Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina

Broj poruka: 365

Prijavi adminu

Jasamja, iskreno ti želim da ti odlazak na wc prestane biti toliko stresan i da nakon brisanja više ne bude tragova krvi. 🙏 isto tako i svim ostalim curama koje muku muče s nekom vrstom krvarenja. 🤞
    Kod mene je sad samo ujutro nekak kao malo žučkasti ali onaj neki iscjedak kao u ovulaciji, ljepljiv i gust 🤷‍♀️
    Cardisoo, e baš mi je palo na pamet kako si hrabra sa tako dvoje male djece još jednu bebu, svaka čast. Ja nemam pojma kak se hendlaju 2 male djece u isto vrijeme, u smislu što sa drugim malim djetetom dok se bebu uspavljuje npr prek dana, i takve stvari i defitnitivno slušam iskustva/savjete 😄

💙 5/2023

• Tinchilina

Prijavi adminu

Što se tiče boleština, mali je non stop bolestan, ne znam kak će to bit. Pitala sam ginekologa jel treba na nekaj pripaziti, pa nije niš rekao. Nismo se cijepili i nisam planirala.

💙 5/2023

• cordis00

Broj poruka: 797

Prijavi adminu

Tinchilina iskreno planirali smo trece dijete za godinu dana, kad mala bude imala 3 godine, malo nam je ranije uletilo😅. Al sretni smo i nadam se da ce bit sve ok s trudnocom, nestrpljivo cekamo uzv, malo me plasi ta niska beta. A sta se tice cijepljenja, ja sam cijepila jer je mala stalno na pluca bolesna, otkad je kao beba dobila rsv bronhiolitis s pneumonijom, stalno joj se nesto kelji po tim plucima pa sam morala. A stariju sam cijepila jer je atopicarka i alergicarka i postoji sansa da dobije astmu pa su mi tako preporucili iako je ona s plucima zasad super.

👩33g👨33g👧3g👶1g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

petrucika

Broj poruka: 483

Prijavi adminu

Vecer cure evo i mene malo.. ja sam taman vecerala i malo se izvalila🤪jedva cekam da nam krenu pregledi od sl tjedna nadan se svaki dan lipik vjestim sa pregleda da nam i ovaj nas forum malo ozivi pozitivnom vibrom☺️☺️pozdrav od mene☺️

+ 10.10.

Piamia

Broj poruka: 167

Prijavi adminu

petrucika

Piamia

petrucika

Piamia

Cure evo i ja prijavljujem lagano krvarenje u tragovima.. ne mogu nista poduzet jer od samog pocetka uzimam maksimalne doze utrogestana, to je sve sto mogu, tako ds ne mogu ni na hitnu ni nista, ne mogu mi pomoci.
    Sto se tice viroza, ja nisam preboljela parvovirus a malicka mi ide u vrtic tak da me bas strah ds mi ne donese petu bolest. Ima li jos tko da to nije prebolio? To ki je cak i gin reko da je jako opasno i da se cuvam😥
    Ja ne znam sto je ovo ali molim za sve nas dragog Boga da bude sve u redu s nasim bebicama🥰meni se pokazalo u tragovima na wc papiru vrlo malo za sad je tooo to pratim nadam se da nece vise, ali prekidam terapiju rojazola do kontrole u sridu.. koliko pijes dufastona?u slucaju jaceg krvarenja mozes popiti odjednom 4komada tako su meni neki dan na ginekologiji rekli i ukoliko se i nakon toga pojavi ponovo onda kao da dodem.. ali to ako je bas u pitanju krvarenje …
    Ja stavljam utrogestane 3 puta po 200 dnevno. Mislim da je to max doza.
    Aaa nezz ja pijem pa mi je receno 4 komada odjednom da se moze… i da se s njima ne mozes predozirat .. svakako se nadam da ce biti sve ok. Kad imas pregled?

Prvi pregled imala nedavno a drugi me narucio tek pocetkom 12.jer kao nema potrebe toliko se pregledavat pa bi tad napravio i anomaly i panoramu/nfty ako se odlucim ali budem

• Tinchilina

Prijavi adminu

Ja sam dobila utragestan koji pijem oralno dvije 2x na dan. I sad kužim da sam za par dana već popila pola kutije. Kaj ga onda zovem da mi opet pusti recept i tak svaki tjedan ili kak?

💙 5/2023

petrucika

Broj poruka: 483

Prijavi adminu

Tinchilina

Ja sam dobila utragestan koji pijem oralno dvije 2x na dan. I sad kužim da sam za par dana već popila pola kutije. Kaj ga onda zovem da mi opet pusti recept i tak svaki tjedan ili kak?

Da daa nazoves da ti pusti dokle god budes tribala piti..

+ 10.10.

• greta10

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Tincilina ti si bila pisala za vrtoglavice i pad tlaka? Sorry ak sam pomijesala al to ti moze biti od oralno utrogestana. Uzimala sam ga u prvoj trudnoci ali vaginalno pa se sjecam da sam to citala u nuspojavama sta cure pisu one koje su ga uzimale oralno.

Curica 6/23 🩷

• Tinchilina

Prijavi adminu

E pa to mi je baš palo na pamet jer mi i jučer isto ujutro nije bilo baš super, iako ne tak koma kao prekrjučer. Hvala na infu cure😘

💙 5/2023

jasamja

Broj poruka: 923

Prijavi adminu

Hej cure 🙂
    Želim vam svima lijepu i mirnu nedjelju. 
    Greta i Emi sretno sutra na pregledima, javite nam se kad stignete i nadam se da vi sutra otvarate tjedan na ovoj našoj temi sa dobrim vijestima i pozitivnim vibracijama 🙏🤞🙂❤️

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.