koga zanima, danas sam bila u 14.00 h naručena i gotova za pol sata, sve sam obavila, ctg, ultrazvuk, pregled, sve je išlo brzo, ništa nisam čekala, bila je i puno manja gužva. Mislim da je svakako bolje popodne. Sljedeći ponedjeljak sam opet ujutro. Mali je procjenjen na 3800 g, ja sam prst i pol otvorena, sve je ok😊

Baby E 09/2022 ❤️
    OTP 05.07.2025. 💙

Milica24
    23. Lipanj 2025. 15:47

Lui cestitam na super pregledu! 
    .
    Petrucika odlicno da mala tako super napreduje svaka cast mama! Nadam se da nece ni bit potrebe da vadis krv, da ce do veceras prestat simptomi :)
    .
    Cure s gestacijskim ako imate iskustva - ja se u zadnje vrijeme ne drzim dijete i jedem sve a seceri su mi nikad nizi. Ne znam jel i to lose jer mi dva sata nakon sladoleda secer bude 3.7. Aparat mi je provjeren kad sam vadila guk profile checkirala sam i bile su vrijednosti iste (+\- 0.2 od vrijednosti iz krvi). Sad me strah i tih niskih secera jer pretpostavljam da mi se naglo digne pa naglo spusti. Pokusat cu mjerit i nakon sat vremena da vidim jel stvarno tako. Petrucika znam da si ti imala gd, jesi ti sve jela pred kraj isto ako se dobro sjecam? Znam da si bila napisala da nije nitko spomenuo pri otpustu pa pretpostavljam da ni maloj nisu nista spominjali i sve je bilo ok?

baby boy 🤎🐻

petrucika
    23. Lipanj 2025. 17:17

Milica24

Lui cestitam na super pregledu!
    .
    Petrucika odlicno da mala tako super napreduje svaka cast mama! Nadam se da nece ni bit potrebe da vadis krv, da ce do veceras prestat simptomi :)
    .
    Cure s gestacijskim ako imate iskustva - ja se u zadnje vrijeme ne drzim dijete i jedem sve a seceri su mi nikad nizi. Ne znam jel i to lose jer mi dva sata nakon sladoleda secer bude 3.7. Aparat mi je provjeren kad sam vadila guk profile checkirala sam i bile su vrijednosti iste (+\- 0.2 od vrijednosti iz krvi). Sad me strah i tih niskih secera jer pretpostavljam da mi se naglo digne pa naglo spusti. Pokusat cu mjerit i nakon sat vremena da vidim jel stvarno tako. Petrucika znam da si ti imala gd, jesi ti sve jela pred kraj isto ako se dobro sjecam? Znam da si bila napisala da nije nitko spomenuo pri otpustu pa pretpostavljam da ni maloj nisu nista spominjali i sve je bilo ok?

Ejjj da ja sam zadnji mj sve jela normalno u bo mi niko nista cak niti posebna prehrana nista niti na otpustu nista!! Tako da slobidno mizes se opustiti i jesti normalno!! 

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• cordis00
    23. Lipanj 2025. 18:32

Cim se rodi nestane ta dijagnoza jer vise nema posteljice koja radi GD.
    Ja nemam aparatic pa ne mjerim. Isto sam slobodnija za odabir hrane sad zadnja 2 tj pred termin. Bas mi tijelo trazi UH, necu sad nikakve iscrpljujuce dijete provodit takorec zadnjih 10 dana. Sutra mi je po aplikaciji za hranu ravno 100 dana dijete.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    23. Lipanj 2025. 18:34

Hvala LuI, ja sam narucena u 13, al mi je gin rekla da dodem naajkasnije u 12 radi ctg-a. Valjda cu stic.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.