Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

petrucika

Broj poruka: 335

Prijavi adminu

Dobro jutro cure zelim pozeliti sricu svima koji danas imaju preglede da nam se vrate s lipik i veselim vjestima❤️kod mene standard kao i svako jutro rozkasti trag🤷‍♀️sutra je pregled pa ce mo viditi nadam se da ce biti sve u redu🥰upravo sam se digla odvezla malog u vrtic i vratila se opet iz pocetka u krevet to je za sad to od mene😅

+ 10.10.

lolola13

Broj poruka: 34

Prijavi adminu

Drage ženice, evo i mene svake prijestupne na forumu :) Čitam vas ali sam tako umorna i mucnine su mi jake pa nemam ni volje ni snage pisati. Dobro je da izdrzim posao i dodem doma U petak mi je prvi pregled, ne mogu dočekati! I u planu mi je koristiti slobodan dan na koji imam pravo pa cemo vidjeti kako ce to proci na poslu. Naravno onda moram i nadredenima reci za trudnocu pa me sve to malo stresira

jasamja

Broj poruka: 881

Prijavi adminu

lolola13

Drage ženice, evo i mene svake prijestupne na forumu :) Čitam vas ali sam tako umorna i mucnine su mi jake pa nemam ni volje ni snage pisati. Dobro je da izdrzim posao i dodem doma U petak mi je prvi pregled, ne mogu dočekati! I u planu mi je koristiti slobodan dan na koji imam pravo pa cemo vidjeti kako ce to proci na poslu. Naravno onda moram i nadredenima reci za trudnocu pa me sve to malo stresira

Ja kad sam svima rekla na poslu bilo mi je olakšanje i odmah sam se osjećala dobro. Iako postoji strah hoće li sve bit uredu nažalost na neke stvari mi ne možemo utjecat. Za prošlu sam dosta to skrivala do nekih kao sigurnih tjedana a sada smo svima rekli praktički kad smo saznali i bolje mi je ovako.
    Bit će sve uredu, sretno 🤞🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Emi25

Broj poruka: 55

Prijavi adminu

Ja sam samo pisala godišnji,nisam ništa još rekla na poslu jer sam čekala taj prvi pregled. Ali ovih dana ću ih morati obavijestit o trudnoći.
    Cure koje ste obavila prvi pregled,dobile ste uputnice za krv,urin itd.vidim da imam uputnicu i za krvnu grupu. Šta se to mora vaditi u svakoj trudnoći,obzirom da se krvna grupa ne mijenja

2016 💙J
    16.10.2024. +

petrucika

Prijavi adminu

Emi25

Ja sam samo pisala godišnji,nisam ništa još rekla na poslu jer sam čekala taj prvi pregled. Ali ovih dana ću ih morati obavijestit o trudnoći.
    Cure koje ste obavila prvi pregled,dobile ste uputnice za krv,urin itd.vidim da imam uputnicu i za krvnu grupu. Šta se to mora vaditi u svakoj trudnoći,obzirom da se krvna grupa ne mijenja

Da daa u svakoj ides iz pocetka sve… to bi i mene moglo docekat iako ja sam povedali ono osnovno nakon prvog pregleda krv komplet urin i stitnjaca sad nezz oce mi sutra dat sto od daljnih pretraga vidit ce mo.. ali da u svoj trudnocu to radis sve isto iz pocetka pa i krvnu grupu..

+ 10.10.

jasamja

Prijavi adminu

Evo me cure. Nažalost srce je stalo. Sutra idem u bolnicu da vidimo što dalje. 

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

petrucika

Prijavi adminu

jasamja

Ja ne virujem u soku sam stvarno ajme takoooo mi je zao draga nemas pojma koliko strasno mi je zao… pa sto kazu kako jebemu..ti si bila ok sve se cinilo ok… draga drzi se tako mi je krivo .saljem ti veliki zagrljaj ❤️

+ 10.10.

jasamja

Prijavi adminu

petrucika

jasamja

Ja ne virujem u soku sam stvarno ajme takoooo mi je zao draga nemas pojma koliko strasno mi je zao… pa sto kazu kako jebemu..ti si bila ok sve se cinilo ok… draga drzi se tako mi je krivo .saljem ti veliki zagrljaj ❤️

Nema razloga nažalost. Ma bit će sve uredu. Sad me najviše strah tog čišćenja 😔

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Emi25

Broj poruka: 55

Prijavi adminu

jasamja

Ne znam šta da ti napišem,baš me pogodilo ovo. Užasno mi je zao

2016 💙J
    16.10.2024. +

petrucika

Prijavi adminu

jasamja

petrucika

jasamja

Nema razloga nažalost. Ma bit će sve uredu. Sad me najviše strah tog čišćenja 😔

Da kuzim ocito je to tako u tim ranim trudnocama desava se i to je to bez nekog posebnog razloga… nadan se da ti nece biti to strasno to ciscenje da ces proci tako da bude sto krace i sto manje bolno.od srca ti zelim puno srece i budi hrabra glavu gori🥰

+ 10.10.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.