ana0310 i greta10 hvala cure na info!! Ja sam trenutno nekako najviše za Cybex Lemo jer mi se taj newborn nastavak čini dosta veći od Tripp Trappovog, a trenutno najviše gledam zbog toga da ju mogu staviti na povišeno jer imamo psa pa da ju baš ne liže stalno jer mu je blizu (na podu u njihaljki). xD
Svakako mislim da su i Stokke i Cybex super opcije pa se treba vidjeti što tko preferira.
Jedino što me živcira je što sam čitala da one posude i čaše s vakumom koje se zakače za onu plastiku da ih djeca ne bacaju ne mogu ni na Lemo ni na Tripp Trapp…
Inače imamo Babybjorn njihaljku pa mi zapravo taj bouncer dio koji se kupi uz hranilicu ne treba za pod.
Da svida mi se i lemo jer ima i dodatak tornja za ucenje, meni je toranj top stvar i koristimo ga u kuhinji od kad Mia stoji, al ja imam celicne zivce i ne smeta me kad je dijete u kuhinji i kad "pomaze" iliti odmaze hahah 😄 pogotovo u pocetku, sad je super
2021. M 💗
Pozdrav cure...
Mi smo evo imali opet raniji pregled zbog mojeg dosadnog iscjetka.
.
Sve je u redu, bebica 770g, mjere uredne, cerviks, plodna voda, sve kako treba. Samo još da ja naučim živjeti s tim da ne gledam gaćice pri svakom odlasku na WC. 🙈
Sljedeći pregled 24.4.
.
Sretno cure na pregledima, veselimo se dobrim vijestima!
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Pozdrav cure…
.
Sve je u redu, bebica 770g, mjere uredne, cerviks, plodna voda, sve kako treba. Samo još da ja naučim živjeti s tim da ne gledam gaćice pri svakom odlasku na WC. 🙈
Sljedeći pregled 24.4.
.
Bitno da je sve u redu.
Vjerujem da je jako stresno. Ja sam imala lagano krvarenje na početku pa sam se stalno brinula,bila do nedavno na duphastonu. Mogu misliti kako je tebi sa stalnim iscjedkom.
A ovako mozda ti kapilarice popucaju od silnog rastezanja pa bude roza.
U svakom slučaju ti želim do kraja urednu trudnoću i da prestane taj iscjedak sa vremenom da se možeš opustiti. 😊
ana0310 i greta10 hvala cure na info!! Ja sam trenutno nekako najviše za Cybex Lemo jer mi se taj newborn nastavak čini dosta veći od Tripp Trappovog, a trenutno najviše gledam zbog toga da ju mogu staviti na povišeno jer imamo psa pa da ju baš ne liže stalno jer mu je blizu (na podu u njihaljki). xD
Svakako mislim da su i Stokke i Cybex super opcije pa se treba vidjeti što tko preferira.
Jedino što me živcira je što sam čitala da one posude i čaše s vakumom koje se zakače za onu plastiku da ih djeca ne bacaju ne mogu ni na Lemo ni na Tripp Trapp…
Inače imamo Babybjorn njihaljku pa mi zapravo taj bouncer dio koji se kupi uz hranilicu ne treba za pod.
Mogu ako navlazis prvo podlogu s malo vode. To je trik💪
Curica 6/23 🩷
Moonchild cestitam na dobrom pregledu i na decku! 🤗🤗
.
Ja nisam isla u bolnicu na anomaly nego privatno pa ne znam kako ide u bolnici (ako sam dobro skuzila da ti ides u bolnicu?). Meni je privatno pregled trajao bas dugo, najdetaljnije se gledalo srce, mozak i bubrezi, ruke i noge (broj prstiju, polozaj stopala), svi organi i mjere razne su se uzimale, protoci i polozaj posteljice. Vaginalnim uzv mi je mjeren i pregledan cerviks. Moguce da sam jos nesto zaboravila 🤔 Sad dal bi to trebalo biti standardno, ne znam.
Ej, hvala ti na odgovoru. Da, idem u bolnicu, javim kako je bilo, nadam se dobrom pregledu. 🤞
Ajme, sad vidim vaše tjedne, 28, 29, 30... Wow, kako vrijeme leti! Meni je sutra 20. tjedan, a kao da je bilo jučer se sjećam da sam vam se priključila u nekom jednoznamenkastom tjednu 🥲
Pozdrav cure…
.
Sljedeći pregled 24.4.
.
Cestitam na super pregledu🎉
Curica 6/23 🩷
Jutro cure ja taman malog u vrtic i grickam zajutrak onda imamo jos pravo i na dorucak!! Cure koje imaju preglede ogtt sretno!! Daaa vec smo sve u nekim ozbiljnim tjednima ja bas pratim neke su zagazile i trideseti!!! Neka je svima sretno do kraja🥰🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Hvala cure🤗
Zna biti baš stresno, ali po svim zaključcima su u pitanju kapilare, samo da ne bude da su nešto propustili vidjeti... 🙈
.
Ja imam ovaj tjedan ogtt, bome imam tremicu, ne mogu se ni odlučiti koji dan bih išla 😅
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Cure ja na pregledu zadnjem vagana 85.5 kg u bo kad san bila 83 kg jutros 82.70kg jel to ok da san smrsala id kad san na ovoj djeti prehrani zbog gestacijskog??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji